Elérhetőségek

Pszichotronika Magyarország Segítő Csoport

Konzultáció


Vélemények


Szeretném hálámat, köszönetemet, tiszteletemet és nