Elérhetőségek

Pszichotronika Magyarország Gyógyító csoport

Telefon:
+36300184442
E-mail:
pszichotronikamagyarorszag@gmail.com
Nyitvatartás

Nyitvatartás

Konzultáció : Keddtől - csütörtökig  16- 19h - ig

A bejelentkezéshez  kizárólag e-mailben az alábbi adatok megadásával :

Név=leánykori név
Édesanya neve
Születési hely
Születési idő (év, hónap, nap)Vélemények


Drága Zsófi, drága István!
 
Az utolsó tanfolyami nap után néhány órával itt ülök a gép előtt és próbálom szavakba önteni a lehetetlent, azt hogy mit adott nekem ez a 9 hónap.
3 évvel ezelőtt találkoztam a pszichotronikával, megoldást kerestem egy súlyos betegségre, amikor István videói jöttek velem szemben. Éreztem, hogy megvan, amit kerestem és hála az Égieknek és Istvánnak a férjem makk egészséges. Csoda, ami történt és szerettem volna ennek még inkább a részese lenne. 
2021 decemberében jött el a tökéletes időpont arra, hogy elkezdjem ezt az utat. Nem tudtam mire számítsak, nem tudtam mit fogunk tanulni, mi fog történni, de belevágtam. Bátran írhatom, hogy meghoztam életem legjobb döntését!
Jobban megismertem valódi önmagam, hogy mi mozgat, hogyan és miért reagálok helyzetekre, mitől félek. Segített, hogy kimondjam a nemeket, hogy magamat tegyem az első helyre. Hogy megértsem, minden belőlem indul ki és ez érkezik meg hozzám. Megtanított arra, hogy felelősséget vállaljak magamért, az életemért, a döntéseimért, hogy ne tekintsem magamra áldozatként. Megerősödött a hitem és az elköteleződésem az Égiek felé, a sok pozitív megtapasztalás által.
Olyan támogatást és szeretetet kaptam tőletek, ami felbecsülhetetlen számomra. Barátokra találtam, akikre tudom, hogy bármikor számíthatok és egy olyan közösség tagja lettem, akik feltételek nélkül elfogadnak.
Óriási dolog, hogy tudok segíteni saját magamnak és remélem méltó leszek arra, hogy másoknak is segíteni tudjak.
Végtelenül hálás vagyok nektek mindenért!
Köszönöm!
Gabi
 

Egy beszélgetéssel kezdődött a pszichotronikával való találkozásom. Egy volt tanítványom édesanyja ajánlására néztem meg a Pszichotronika Magyarország honlapját. Éreztem, hogy valami olyanra találtam, amit régóta kerestem. A honlap áttekintése után meghallgattam István jó néhány videóját. Eldöntöttem, hogy elindulok ezen az úton, ha az Égiek is úgy akarják!

Hosszú évek óta igyekeztem a sok miértre megtalálni a válaszokat. Megtanultam jógázni, reikizni. Tanultam autogén tréninget, hipnoterápiát, NLP-t, mediációt, coacholást és sok minden mást. Haladtam szépen, de mindig volt bennem valami hiányérzet.

A tanfolyamon azt éreztem, hogy van már sok gondolat, amivel már találkoztam eddigi életem során, de hihetetlenül sok új ismerettel gazdagodtam. Új perspektívával, lehetőséggel, tudással, nézőponttal egészült ki korábbi tudásom. Olyan fogalmak, mint hit, szabad akarat, hála, elfogadás, változás, magyarság, gyógyulás -és sorolhatnám hosszasan- kerültek középpontba, melyek új, az eddigiekhez képest más tartalommal gazdagodtak számomra.

Hónapról hónapra változott meg, alakult át a világom és ezzel együtt az életem. Letisztult, világosabbá, egyszerűbbé, egyértelműbbé vált sok minden ahogy István tanításait hallgattam. Ugyanakkor azt érzem, hogy még mindig nagyon keveset tudok, ezután még többet kell tanulnom.

Hálásan gondolok vissza a 9 hónapra, amit a tanfolyami napokon eltölthettem és amit ott Istvántól tanultam. A Zsófi vezette klubok is sok mindennel szembesítettek.

Az önismereti úton elért eredményeim mellett a családomban tapasztalt előrelépesek, a mindennapokban tapasztalt pozitív változások egyaránt abban erősítettek meg, hogy jól döntöttem, hogy elindultam ezen az úton.

Ahogy István szokta mondani: „Hálás vagyok azért, amim már van és hálás vagyok azért is, ami még hiányzik az életemből!” 

Azért igyekszem minél több mindent magamévá tenni, már ami a tudást illeti!

Legyen hitem szerint!

Áldás! Vida Ibolya Paks

Kedves István ès Zsófi! 

 
Ahhoz, hogy a megèrtsètek mit adott nekem a tanfolyam, el kell mondjam,hogy előtte milyen állapotban voltam. Nagy hatással volt rám a társadalom nyomása, a covid mizèria, a lèt bizonytalanság, egy csomó minden amit most már tudok, hogy MAGamnak köszönhettem. Fèltem ès szorongtam sokszor ès nem tudtam mi bajom van.
 Ti olyan kapu voltatok ès vagytok számomra mely az Ègből nyílik. Sokszor minden szavatok egy kisebb megvilágosodás volt számomra. Persze  rengetegszer beleütköztem az Egomba a tanfolyam folyamán, de sokszor sikerült is átlèpnem a kèpzelt akadályt. Rengeteget fejlődtem. Nem fèlek. Hálás vagyok mèrhetetlenül, hogy tereltek az úton, hogy mostmár kicsit távolabbról, de fogjátok a kezem. Általatok jobb ember lettem, s ezt a tudást mások javára is használom már. Hálásan Köszönöm! 
Áldás Èrte Nektek ès mindEnkinek! 
 
O. Andi Budapest
 
Egészen kiskoromtól kezdve közel állt hozzám a spiritualitás, és olyan nevelést kaptam Édesanyámtól, ahol elfogadott volt az angyali világok és az Égi segítség létezése. Húszas éveim elejétől sok spirituális gyógyítónál és tanítónál megfordultam, kerestem életem kérdéseire a választ a fizikai síkon túlról. A legtöbb megrekedésem csak konzerválódott, és körbe-körbe haladtam. 26 éves voltam, amikor először Andi barátnőm és Andris által találkoztam a pszichotronikával - ezúton is köszönöm! Őszintén, elsőre furcsának találtam, hogy ide nem szükséges "visszajárni", mint a legtöbb "gyógyítóhoz". 
Az első találkozásom Istvánnal örökre bevésődött, éreztem, hogy itt sokkal komolyabb, mélyebb és tisztább válaszokat kaphatok, mint eddig bármikor. Hatalmas támaszt jelentett, hogy megtaláltam azt az utat és segítőt akihez fordulhatok feltétel nélkül. Rájöttem, hogy a félelem és a hit ugyanazt kívánja tőlem: higgyek abban, amit még nem látok. Az életem rövidesen elkezdett számtalan területen felfelé ívelni és úgy döntöttem, hogy beadom a jelentkezésem a tanfolyamra.
Tapasztalom, hogy nem létezik akkora kihívás amit Égi segítséggel ne bírnék el, és csodálva figyelem sokszor külső szemlélőként az életem, ahogy vezetnek az úton. Hiszem, hogy a köszönöm a legszebb ima, amit elmondhatunk, így köszönettel tartozom Istvánnak és Zsófinak a rengeteg tiszta tudásért amit átadtak nekünk és a támaszért amit nyújtanak! 
Hálával, Bakonyi Petra
 

Kedves Olvasó, Kereső!

Tiszta szívből ajánlom a tanfolyamot mindenkinek, aki hisz benne, hogy ennél több a mindenség, mint amit látunk és tanítanak nekünk. A tanfolyam által egy utazás kezdődött el, amely izgalmas és érdekes területekre visz. Rátalálhatsz elveszettnek vélt dolgokra, a hitedre, a mindenségre, az Egyre és saját magadra. A tanfolyam során nagyon sokat tanultam és sokat tapasztaltam, ami a hitemet is erősítette. Indulj el, ha érzed a hívást és ha te is akarod.

Hála és köszönet érte mindenkinek.

Lőrinc Zoltán

Mielőtt jelentkeztem a tanfolyamra, az életem egy részét a következőképpen tudnám jellemezni: Minimális önértékelés, önszeretet, alulválasztott munkahelyek, megfelelés másoknak, mély pontok, depresszió. Fiatal felnőttkorom nagyrészében, nem találtam a helyem itt a Földön... Sokszor merült fel bennem, hogy mi az én utam? Egyszer csak egy gyógyítóbeszélgetésen találtam magam egy Pszichotronikussal és István néhány videóit is átküldte a különböző testi tüneteimre. Majd ezek után, nagyon erős hívást éreztem a tanfolyamra, olyan szinten, hogy pontosan azt se tudtam miről is szól, csak jelentkeztem. Már az első tanfolyamon éreztem, hogy „megérkeztem” és életem egyik legjobb döntése volt. Nagyon sok kérdésemre választ kaptam az életemben... Teljes újjászületés volt számomra a tanfolyam 9 hónapja. Le vetkőztem azt, aki nem vagyok és visszakaptam azt, aki vagyok. Önmagam. Isteni minőségem és MAGyarságom.
Most már érzem, hogy utamon vagyok és a lelkem is nyugodt...  

MindEnkinek szívből ajánlom a tanfolyamot, aki úgy érzi, hogy kilátástalan az élete, „meg ragadt” és nem tudja hogyan tovább. 

Köszönöm az Égieknek, hogy "haza" vezettek...

Köszönök mindent a Pszichotronika Magyarországnak!
Mindenért nagyon hálás vagyok nektek István, Zsófi és Ági!  

Áldással, 

Juhász Renáta 

 

Ha tiszta szándék vezérel minden lehetséges!

Kilenc hónappal ezelőtt mim nem volt:

                – Hitem

                – Önbecsülésem

                – Ön szeretetem

                – Alázatom

Lehet még tiszta szándékom sem volt! Viszont hatalmas egóm és sok félelmem az bőven ! És a ‘legszebb,’ hogy volt valami olyasmi is  amitől nehezen tudtam megszabadulni, de mára már NINCSENEK ,NEM HIÁNYOZNAK NEM FÜGGÖM TŐLÜK ! Nem  tudtam, nem értettem  mit jelent feladni ! Elkezdődött a Változás !  Megtanultam  minden okkal történik …Végtelenül  hálás vagyok azert amit itt kaptam Pszichotronika M.O. Csoportjában Istvántól és Zsófitól ,az Égiek segítségével !Mutatták az UTAT ami előre visz egyenesen ,nem kellenek a felesleges kitérők! Bonyolultnak tűnhet ,de végtelenül egyszerű, ha van valami a kezedben, ami segít neked, segít visszaállítani a Teremtésbe  való hitünket, amit elfelejtettünk a nagy rohanásban. Csak le kell csendesedni, Befelé menni… és megtalálunk sok  mindent  amit elvesztettünk valamikor, valahol nagyon régen….. és ami a legfontosabb nekem, hogy megtanultam mit jelent FELADNI!

Figeczki Csilla

Mit adott nekem a pszihotronika?

Hálás szivvel írom ezeket a sorokat.Az életem elmúlt  éveit úgy éltem,hogy nem is tudtam nem vagyok a saját utamon.Betegségből betegségbe.Azt hittem boldog vagyok.István egyik videója hozta meg a felismerést az életemben.Elkeztem kutatni és egyre jobban jött az érzés ,hogy az életem a szolgálat és a gyógyítás.A tavalyi évben a férjem elment az angyalok biirodalmába.Köszönöm a pszihotronika tanfolyamnak mert sokat segitett ,hogy el tudjam őt engedni.Ez a kilenc hónap önismeretet nagyon sok felismerést hozott,23 év után letettem az inzulint,nagyon köszönöm a közösség tagjainak a sok segítséget:Ma már megtanultam szeretni,el fogadni feltétel nélkül.Köszönöm Istvánnak és Zsófinak a sok segítséget ,újjászülettem.Folytatom a megkezdett utat az égiek támogatásával .Tudom ,hogy jó úton vagyok."LEGYEN MEG A TE AKARATOD."Köszönöm ,hogy egy csodálatos közösség tagja lehetek ami a fejlődésemet szolgálja.
ÁLDÁS ÉS HÁLA.
BARTHA JULIANNA ENIKÖ.
 
Kedves István és Zsófi!
Óriási hálával írom ezeket a sorokat. Hiszem és tudom hogy tapasztalataim, és ez a pár szó segíteni fog másoknak is.
Kisgyermekkorom óta egy erős megnemértettség volt része az életemnek, és az hogy nem találok valamit: a saját válaszaimat, a kapcsolódásomat. Sok dolgot megéltem ebben az életben is. Rengetegszer sodortak el életem hullámai a parttól, és beleütköztem mindig valamilyen sziklába. Ezek legtöbbször valamilyen tünetek, tünetegyüttesek, betegségek voltak. Ilyenkor mindig megkaptam a választ hogy: "ez így marad, fogadjam el, hogy ez nem fog változni". Kaptam ezt gyerekkori asztmára, allergiára sbt... eltűntek életemből, pedig senki se hitte csak én, hogy meg tudok gyógyulni.
19 éves koromra annyira elkeveredtem a saját utamtól, hogy kórházban kötöttem ki gyomorfekély által kilyukadt gyomorral. Kétszer megműtöttek egy éven belül, ekkor gyomromat és vékonybelemet csonkították meg az orvosok. Az emésztőrendszerem tönkrement - mondták -, és megint megkaptam a választ: "ez így marad, fogadjam el hogy ez nem fog változni", DE nem így történt. Ekkor, - ezek a megélések által - kaptam egy erős figyelmeztetést az Égiektől, és megszületett egy gondolat: "kell hogy legyen ennél több... másfele kéne venni az irányt".
Elkezdtem önerőből keresni a válaszokat, alternatív gyógymódok, filozófia, vallás, bölcseletek, spiritualitás stb. Folytonos több éves keresés közben felfigyeltem hogy teljes életem zátonyra futott.
Végül eljutott hozzám az első találkozás pillanata a Pszichotronikával, és egy egy órás beszélgetés után megjött a felismerés. "Nem vagyok bolond!" Egész életemben tudtam, éreztem..., de mivel nem volt támogatás melletem, nem hittem saját magamban, megtapassztalásaimban, és abban sem teljesen, hogy létezik valami más, valami több, valami tisztább, ami igaz... -de ezt kerestem. Jelentkeztem a tanfolyamra.
 
9 hónap folyamatos, intenzív felismerés áradat, fejlődés, és munka. Nem könnyű ez az út, és nincs vége... de mindennél jobban megéri. Sok dolgot újra megtanultam, amiket elvesztettem életem viharaiban.
 
Hit, szeretet, alázat! - ezek nélkülözhetetlenek magunk, és életünk meggyógyításához. Magam részéről amit hozzá tennék ehhez: bátorság!
 
Bátorság kell ahhoz, hogy beleálljunk a változásokba, és kinyilatkoztassuk, hogy vállalom ezt az utat, még ha nehéz is! Bátorság kell ahhoz, hogy szembenézzünk félelmeinkkel, betegségünkkel, életünkkel. Bátorság kell ahhoz is, hogy magamon változtassak, és hallgassak a szívemre - "jól csak a szívével lát az ember"
 
Ebben a közösségben rengeteg bátor emberrel találkozom, akik hittel, szeretettel, alázattal, tiszta szándékkal és tiszta szívvel segítik egymás, és azokat akik szintén szeretnék életüket meggyógyítani és vállalják ezért a felelősséget, feladatot, és önmagukkal a munkát. Mert minden ami az életünkben van, mi teremtettük, (vagy engedtük hogy megteremtődjön )... és úgy ahogy létrejött, úgy helyre is tudjuk állítani a dolgokat.
 
Hálásan köszönöm Istvánnak, Zsófinak, a Pszichotronika Magyarország közösség minden tagjának!
Hálásan köszönöm az Égieknek!
és köszönöm magamnak is hogy mertem :) , "...mert mindig van honnan erőt meríteni!"
 
Tiszta Szívemből Köszönöm! 
 
Ui.: Aki érzi a hívást, valamit benne megmozdult... bátorság!
Merítsen..., és merjen segítséget kérni, ha úgy érzi szüksége van rá.
Farnady Bálint
 
Pontosan egy évvel ezelőtt került elém István videója az interneten. Előszőr nem voltam rá kíváncsi, de valahogy mindig ott volt.Így rákattintottam. Amikor az első videót megnéztem,tudtam, muszáj látnom a többit is, mert igaznak éreztem minden szavát. Pár napon belül írtam levelet ,akkor még nem tudtam miért? Hamar jött a válasz,mikor támogatott felhívnom Istvánt? A beszélgetés előtt gyorsan megnéztem,mit is takar a Pszichotronika szó?  A beszélgetés ötödik percében azt mondta István,az Égiek áldásával Gyógyítás a feladatom, hamarosan indul a következő tanfolyam. Nem gondolkodtam,azonnal jelentkeztem. Ez az érzés kísér azóta is, megtaláltam,mi a feladatom. Nem kell már gondolkodnom,egyszerűen menni,amerre vezetnek. A 9 hónap alatt gyökeresen megváltoztam, olyan rossz szokásaim szabadultak meg tőlem, amelyek nem szeretik a csendes szemlélődést, békés véleménymentességet, a kapcsolódás csodáját. Alig emlékszem az ítélkező, kritikus, beszólós Erikára, egy fantasztikus színes energia vonalakkal átszőtt Szellemi lényt látok kicsit kívülről, kicsit belülről akit a külső világ dolgai alig érintenek. Hatalmas a tudásanyag,amit kapunk a Tanfolyamokon,Klubokon. Mindennapos munka,küzdelem eredménye, ahol tartok, de naponta látom azt a hatalmas energiát,amit István és Zsófi ebbe beletesz. Végtelen a Hálám feléjük, és ha néha nehéznek érzem, jön egy idézet,egy mosoly, aztán megyek tovább. Csoporttársaimmal egy csodás közösség tagjai vagyunk, ha személyesen nem is de más síkokon összetartozunk. Köszönöm az Égieknek hogy rátalálhattam az utamra.Áldás Mindannyiunkra!
Nonn Erika
 
A pszichotronika tanfolyam mit adott nekem? 
Az önismereti utamon olyan tudást sajátíthattam itt el, amivel  az Égieknek teljes biztonságban feladhatom az életem folyását. Megtanultam, hogy valóban mi a feladás, mi az elfogadás és mi az elengedés. Ennek gyümölcseként megtapasztalhattam sok-sok áldást, szeretetet.
Ahogy haladtam ezen a folyamaton hónapról hónapra, beavatásról beavatásra,  egyre stabilabbnak, magabiztosnak éreztem magam, és a családom, valamint a környezetem is ezt jelezte vissza. Egyre nagyobb lett a fény az életemben, aminek nagyságát csak jobban kiemelték az árnyékok. Viszont azokat is jobban tudtam elfogadni.
A hozzám forduló embertársaimnak hatékonyabban tudok segíteni, mint korábban, amíg nem  kezdtem el a tanfolyamot. 
Hálás vagyok a Teremtőnek és Istvánnak, Zsófinak, hogy ezt a  lehetőséget megkaphattam.
 
J.Borbála, Rácalmás
 
Kedves MindEnki!
 
Nagyon hálás vagyok, hogy megérkeztem. 
 
Mély víz, csak úszóknak. 
 
Belépsz egy térbe, egóval teli
Sok a sérelmed, lelked cipeli
Látom a mestert, és ellen állok
Nem tudom, hogy áldás vagy átok
 
Elmém felfogja, amiket hallok
Ha elakadok, elég, ha szólok. 
Felismerés a tiszta szándékot
Megértettem ezt a fényvilágot. 
 
Hónapról hónapra sok tapasztalat
Hallom a tanítást, mindenki halad
Van hogy könnyebb, néha nehéz
Feladatod kapod, lenyúl egy kéz. 
 
Kapod a tanítást, ha nem is kéred
Minden érted van, ezt értsd meg. 
Látom a fejlődést, és érték sokat, 
Halad a szekér, van aki marad. 
 
Mi a cél a végén? Fontos tudnod? 
Hogy meg is érkezz, el kell indulnod. 
Kilenc hónap kevés, reped a burok
Drága Mester, én itt maradok. 
 
Nagyon köszönök mindent, a név kötelez, Angyal Krisztián 
 
Kisgyermek korom óta kísér egy érzés: Azért születtem, hogy szeressek! Akkor még nem tudtam, mit is jelent ez igazán, folyamatosan kerestem az értelmét. 
Egy lábszársérülés után jött szembe velem a tanfolyam lehetősége, ahol láttam, hogy az időtartama 9 hónap. Rögtön jött egy sugallat, hogy igen, erre van szükségem, hiszen 9 hónap alatt biztosan megszületik valami új az életemben. Hagytam magam az Égiek által rávezetni erre az útra és valóban meghozta az újjászületést.
A tanfolyam során nem voltak kérdéseim, mégis hónapról-hónapra folyamatosan válaszokat kaptam,  megértések érkeztek az életemmel, az élet értelmével és a világ dolgaival kapcsolatosan nem csak Zsófitól és Istvántól, hanem a csoporttársaimtól és a Pszichotronika Magyarország tagjaitól is, amit hálásan köszönök mindENKInek.
Nem csak a saját életem, hanem velem együtt az egész családom és a környezetemben lévő emberek élete is teljesen megváltozott. 
Nem  könnyű és nem fájdalommentes ez az út, de mindENKInek szeretettel ajánlom, aki közelebb szeretne kerülni önmagához, választ szeretne kapni a kérdéseire és szeretne minél közelebb kerülni egy tisztább és szeretetteljesebb életminőséghez.
Hálásan köszönöm Zsófinak és Istvánnak, hogy a tanfolyam során rátaláltam a teljesség felé vezető útra, amin szeretettel haladok tovább. 
Végtelen szeretettel:
Keszler Gyöngyi, Környe
Ma lett vége annak a csodának ami 9 hónapig tartott az életemben , de tudom , hogy most kezdődik igazán az ÉLETEM, ami maga a csoda… 
Fantasztikus volt ez a 9 hónap!!! 3 éve kezdtem “ eszmélni”, hogy valami nem jó, nem az utamon haladok az èletemben. Nem én talàltam rá a pszichotronikára, hanem egy ismerősöm javasolta, helyesebben küldött,.de tudjuk, hogy nincsenek vèletlenek, ide kellett jutnom, hogy megérkezzen a megértés, hogy el tudjak indulni befelé, önmagam felè, és megértsem mi is történt velem eddig. Imádtam minden percét a tanfolyamnak. 
Jártam kineziologusnàl, voltam spirituális vàlaszterapeutánál, olvastam pszichologiàt, mégis Istvánt hallgatva tudtam “összerakni”, megérteni  az életemet, a pszichotronika mutatta meg az utam magam felé és a világ felé is. Itt tapasztaltam meg a szeretet és a hàla érzését, a közössèg erejét és még sorolhatnám.. 
Egy olyan közösségbe kerültem ahol mindig van segítség , tanács és a legfontosabb, szembesülés, ezàltal tanulás.
Próbálom megfogalmazni az érzéseimet,de inkább azt javaslom, hogy ha hívást érez bárki, annak ott a helye a tanfolyam, garantálom, hogy megvàltozik az élete.
ÉLETEM LEGNAGYOBB UTAZÁSA VOLT ÖNMAGAMBAN !
Örök hálàm Zsófi és István!!!! 
Mindent köszönök ! 
Àldás
Marosán Szilvia
Kedves Zsófi és István!
A legnagyobb szeretettel írok tapasztalataimról. 2021. februárban jelentkeztem a pszichotronika tanfolyamra és addig fogalmam sem volt, hogy a létezésem lényegének körülbelül a felével vagyok tisztában. Elrohant ez a 9 hónap, de még emlékszem, hogy már az első tanfolyami alkalom után örült a szívem, tele voltam új érzésekkel, úgy éreztem, hogy végre felragyogott az a fény, amire 39 évet vártam és elkezdhetek tudatosan újraemlékezni. Ez azóta is tart. Köszönöm nektek, hogy a lehető legtöbbet adtátok át nekem eddig, amit megkaphatok. Kinyílt előttem a világ, gyönyörű út ez, bár nem könnyű. De ezt is szeretem. Mindezek mellett imádtam a tanfolyami hétvégék minden pillanatát, a szabad akaratunkat, a tanításokat, a jó hangulatot, a forráshoz és az egymáshoz kapcsolódás megtapasztalását. Ma már elképzelhetetlen számomra kapcsolódás nélkül élni és igyekszem ezt másoknak is átadni.
Hálás vagyok. Áldás.
Ozsvár Noémi
Kedves MindEnki!
Ez a 9 hónap számomra egy újjászületés volt. Ez a lehetőség egy olyan utat mutatott meg számomra amit eddig semmilyen más megoldás nem tett lehetővé. Az út Önmagam felé. Már régóta kerestem valamit, nem tudtam mit és azt sem, hogy hol keressem. Mielőtt megismertem a Pszichotronikát az életemet egy hullámvasúthoz tudtam volna hasonlítani. Kevés Önszeretet, Önbizalom és hitem volt. Főleg Önmagamban. Mindenkinek segíteni akartam, mert azt gondoltam attól jobb ember leszek. Mindenkiben jobban hittem,mint saját magamban. Éreztem, hogy változásra van szükségem ezért jelentkeztem a tanfolyamra. Ezek a hónapok alatt fejlődtem, változtam és sok bennem kavargó kérdésemre választ is kaptam. Most érzem, hogy ez az én utam. Segíteni másoknak egy tisztább formában ez megtisztelő feladat. 
Köszönettel tartozom Istvánnak és Zsófinak, hogy példamutatásukkal, tapasztalataikkal és tudásukkal segítettek és segítenek is továbbra is. 
Hálás vagyok a közösség tagjainak akik által tapasztalom meg, hogy milyen érzés egy tiszta, szeretetben létező közösség tagjai között lenni. 
Végezetül hálás vagyok az Égieknek a segítségükért, a bizalomért és a jelenlegi Önmagamnak. 
Szeretettel nektek
Börcsök Tímea
Budapest
Kedvesek!
 
Itt most sok nevet tudnék felsorolni, akik jelenleg a Pszichotronika Magyarország közösségének tagjai. Nem tudok elég hálás lenni annak, hogy utat mutattok, hogy folyamatosan érzem a támogató jelenlétetek, hogy szeretetben és elfogadásban tudok tanulni, gyógyulni, és egyre közelebb kerülhetek önmagamhoz. Nem tudtam, mi lesz, amikor jelentkeztem a tanfolyamra. Tele voltam kérdéssel, de éreztem, hogy bárhogy lesz, az úgy lesz jó. Szavakba sem tudom foglalni, hogy a 9 hónappal ezelőtti önmagamhoz képest mekkora fejlődésen mentem keresztül. Hogy mennyi oldás történt már, hogy hosszú éveken keresztül cipelt terheket tudtam végre letenni. Hálás vagyok az Égieknek, hogy ide vezettek, és a legnagyobb szeretettel ajánlom ezt a megtapasztalást mindenkinek!
Anna
Mit adott a Pszichotronika?
Nagyon nehéz szavakba foglalni, mit adott a pszichotronika. Olyan rendszert, amiben egyértelműen átlátható a test-lélek-szellem összefüggése. Megérhető, hogyan is működik a világunk, ezen a földi síkon. El kellett szakadni, mindentől, ami megszokott. Olyan, mint amikor a Mátrixban választani kell a kék és a piros kapszula között. Ha a pirosat választottad, megnyílik egy másik világ. Nehezebb útnak tűnik, de ez az IGAZ. Megértettem összefüggéseket olyan dimenziókkal kapcsolatban, amelyekről csak érzéseim voltak, de tudásom nem. Fura volt elfogadni, hogy léteznek ilyen valóságok is, főleg látni, milyen közvetlen hatásuk lehet a mindennapi életre. Felfogni, hogy mindent mi teremtünk magunknak. Gondjaink, problémáink, betegségeink (ahogy nevezzük ezeket a dolgokat) mind belőlünk fakadnak. Igazából egyik sem létezik, mi alakítjuk ki ezeket magunk körül, vagy magunkban, testünkben. Nem kell, hogy így legyen. Ha hátrébb lépünk, vagy inkább felülről nézünk rájuk, akkor nem léteznek. Megszűnnek, ha átlátjuk a kiváltó okokat, megértjük, hogy temérdek hatás hat ránk jelen életünkből és nem kevés dolgot hordozunk magunkkal esetleg életeken át. Ez létező valóság, egységben kell látnunk létezésünket. Fel kell fogni, hogy hatásokat keltünk, mely hatások eredményei visszahatnak ránk. Minden, amit átélünk belőlünk ered, és tőlünk függ, mit is élünk át, pontosabban, hogyan éljük meg. Ezek megrendítő felismerések, főleg, ha rendszerben láthatjuk, mindezek az összefüggések milyen módon hatnak fizikai testünkre. Látni az eszközt, mellyel testi problémáknak lelki-szellemi okai egyértelműen beazonosíthatóak, döbbenetes megélés. Köszönet, hogy ez az ősi tudás újra életre kelt, és részesei lehetünk annak, hogy ezt a tudást megőrizzük.
Örök hálával,
Varhanyovszki Zoltán
Kilenc hónap, az kilenc hónap. Egy születés története. Ez a képzés pont ennyi ideig tart. Amikor jelentkeztem, nem igazán tudtam, hogy mire vállalkozom, pedig a gyógyítás eme formájával, már legalább egy évtizede kapcsolatban voltam. Néhány hónapja azt mondtam volna, hogy ha tudom, mivel jár, akkor nem biztos, hogy belevágtam volna. Ma azt mondom, semmiért nem cserélném fel ezt a majdnem egy évet. Súlyos, és komoly műtét előtt álltam, pont egy olyan időszakban, amikor az egészségügy nem állt a helyzet magaslatán. Belső késztetés volt, hogy a már egyszer megismert rendszert hívjam segítségül, ami a Pszichotronika. Jó sokat kellett várnom az első beszélgetésre, s a szellemi műtétemre. Ez szükséges, hogy felkészülhessünk mind fizikai, szellemi, lelki  szintjeinken a változásra. Nem tudom pontosan, hogy hogyan működik ez, de egy nagyon fontos momentuma volt számomra, amikor döntést hoztam arról, hogy én másképp akarok élni, EGY-ségben, EGÉSZ-ségben, s ezért bármilyen változást és áldozatot hajlandó vagyok vállalni.  A műtét után azonnali javulást tapasztaltam, s elhagytam szépen a gyógyszereket. Több szerv is cserére került, s 30 éves gyógyszeres kezeléseket felküldtem az információk kincstárába. Ma már nincs béta-bokkoló, antiarritmiás szerek, szorongásoldás, fájdalomcsillapítók, stb. Olyan erős volt a késztetés, hogy most be kell álljak ebbe a rendkívüli közösségbe, hogy jelentkeztem azonnal. Megkaptam a lehetőséget, hogy az utat, szabad akaratomnak megfelelően végigjárjam. Igazából sem pénzem, sem elképzelésem nem volt, hogy hogyan is lesz tovább. A tanító, aki szerénységében, tisztességében, példamutatásában számomra az EMBER legtisztább minőségét mutatta fel, hozzáállásával, magatartásával, minden megnyilvánulásával,  meggyőzött arról, hogy a legjobb helyen vagyok. Nem untatok senkit azzal, hogy milyen csodáknak és kínos perceknek köszönhetem azt, hogy egész eddigi létezésem legszebb korszakát élem, ahol olyan közösség része lehetek, akik igazi „háttársak” földön és égen. Én csak egy földi testben létező szellemi-lelki minőségnek tartom magam, aki emlékezetét frissíti fel, felveszi az általa vállalt feladatait, amennyiben az Égi erők támogatják törekvéseit, tudásához, felkészültségéhez mérten végre teheti a dolgát. Köszönettel tartozom tanítóimnak: Hajas Zsófiának, Karakó Istvánnak, a Pszichotronika Magyarország egész közösségének, mert e földi ismeretség nélkül is mindig önzetlen, tiszta szeretettől vezérelt segítséget kaptam, mindig az ÉN állapotomnak tökéletesen megfelelően. A Teremtő áldását kérem minden kedves gyógyító Társamnak, s kívánom, hogy minden érző lény szabaduljon meg a szenvedéstől, ismerje fel valódi természetét, legyen szabad elutasítástól és vágytól, s valósítsa meg Ön-MAG-ában az egyetemes SZER-etet állapotát. Áldás és köszönet! 
Csontos Éva Etelka, Budapest
Mit adott ez a kilenc hónap?
 Megértéseket: az „útról”, a célról ami nem szükséges, az önbizalomról és önszeretetről, az elengedés nélkülözhetetlenségéről, a határok meghúzásáról, döntések meghozatalának fontosságáról, a lélek működéséről, test-lélek-szellem egységéről, az ezen keresztül történő gyógyulásról, az ember létezésének okáról és céljáról, alázatról, háláról, hitről, tiszta szeretetről…… és miért volt szükséges számomra ez a sok megértés? … azért, hogy ezek elengedésén keresztül tisztulhassak, gyógyulhassak és így megnyilvánulhasson számomra az egyetlen igazság, a teljesség, az önvalóm, valamint az Égiek útmutatása szerint rajtam keresztül megnyilvánuló szolgálat mindenkinek, aki kéri, és akiben ott van a fény iránti vágy…
Hálásan köszönöm az Égieknek, Zsófinak, Istvánnak, csoporttársaimnak, a Pszichotronika Magyarország tagjainak…..és Magamnak, hogy mindez megnyilvánulhatott az életemben.
Köszönettel, hálával és szeretettel: 
 Kovács-Hanka Rita, Gyöngyös
 
Ez a tanfolyam egy hatalmas ébresztő és szó szerint felér egy újjászületéssel. Felnyitja a szemed, hogy végre nézz a dolgok mögé és kezdd el gyökeresen más irányból szemlélni eddigi életedet, kapcsolataidat, döntéseidet. Megtanít arra, hogy mi a felelősség, az alázat, a tudatosság, mire képes az egód és mire a teremtő erőd, milyen fantasztikus dolgok történhetnek, ha hiszel, szeretetben vagy és elfogadod az Égiek útmutatását. Soha ezelőtt senkitől nem kaptam ilyen konkrét válaszokat a problémáim kiváltó okaira, mint itt István, Zsófi és a többi gyógyító közvetítésével kaphat az ember. Végre tudom, hogy mi a feladatom, küldetésem, miért születtem le ide, és hatalmas megnyugvást jelent, hogy mindenben segítenek, terelnek, tanítanak az Égiek. Ajánlom mindenkinek, aki érzi a belső késztetést, hogy tényleg saját kezébe vegye az életét és megtapasztalja az igazi valóságot, igaz önMAGát.
S. Niki, Budapest
 
Amikor belevágtam ebbe a csodálatos 9 hónapba, elképzelni sem tudtam, hogy milyen lesz, miről és hogyan fogunk tanulni. Emlékszem….sokat megnéztem Karakó István videói közül. A videókról visszanézett rám egy nagyon karakteres, szimpatikus ember, aki nagyon szuggesztív, csodálatos kisugárzással! Izgalommal, vegyes kíváncsisággal vágtam neki ennek a 9 hónapnak. 
Amit kaptam, az elmondhatatlan! Azt nem merem állítani és nem is állítom, hogy könnyű, és könnyen emészthető ez a fajta tudás, amit a tanfolyam ad, de azt mindenképpen állíthatom, hogy minden eddigi, valaha valahol is szerzett ismeretet felül ír! Általa változott, borult minden! Persze jó értelemben! Egy nagyon kemény önismeret, első sorban, az ember megismerése test-lélek, szellem szinten, ahogy a végére a sok-sok kis kocka, mint egy puzzle a helyére kerül, ahogy kialakul az emberben (és itt kiemelném a 9 hónapot) ami , szinte hihetetlen, de valóban egy születés intervalluma! Igen, mi, akik ezt a 9 hónapot végig éltük, végig csináltuk, a végére kerek egészként újjászületünk. Ez a 9 hónap tele volt örömmel, bánattal, voltak könnyek, kacagások és minden (is). Leginkább egy érzelmi hullámvasúthoz tudnám hasonlítani! Egy dolog volt biztos számunkra, egy csodálatos ember és párja (István és Zsófi), akik minden pillanatban velünk voltak, mint a kisgyermekeket terelgettek minket, ahogy botladoztunk és tudtuk, bármikor, bármilyen helyzetben számíthatunk Rájuk! Ahogy azt is tudjuk, hogy amíg ezen az úton maradunk, ez mindig így lesz!
Rengeteget köszönhetünk Nekik!
A magam részéről bíztatok mindENKIT, hogy ha szeretné jobban megismerni Önmagát, vagy ha a Gyógyítás az életfeladata, vagy, csak ha érez magában hívást egy tökéletes, EGO mentes élet elsajátításában, mindenképpen tapasztalja meg ezt a 9 hónapot!
 
Mácsai Katalin
Marcali
 
Ajánlom a tanfolyamot mindenkinek, aki úgy érzi, hogy elveszett, vagy kilátástalan helyzetben van.
Ajánlom azoknak, akik keresik az utat és elfogadják az égiek útmutatását.
Ajánlom azoknak, akik nyitottak egy nagyszerű utazásra.
Ajánlom mindenki figyelmébe a saját megtapasztalásomat
2019 év végére már szinte kilátástalan helyzetbe vezettem saját magamat. Nem úgy mentek a dolgok, ahogyan szerettem volna, pedig volt szerető családom és jó munkám.
Ami hiányzott, az a HIT. Az Égiekben de főleg Magamban. (ezt akkor még nem tudtam)
Hitem annyira elhagyott, hogy a kék aurám hiányzott. Teljesen!
2020 januárjában történegy egy csoda (4 és fél órás beszélgetés Istvánnal) és a csodához kapcsolódóan nyáron elkezdtem a Pszichotronika tanfolyamot. Én, aki egész életemben a tudománnyal, természettudományos kutatással, termékfejlesztésekkel foglalkoztam.  
Mikor elkezdődött a tanfolyam, nem értettem sok mindent, azonban éreztem, hogy jó úton haladok.  Elfogadtam, hogy nem az elmémmel kell értenem, hanem a lelkemmel, szívemmel látnom és éreznem. Ahogy haladtam az utamon és haladtam a tanfolyam tudás sodrában nagyon sok kérdésemre választ kaptam. Elfogadtam, és éreztem, hogy az égiek megfelelő eszközökkel terelgettek. Jöttek a kérdések, és elkezdtek jönni a hozzájuk tartozó válaszok is. Jöttek az érzések, a sugallatok és éreztem az Égiek szeretetét. A válaszaik megtanították azt, hogy hogyan éljem a hétköznapokat. Vezettek utamon, éreztem, hogy segítik utamat és küldetésemet. Válaszokat nem csak a spirituális kérdésekre adtak, hanem a hétköznapi dolgokban is a segítségemre voltak.
El nem múló hála az, ami átjárja mindenem, amit István és Zsófi felé küldök folyamatosan. István indított el ezen az úton a tanfolyammal, és Zsófi pedig a klubokon végzi áldásos tevékenységét.
Hálás köszönet a megváltozott életemért.
Turi László
Kedves MindEnki!
Vélemény helyett szeretném megosztani Veletek a Pszichotronika kapcsán megtapasztalt
változást ebben az életemben. Véletlenek nincsenek, így nem írhatom, hogy véletlenül
keveredtem erre a tanfolyamra, de az biztos, hogy nem a fizikai „énem” hozott ide. Nem
tudtam mi ez az egész, egyáltalában a spirituális dolgok sem érdekeltek. Az Égiek mégis
olyan kegyesek voltak (mint mindig, ha elfogadjuk Tőlük), hogy visszaterelgettek arra az útra,
amely a Teremtés rendje szerinti Valósághoz vezet. Ennek közvetítésében nagy munkát lát el
Zsófi és István, akiknek hálásan köszönöm a segítségüket!
Tanfolyamnak mondjuk, ami 9 hónapig tart, de az a helyzet, hogy ez annál sokkal több. Az
egyetlen Igazság megismerése, szabad akarattól függően annak elfogadása és követése, amely
az egész életre kihat. Mindenki mást hozott, különböző képen éli meg ezt az utat, de az
biztos, hogy aki rálép és követi, az minden segítséget és támogatást megkap az Égiektől. Én
mélyről indultam, ezért volt és van is még bőven feladat, amik sokszor nem könnyűek, de már
tudom, hogy ezeket csakis én állítottam fel magamnak, ennek ellenére a megoldásukban nem
vagyok egyedül, mert az Égiek mindenben megsegítenek. S mikor sikerül egy-egy lépést
megtenni a Fény irányába, az leírhatatlan érzés, ami végérvényesen kihat nem csak rám, de a
környezetemben élőkre is. Annyi csodát, szeretetet, segítséget kaptam és kapok folyamatosan
ettől a Közösségtől és az Égiektől, ami által én magam is átkerültem a Szeretet Fényébe a
sötétségből, amiért örökre hálás leszek!
Köszönettel és hálával,
Kecskés-Szobonya Ágnes, Nagymaros
 
Kedves Zsófi és István!
Hálásan köszönöm, hogy részt vehettem a tanfolyamon és részesülhettem minden csodában, amit csak megkaphattam.
Nagyon örülök, hogy megismerhettelek benneteket és azt a közösséget, amit nehéz munkával, hittel-szeretettel, szívvel-lélekkel építetek.
Fantasztikusak vagytok,  kívánok nagyon sok örömöt, boldogságot és teljességet az életetekben. 
Ajánlás mindazoknak, akik válaszokat várnak útkereséseikre!   
Szavakkal leírni nem lehet, azt az igazi megtapasztalást, tudást, amelyet az út során mindenki megtanulhat, megélhet, aki az égiektől kapott feladatait elvégzi. 
Kinek és miért ajánlom a Pszichotronika tanfolyamot, nézzük csak….. 
Ajánlom mert, kiváló hiteles mester Karakó István tanítja és adja át a tiszta égi tudást, párja Hajas Zsófia támogatásával. Hitük, hitelességük, felelősségük, önzetlen szeretetük, alázatuk mindent és mindenkit áthat a képzés során.   
Ajánlom mert, kiváló felkészülés az élet minden területére, minden kérdésére. A kapott válaszokat elfogadjuk-e, képesek vagyunk-e a változás útjára lépni az egyedül rajtunk múlik. Az égi tudás fényre kerül, de meg kell tanulni használni felelősséggel, hittel, szeretettel és alázattal.  
Ajánlom, mert kiváló, szeretetteljes közösség tagja lehet az, aki az égi tudás ösvényére lép. Mindenki egységben a közösség részeként, folyamatos támogatásban és segítségben részesül.  
Ajánlom, mert kiváló lehetőséget és tudást nyújt ezéleti és előző életi megtapasztalások világába történő betekintéshez, amely megértést hoz a jelen élet eseményeire. Aki elindul ezen az úton, annak sejtése sem lesz, hogy láthatatlanul mi minden megváltozik az életében és környezetében. Kapuk kinyílnak és bezárodnak, de az út csak egy irányú lehet, a döntés az, ami mindenki kezében ott lebeg. 
Ajánlom Mindenkinek hittel, felelősséggel, szeretettel, legfőképp azoknak, akik önmagukért és az emberekért a végtelenre nyílt tudás birtokában a szeretett nyelvén, többet szeretnének tenni, mint a kimondott szó és gondolat.  
„Amikor képes vagy arra, hogy segíts az embertársaidon, ez a "képesség" megszűnik pusztán képesség lenni, és felelősséggé válik.” (Adelle Davis) 
Köszönettel, hálával és szeretettel: 
Takács Andrea, Kincsesbánya 
 
Mit adott nekem ez a tanfolyam??
Az út a cél!
Egy új „életet”, egy életfelfogást, ami oda vezet ahova eddig tartottam csak nem tudtam!
Most már sokkal könnyebb és egyértelműbb mi is Az, Amivel az égiek vezetnek!
Minden nap egy egy új tapasztalat, egy új tapasztalás, amiért hálás vagyok hisz eddig főleg az anyagi része vezérelt az életnek az határozta meg mindennapjaim!
Észrevenni a szépet, a jót nem volt nehéz, tanácsokat osztani saját kútfőből jött zsigerből, körül is vettek emberek úton-útfélen, lelki szemetese voltam sokaknak!
Tanfolyam alatt kaptam én is sok-sok választ eddig miért is haladtam így az életemben és miért is volt ennyi bucka, kátyú az utamon! 9 hónap, mint a várandóság egy várakozással teli új születése egy fejlődés mi nem áll meg, egy tanulás minek nincs vége, de ez az ami igazán érdekes benne! Most jön a vizsga és komoly lepke raj jár a belsőmbe, pedig tudom, hogy ez az első lépés, mint a totyogó gyermeknek, ezután még komolyabb leckéket ad az élet, de készen állok és várom, mert ezt szeretném tenni, megélni! Míg élek az embereknek, az Égiek által válaszokat közvetíteni az életüket segíteni! Ősi tudásunkat bővíteni vissza adni az embereknek, hogy élhessék az igaz életüket, ne a Mátrix bilincsbe vert vak világát éljék gúzsba kötve rabszolgaként! Hanem lássák meg a való Énkép mellet, a szépet, a fontos létet, a SZERETETET! Beszélhetünk nem ér semmit tettek kellenk és példák remélem, észreveszik páran és tovább adják, hogy is lehet még élni ez a fontos nekem!
Ebben segít, segített a tanfolyam ki nyitotta szemem! Minden elismerésem Zsófié és Istváné nagyon jó példát, életfelfogást táplálnak belénk! Nem könnyű, sőt nehéz út ez, de mindennél többet ér a  nap végén tiszta szívvel, boldog tudattal átgondolni mennyi jó történt és mennyi vár még rám!
Életem párját is látom, miként fejlődik, a tanok által mennyi nehézséget győz le él meg és mennyi csodás sorsfordító beszélgetést vezet és mennyire hálásak az emberek!
Ennél jobb motivációt nem éltem még meg!
Csodás világ ez a Miénk Pszihotronika köszönöm!
Molnárka Péter
Évekkel korábban nem kezdtem volna el a pszichotronikát, mert még nem értem meg rá és nem fájtak eléggé bizonyos dolgok.
Most már tudom, amit véletlen találkozásnak véltem, az okkal történt. Mindenkinek ajánlani tudom, aki úgy érzi, elakadás van az életében és egy kicsit többet szeretne megtudni a 3 D-s világunkon kívüli világról.
Amit ez a „kép”-zés adott egy szóval jobb ember lettem (remélem a feleségem is így gondolja).
Tudatosabb lettem, elfogadóbb, több szeretettel vagyok a teremtett világom felé. Kimondhatom, hogy életem fizikai síkon is helyre került.
Az a tudás, amit megszereztem, csodákra is képes.
Mi változott?
Minden és látszólag semmi.
Olyan tudás került a birtokomba, amit csak nyitott szívvel, lélekkel és szellemmel lehet befogadni.
Aminek kiváltképp örülök, hogy ez a magyar tudás nem szorult importra tanok, nézetek tekintetében.
Tisztelettel köszönök mindent kiváló tanítómnak, Karakó Istvánnak és kedves feleségének, Hajas Zsófiának a kitartó tiszta forrás átadásáért és türelmes munkájáért.
Hubert István  Érsekcsanád           
Már gyerekkoromban is kerestem a kérdéseimre a válaszokat:
Miért születtem meg a Földre? Mi az életfeladatom, hogyan minként éljek boldog, kiegyensúlyozott, teljes életet?
István videóit nézve, megtaláltam azt a hiteles tanítót és gyógyítót, akit mindig is kerestem. Hálás vagyok Zsófinak és Istvánnak, hogy általuk megismerhettem ezt az utat amin Ők maguk is járnak, ezzel mintát és példát mutatva mindENKInek, aki elköteleződik a Pszichotronika tanítása mellett. Ez az út nem könnyű, de más út nincs, hogy a tiszta szándék nevében tiszta válaszokat kapjunk, hogy a vállalt feladatainkat belső békével, önmagunkkal és a környezetünkkel harmóniában, szeretettel, alázattal és hittel tudjuk teljesíteni. A 9 hónap alatt egy olyan folyamaton mentem keresztül, amit még csak elképzelni sem tudtam, az Égiek Áldásával hatalmas nagy tudást és ezáltal csodákat élhettem meg. Az, hogy embertársainkon tudunk segíteni, meg tudjuk gyógyítani a test-lélek-szellem, hármas egységében ez egy nagyon tiszta, csodálatos érzés!
Köszönettel, hálával és szeretettel:
Turi Csilla, Zalaegerszeg
                                                                                          
"Mit tanított számomra a pszichotronika?
Hogy miért fontos a tiszta szándék és hogy mit is jelent ez a szó. 
Hogy miért uraljuk a gondolatainkat-szavainkat-cselekedeteinket-érzéseinket.
Hogy miért fontos, hogy legyen hitünk.
Hogy igen is vannak olyan helyek, emberi kapcsolatok, amik nem támogatottak. 
Hogy miért fontos, hogy megtanuljunk kapcsolódni az Égiekkel. 
Hogy csak nemekkel tudjuk a határainkat kijelölni. 
Hogy a gyógyuláshoz szükséges, hogy belássuk saját felelősségünket az életünkkel kapcsolatban.
Hogy ha változásokat szeretnénk, ahhoz döntéseket kell hoznunk. 
Hogy mi a különbség szeretetben lenni és a szeretet érezni között. 
Hogy az ego hogyan is hat ránk, és miért jó ezzel tisztában lenni. 
A pszichotronika gondolatvilága és az eszközei csodálatos lehetőség mindENKInek, aki fejlődni szeretne és változtatna az életén. "
Sz. Petra Budapest
Egy évvel ezelőtt volt egy nőgyógyászati problémám és akkor hallottam a pszichotronikáról. Istvánhoz mentem gyógyításra, és ott egyértelmű lett számomra, hogy ez lesz az én utam. István segítségével meggyógyultam, majd jelentkeztem a tanfolyamra. Fantasztikus élmény ez az egész a számomra. Ez az első spirituális tanfolyam amin részt veszek, és annyira hálás vagyok, hogy elsőre a legjavába csöppentem. Maximálisan egyetértek az értékrenddel amiket Zsófi és István képviselnek, és nagyon tiszta a közösség amit felépítettek az Égiek segítségével. Hálás vagyok, hogy részese lehetek, és hogy egy ilyen kincsre találtam. Mindenkinek, akinek tiszta a szándéka, szívből ajánlom, hogy vegyen részt ezen a tanfolyamon, mert olyan tudást és beavatást kap amivel önmagát és akár másokat is gyógyíthat. Hiszem, hogy nekünk magyaroknak a tanítás, gyógyítás a legmélyebb küldetésünk, és remélem, hogy minél többen tartanak majd velünk ezen az úton.
Kovács Andrea
Van az az élethelyzet, amikor az ember elkezd hinni – mondják, „a lövészárokban nincs ateista”. Amikor valamibe kapaszkodni kell, mert olyan nincs, hogy ráhagyom, és az ismert praktikák mind csődöt mondanak. 
Az én élethelyzetemben igazából két ember volt képes érdemben segíteni. Mind a kettő pszichotronikai tudással. Akkor határoztam el, hogy megkeresem a lehetőségét annak, hogy én is elsajátíthassam ezt a tudást, viszont egyikük sem taníthatott. Néhány más tanfolyamot eredményesen elvégeztem, jó volt lépni, nyitni, egyre többet megismerni a minket körülvevő világból, megízlelni a holisztikában lévő lehetőségeket. Megismerni, milyen magamon, és másokon segíteni. Tíz év telt el az óta, hogy erre az útra léptem, és István videói mutatták meg a Youtube-on, hogy itt van, amit kerestem. Volt elképzelésem, arról, hogy mi mindent tanulhatok, és mindez mivel jár, de ehhez kevés az emberi fantázia. Sokkal többről, és egész másról van szó. Megértés, egészben látás, belenyúlni a végtelenbe. Összefüggések, letisztult megoldások, és a legőszintébb tükör önmagam felé. 
„Dolgozz magadon, különben az élet fog megdolgozni!” (Dahlke) Ha ezt megoldottad, hiteles gyógyító lehetsz, mert meg lesz a tapasztalat. 
Elsőre egy kicsit kegyetlennek tűnik.  Mi a baj? Az élet nem nyújtja be a számlát? Hit, szeretet, alázat, felelősség. Mennyi félreértés kötődik hozzájuk! Amikor megértjük, mit jelentenek, akkor kapunk zöld jelzést az úthoz. 
Hálás vagyok Istvánnak, a hitelességéért, s hogy ilyen szinten képviseli a pszichotronikát. Hálás vagyok az Égieknek, hogy itt tanulhatok. Hálás vagyok a tanulócsoportnak is, amelynek a részese vagyok, akiktől szintén tanulhatok. 
Ahány ember, annyi új világ, és mindannyian esünk- kelünk, keressük a megoldást, a lehetőségeket. A lehetőség itt van bennünk, és azt hiszem, ez a legfontosabb, amit itt megtanulhatunk. 
Széll István, Budapest
Sorozatos megbetegedéseim juttattak el először Istvánhoz egy gyógyításra, itt kezdődött az utam. Nem sokat hezitáltam amikor meghirdették a következő tanfolyamot és belevágtam életem legnagyobb kalandjába. Bizony nem könnyű az önismeret útján járni, nekem is fenekestül fordult fel az életem, de minden egyes nap megerősítést kapok, hogy végre jó helyen vagyok, az utamra találtam. A tanfolyam rengeteget segített az életem minden területén, segített a sokszor nehéz döntések meghozatalában és egy fantasztikus közösség alakult ki a csoporttársakkal, mind együtt haladunk az úton, együtt, mégis mindenki a saját útját járva, de egymást támogatva, és  mindeközben pedig szárnypróbálgatásainkhoz  minden segítséget és támogatást megkapva Istvántól és Zsófitól. Hálásan köszönöm, hogy a tanfolyam által az utamon lehetek! 
F. Ági Győr
Néhány éve már, amikor először gondoltam arra hogy minden fizikai probléma mögött állhat valami magasabb rendű ok. Sokat gondolkodtam azon, vajon ki is vagyok Én? Aztán egy napon " szembe jött" velem István videója. Azonnal tudtam, hogy itt a megoldás! A csoportban fantasztikus embereket ismertem meg. Közösen, egymást bíztatva haladunk előre. Ez az Út egy csodálatos-végtelen utazás önmagunk felfedezésére. 
Szeretettel ajánlom a tanfolyamot MindENKInek, aki hívást érez a Legfelsőbb Énjétől. Zsófi és István személyében igaz, tisztaszívű tanítókra találtam, akiknek odaadása példaként állhat mindannyiunk előtt.
Hálás köszönet mindenért!
Hálával és szeretettel:  K. Judit Budapest
 
Egyszóval?: wow!
Régen mint általában mindenki azt hittem, hogy már mindent tudok. Később mikor jöttek a komolyabb pofonok rájöttem, hogy bőven van mit tanulnom még. Bár hiába tanultam az életről és más tanulmányokról éreztem, hogy az élet ettől picit többről kell, hogy szóljon mint szimplán arról amit látunk. Anno itt-ott hallottam, hogy: test meg szellem meg lélek, azonban nagyon föl sem fogtam hiszen csak a test fogalmát értettem igazán. 
Először István videói a YouTube-on és később a tanfolyam világított rá arra, hogy mi is a szellem és a lélek része az életemnek. Ezzel a megértéssel, hogy végre ez a hármasság összeállt a fejemben az életemben értelmet nyert más ember lettem. Tudom, hogy ezzel a megértéssel mekkora erő van bennem (benned) és fantasztikus hogy ezt másnak is meg tudom mutatni és tanítani. 
Őszintén köszönjük a sok segítséget és támogatást Zsófi és István, nélkületek és a Pszichotronika nélkül szegényebb lenne a magyarság és a világ is.
- Turi András István - Szombathely
Édesanyámmal kezdtem el a Pszihotronika tanfolyamot, és sajnos már nem tudtuk együtt befejezni,mert itt hagyta ezt a világot és bevallom őszintén nehéz volt nélküle folytatom....De! Az a rengeteg BIZONYOSSÁG, SZERETET, amit tapasztaltam a Pszihotronika által és az az erő, ami felkarolt engem, szinte mondhatom szó szerint,és ez által a hitem is mèg jobban megerősödött!!! Sorolhatnám még tovább hosszú levélben, hogy mit adott nekem a Pszihotronika, Az Ègiek és Zsófi meg István és a többiek, de azt kell mondjam, hogy ezt mindenkinek saját magának szükséges megtapasztalni,èrezni,mert az többet mond minden szónál! Köszönet ès HÁLA
Oláh Nikolett Ildikó Budapest 
Sokáig nem voltam egyensúlyban magammal és csak túlélni tudtam a napjaimat, István és Zsófi a tudásukkal, a csoporttársaim a szeretetükkel segítettek abban, hogy tejesebben megéljem az életem. A kapott tudással egy új világ tárult fel előttem. Nagyszerű érzés átélni azt, hogy a tanult módszerekkel segíteni tudok másoknak, és közben magam is gyógyulok.
 
szeretettel, 
M. Bea Budapest
Kerestem a választ 39 évesen, hogy miért vagyok itt a Földön. Most 46 évesen megkaptam minden kérdésemre  a választ. Hála a Pszichotronika Magyarországnak és annak a két embernek akiktől tanulhatok és felnézhetek, mert példaként állnak előttem. Hálás vagyok, hogy a Tiszta Szándék nevében segíthetek másoknak és egy olyan közösség tagja lehetek ahol Szeretet van.
Sz. Szilárd Budapest
A tanfolyamot nyitott szívvel, lélekkel vártam, de a tapasztalataim minden képzeletet felülmúltak. Az István és Zsófi által megszerezhető tudás egy kincs, melynek az elsajátításával hatalmas lehetőség nyílik meg, de ehhez mérten a felelősség is óriási. Nagyon hálás vagyok, hogy részese lehetek ennek a csodának, ami számomra olyan, mint egy utazás. Nagyon vártam, tele van élménnyel, váratlan fordulatokkal, néha gyorsvonatra szállok, aztán gyakran megállok. A tengeren a hullámok nem kímélnek, így szinte meg sem száradok. Nagyon megszeretem azokat, akikkel egy csónakban evezünk. Újra és újra szeretnék velük találkozni hegycsúcsokon, szigeteken. Az önismeret útja néha rögös, de a segítő kéz valahogy mindig éppen időben érkezik. Köszönöm szépen!
P. Judit Miskolc
Köszönöm az égieknek,hogy bebocsátást kaphattam a Tanfolyamra,megismerhettem azt a Mestert,akire felnézhetek,aki számomra egy példa ebben a földi létünkben,hogyan lehet megtalálni a valódi Tanításokat.
 
Csodálatos motíváció számomra rájönni,hogy a küldetésem valójában most kezdődik,minden eddigi tevékenységem,alkotásom ezt az utat készítette elő.Amikor ennyire nehéz az anyagban létezni,mint most,felemelő érzés és boldogság számomra olyan emberekkel találkozni akik szeretik és megölelik egymást,akikre tudom,hogy mindig számíthatok!A tanfolyam előtt tele voltam fél-elemmel,megfelelési kényszerrel,nehezen tudtam Nemet mondani.Most megerősödött a Hitem,sokkal több időt töltök Szeretetben,megtanultam Nemet mondani,és a két gyermekemnek jobb édesanyja lettem!Sosem éreztem magam ennyire egész-ségesnek,és teljesnek.Pedig ez még az út eleje!Köszönöm Istvánnak és Zsófinak a tanításokat a csoporttársaimnak a segítséget és Szeretetet!Újra élem a gyermekkoromat!
 
Bozsik Yvette
Hogy mit adott nekem a pszichotronika és az elmúlt 9 hónap?
HITet, bizonyosságot, erőt, SZERETETet, valódi értelmet az ÉLETNEK.
Kiutat mutatott a végeláthatatlan útvesztőkből.
Tudatosságot, felismeréseket...hogy mindaz, amit mélyen önMAGamban mindig is éreztem, nem csupán a KÉPzeletem szüleménye, hanem MAGa a VALÓság.
Hihetetlen lehetőség, CSODA, belső utazás ,önismeret, szolgálat ami nem teher, hanem a magasba emel.
Köszönöm unokabátyámnak-Karakó Istvánnak-hogy lehetőséget kaptam tanulni, fejlődni.
Az út nem könnyű, buktatókkal, kihívásokkal, félelmekkel és könnyekkel teli...de megéri!
Hála…
D. Judit Sopron
Hálásan köszönöm az égieknek, hogy a pszichotronika irányába vezettek valamint Istvánnak és Zsófinak a tudást, amit a tanfolyamok és az online clubbok során folyamatosan átadtak és adnak át számunkra. Közösséget építenek, melyben hatalmas összetartó erő lakozik.
A tanfolyam 9 hónapja megtanított bennünket holisztikus szemléletmódban látni életünket és a körülöttünk zajló eseményeket. Sok felismeréssel gazdagodtunk, melyek segítik életünk mindennapjait magasabb minőségben megélni. A tanfolyam segített felfedezni önmagunkat, más nézőpontól látni életünket, rádöbbeni gátló hiedelmeinkre és elengedni azt, ami már nem szolgál bennünket utunk küldetésünk teljesítésében. A pszichotronika módszerei által megérkeztek a felismerések, megérthetővé váltak az érzelmek, gondolatok, tapasztalások és azok ok ok-okozati összefüggései.
V. Anett Veszkény
"Régóta kerestem már azt a módszert, amellyel a saját életem rendbe tehetem. Az elmúlt 15 évben több mindent hívtam segítségül főleg a gyerekkor idejében elszenvedett sérülések elengedésére, de semmi nem bizonyult kellően hatékonynak és főleg nem végérvényesnek. Mielőtt elkezdetem a tanfolyamot, úgy gondoltam, én már nagyon sok mindent megtettem azért, hogy megtaláljam azt a valakit, aki én vagyok, azt, akit valahol nagyon elvesztettem. Gyorsan rá kellett jönnöm, hogy ettől még mindig nagyon messze járok. Rengeteg olyan réteget szedtem magamra életem során, ami olyan szinten elfedett, hogy belőlem szinte már semmi sem látszott. Számomra a pszichotronika jelentette azt a megoldást, amit mindig is kerestem. Segítségével megérkeztek a szükséges felismerések, a felelősség vállalások, majd pedig az elengedések. A pszichotronika módszereinek segítségével a mélyen letárolt sérüléseimet, hibás mintáimat és dogmáimat, és az önmagamról alkotott nagyon téves megítésemet is hatékonyan lehet kezelni. A tanfolyam vége nem valaminek a vége, hanem épp a kezdete. Az önmagamhoz vető útnak ugyan még az elején járok, de már rálépnem. Ez egy nagyon izgalmas, de mégis megnyugtató utazás a számomra hisz tudom, hogy minden eszköz és forrás amire csak szükséges lehet az út során, az a rendelkezésemre áll. Hálás szívvel mondok köszönetet Karakó Istvánnak, aki végig segítette ezt a nem épp könnyű 9 hónapot, és köszönöm, hogy ha szükséges, a továbbiakban is magam mellett tudhatom. "
P. Katalin Budapest
 
"Számomra az elmúlt 9 hónap csodálatos időszak volt, rengeteg felismeréssel.
Hálás szívvel köszönöm Istvánnak és Zsófinak ezt a tudást, ami sok-sok pozitív változást hozott az életembe és ami elindított egy új élet felé. 
Ha nem érted, miért nem működik vmi az életedben, ha gyógyulni szeretnél, ha tartalmasabb, értékesebb életre vágysz, a legjobb helyen jársz! Minden segítséget, útmutatást, információt megkapsz hozzá, hogy a lehető legjobbat hozd ki a dolgokból, vagy még annál is többet, mint amire számítottál. 
:)" 
B Bogi Sopron
 
Életem legjobb döntése volt, hogy jelentkeztem a tanfolyamra. Elsődleges célom az volt, hogy magamhoz, a valódi énemhez közelebb kerüljek, de elmondhatom, hogy ennél jóval többet adott nekem ez a 9 hónap. Ahogy változtam én, úgy változott a közvetlen környezetem is, s eljutottam tudatosságom azon szintjére, hogyha saját magamat és családomat testi-lelki-szellemi szinten egyensúlyban tarthatom, tudhatom, az felér számunkra a boldogsággal, teljességgel. Nem mondom, hogy könnyű egy Út, de nagyon megéri rálépni és aztán járni rajta, mert csodákkal, élményekkel, tapasztalásokkal teli, tiszta és igaz. Az Égiek, István és Zsófi által egy hatalmas, folyamatosan bővülő tudásrendszert , gyógyítási eljárási módot ismerhettem meg, amiért én is nagyon hálás vagyok és köszönöm támogatásukat, bizalmukat és szeretetüket. Én személy szerint szeretném megköszönni férjem és kislányunk tiszteletét, hitét, hozzáállását, segítését az Úton való haladásban.
 
Ildikó Szombathely
 
Hiteles ember ,tanító és gyógyító. Szerénysége példamutató. Tiszta forrásból merít és önmaga , családja is az egyenes utat járja s éli .Erre tanít bennünket is ! tiszta fény és bölcsességével Tiszta fény erejével ,bölcsességével vezeti azon embertársait akik erre hivatottak . Boldog és hálás vagyok , hogy részesei lehetünk az Ō általa vezetett csoportnak . Köszönettel Cs. Attila Révkomárom
 
Újra tervezés (Gps után szabadon :) ), ez a két szó amely számomra leginkább kifejezi a tanfolyammal kapcsolatos érzéseimet. Egy tiszta útirány a gondolkodásomban, viszonyulásaimban, az életemben. Változás pozitív irányban, egy hiteles tanító segítségével. Hatalmas tudását önzetlen szeretettel, tisztelettel adja át, mely által tudatosságunk, önértékelésünk fejlődik. Kivételes tudásra tehetünk szert, tisztítási, gyógyítási technikák által, amit joggal nevezhetünk csodának :)
 
Hálás vagyok, hogy részese lehetek ennek a csodának. 
 
Üdv:  Zsuzsa
Mosonmagyaróvár
 
 
 
Találkozásom a pszichotronikával egy "véletlen" folytán történt.
Egy sok éve nem látott ismerősömmel beszélgettem....s a végén annyit mondott:
Adok egy telefonszámot hívd fel ( István száma volt) , szerintem tud neked segíteni.
Igy találkoztam Istvánnal, aki abban a több, mint 3 órában rávilágított arra, hogy az életem miért teljes, miért akadtam el.
Komoly felismerések jöttek elő bennem, sok-sok könny kíséretében....
Azt hiszem, ott, akkor kinyílt nekem egy kapu.....egy lehetőség.
Amikor hazaértem, rögtön elkezdtem nézni a videókat....s másnap jelentkeztem a tanfolyamra.
Nagyon boldog voltam, hogy elfogadta István és Zsófi a jelentkezésemet, az Égiek támogatták.
 
P Anikó Szombathely
Amikor először kerültem kapcsolatba Istvánnal nem tudtam megmagyarázni miért, de úgy éreztem nagy szükségem van a segítségére. Nem volt semmilyen "szervi" panaszom, de mégis padlón éreztem magam. Nem mondanám depressziónak ami akkor uralkodott rajtam, tudtam akkor is, hogy orvos ezen nem segíthet. Úgy éreztem válságban van az életem.
A baj kiváltó oka egy erős szellemi támadás volt, amit István gyorsan helyre rakott, elsősorban azzal, hogy rávilágított a felelősségemre. A vele folytatott beszélgetés során megértettem, hogy a dolgokhoz való viszonyulásom az elsődleges probléma, tehát én vagyok, ill. én okozom magamnak a gondot. Ráébredtem, hogy rossz -anyagi – célokért küzdök egyre kevesebb sikerrel: mivel ez feszültséget okoz bennem. Éreztem előtte is, hogy valahogy másként kellene élnem, de csak ekkor értettem meg, hogy hogyan.
A találkozó gyors és megdöbbentő javulást hozott.
Másnap elküldtem a jelentkezésemet a tanfolyamra a feleségemmel együtt és – mivel az Égiek támogatták – elkezdtünk mindketten ezen az úton járni.   
István Röjtökmuzsaj
 
Évek óta keresem az utamat és hálát adok az Égieknek, hogy ráleltem a neten lévő kis videók egyikére,majd rögtön utána a tanfolyami lehetőségre is!!! Aztán pár nap múlva arra eszméltem, hogy a képzésen ülök....a lehető legjobb ami történhetett...már első alkalommal tudtam,igen ez az amit évek óta keresek, hiszem,érzem, hogy ez a tiszta út!!!
Ha az ember erre az útra lép,lehull a lepel,leszáradnak a vad hajtások!!! Bátorság kell,hogy szembenézzünk saját magunkkal,rálássunk dolgainkra, kapcsolatainkra és a felismerések után merjünk lépni és akkor hatalmas változások történnek....mint ahogy velem is most,jelen pillanatban!!!
Hálás vagyok a Kaporszakállnak, hogy István a mesterem,tanítóm és a tanítványa lehetek!!!Sallang mentes, őszinte,tiszta, példamutató,hiteles ember!!!
Köszönet és áldás!!!! N. Anikó Sopronkövesd
 
Azonnal, gondolkodás nélkül igent mondtam, amikor a testvérem megkérdezte, hogy lenne-e kedvem jönni vele erre a tanfolyamra. Sokféle módszer kapcsán kerestem a megoldásokat, a saját utamat, a reikitől a kristálygyógyászatig, tanfolyam, aminek tanításait csak rövid ideig használtam, könyvek, amiket sohasem olvastam végig. Hálás vagyok, hogy ennek a közösségnek a tagja lehetek, könnyedén mondtam nemet bármilyen kötelező programra, ha az az utazás, vagy a tanfolyam napjaira esett. Köszönet és hála Istvánnak és Zsófinak a tartalmas, remek hangulatú tanfolyamokért, a klubokért. Hatalmas mennyiségű információt, tudást tolmácsolnak felénk, érthetően, egyszerűen, sokoldalúan, mindent egységben, egymásra építve, sok gyakorlással. Bármikor segítenek, hívhatjuk őket, ha gondjaink vannak. Jó tudni, hogy nem vagyunk egyedül, számíthatunk rájuk, egymásra is, hiszen a csoporttársaim is mindannyian segítőkész, csodás emberek. Már az első alkalom után teljesen más értelmezést kapott számomra a hála, a szeretet, a hit, az alázat fogalma. Folyamatos a változás bennem, körülöttem, amire most már tudatosan figyelek.
 
Köszönöm Sz. Katalin Ágasegyháza
 
 Számomra a  hónap leginkább várt 2 napja.  
 
Aki elvégzi a tanfolyamot, megtanulja hogyan hozza meg a számára legmegfelelőbb döntést. Minden helyzetben, minden pillanatban, élete végéig. Ennél nagyobb biztonságot nem ismerek. 
 
Fantasztikus emberekkel járok együtt a tanfolyamra, akikkel kapcsolatban már most, a nyolcadik találkozás után azt érzem hogy bármiben számíthatok rájuk! Mindegyikōjükre!
 
Sokat tanulunk és sokat nevetünk !
Úgy érzem, ez életem legértelmesebb és egyik legvidámabb időtöltése. Kezdem megérteni mit miért csináltam eddig életemben, miért vagyok ott, ahol vagyok és merre megyek.
 
Mindezt egy olyan Vezetőtől kapjuk aki személyes példával jár elől, hiteles, óriási tapasztalattal és tudással rendelkezik, kedves, vidám, határozott, s még talán az enyémnél is jobb a humora . Képes december 24-én egy vadidegen embert gyógyítani, és 25-én engem felhívni, mert érzi hogy szükségem van rá! Azt éli amiről beszél.
Valami egészen hihetetlen figura!!!
 
Gábor, Ausztria
 
Életkoromból adódóan is, nagyon sok  tanfolyamot elvégeztem hasonló témában, ami a rendszerváltozás után elém került. Jól éreztem magam, kaptam is valamit, de nagyon rövid idő eltelte után megjelentek a kérdőjelek. Tudok segíteni, de van egy pont amin nem tudok átlépni, kevesek az eszközeim.
Kb. 10 hónappal ezelőtt, személyesen meg lettem szólítva, hogy indul pszichotronikus képzés Szombathelyen. Hosszú hezitálás után jelentkeztem a tanfolyamra, most már látom, hogy ez volt eddigi életem legjobb döntése. Elindultak a változások az életemben, voltak köztük fájdalmasak is, ami viszont segített, és ami miatt nem adtam fel, az István segítő-támogató szeretete volt. Nekem nagyon sokat jelentett, hogy kérhetek segítséget akkor amikor szükségem van rá, és nem kell megvárnom a következő tanfolyami időpontot,  nincs elengedve a kezünk. Nagyon jó érzés, hogy számíthatunk egymásra is. Hatalmas erő és tudás birtokosa lettem, ami óriási felelősséggel, folyamatos tanulással jár, de nem adnám semmiért sem. Hálás vagyok érte!
 9 hónap alatt megszülettem, felsírtam :) , de pontosan tudom, hogy mi a dolgom ezen a  a Földön! Azt is tudom, hogy megkapom a változtatáshoz az erőt és a támogatást.
Szeretnék ebben a szellemcsaládba maradni,  "míg világ a világ, s még 7 nap" .
R. Zsóka Szombathely
9 hónap alatt fejlődik ki két különálló sejtből egy egyedülálló, csodálatos lény, egy ember. Én a képzés 9 hónapja alatt teljes mértékben felnőtté váltam, kifogások és rövidítések nélkül... Bár életem során rengeteg képzésen vettem részt, ez volt az első, ahol szeretettel, elfogadással, időnként kíméletlenül őszintén, de mindig precízen, pontosan választ kaptam minden kérdésemre, még azokra is, amiket fel sem tettem. Támogatás, tudás, professzionalizmus jellemzi a képzést, lágy, szeretetteli,  minden szinten tiszta szándékkal és elfogadó jelenléttel fűszerezve.
Réka Budapest
Ebben a kilenc hónapban legfőképp egy belső utazást éltünk meg, amely számomra a megfelelő tudatosságot hozta el az életembe.
A döntések egész életünkben szerepet játszanak, de a tanfolyamon tanultak segítségével mindig megkapom a választ, hogy melyik a számomra minden tekintetben megfelelő út a továbblépéshez.
Nem mellesleg ha szeretnél egy olyan közösségbe tartozni, ahol minden esetben tiszta szándékúak, őszinték az emberek és szeretettel fordulnak feléd, akkor mindenképp ajánlom, hogy kezdj bele a tanfolyamba!
H. Edina Kőszeg
Megtisztelő volt már a tanfolyamra való bekerülés önmagában. Hamar megtanultuk, hogy a
Felismerés szükséges a gyógyuláshoz. A tanfolyami alkalmak folyamán és folytán olyan Felismerések jöttek, ami a tisztulásunkhoz, gyógyulásunkhoz elengedhetetlen. Mindamellett, hogy rengeteget információval gazdagodtunk, és az összefüggések megvilágítása is nagy hangsúlyt kapott, az igazán nagy tanításokat a gyakorlatban kaptuk. Egyrészt abban, hogy az önismeret nem mindig fájdalommentes, rögös útján járva fejlődünk. Ami talán még fontosabb, hogy társainkkal egymást látva, hol motiválva a másik lendületétől, hol más botlásaiból tanulva, olyan közösség részeivé váltunk, ahol a csoporttagok ereje, energiája nem összeadódik, hanem egymást segítve megsokszorozódik. Remélem, sokáig számíthatunk még egymásra, és támogatjuk egymást gyógyításaink során is. Nagyon köszönöm, hogy ennek részese lehettem/lehetek!
Orsi Szombathely
 
 
A módszer megismerése életem legjobb döntései közé tartozik. Biztosan tudom, hogy a tanfolyamon megszerezett ismeretek nagyon fontos részét fogják képezni az életemnek.  Egy nagyon szuper oktatóval, kiváló közösségben eltöltött 9 hónap olyan fokú önismeretre késztetett, ami csak pozitív irányba viheti tovább az életet. Úgy élni, hogy tudod, hogy közben segíthetsz, felbecsülhetetlen életérzést kelt bennem. Hála és köszönet, hogy itt lehettem, csalódott vagyok, hogy véget ért.
J. Krisztina Kőszeg
 
Évek óta foglalkoztam önismerettel, spiritualitással, megismertem több irányzatot, részt vettem tanfolyamokon, amik nagyon hasznosak voltak és hozzájárultak a fejlődésemhez, de mindig volt egy hiányérzetem, sok kérdésemre nem találtam meg a választ általuk és bennük. A Pszichotronika ezzel szemben minden kérdésemre megadta a választ, megértettem, hogy az életemben miért úgy és akkor alakultak úgy a dolgok, ahogy, és rájöttem, hogy az életünket csakis mi irányítjuk, amihez a Pszichotronikán keresztül minden segítséget megkapunk. Végtelenül hálás vagyok ezért a csodáért az életemben, ha egy kívánságom lehetne, az lenne, hogy mindenki tapasztalja meg ezt a tudást, mert nem azért születtünk le a Földre, hogy minél nagyobb és drágább házunk vagy autónk legyen, hanem hogy lelkileg a legnagyobb fejlődést érjük el az életünkben. De ezt a csodát csak az tapasztalhatja meg, aki hajlandó döntéseket hozni az életében, ami nem mindig a könnyebbik és egyszerűbb út. Ehhez a Pszichotronika minden eszközt megad, egy tökéletesen felépített struktúrájú tanfolyammal és igazán tiszta, őszinte segítőkkel és gyógyítókkal, Viszont a munka nagy részét a hétköznapjainkban, a mindennapi cselekedeteinkben kell elvégeznünk, amit ha tiszta szándékkal, alázattal és őszinte hittel teszünk, akkor megérkeznek a csodák az életünkbe. 
G. Barbara Szombathely
 
 Vissza az előző oldalra!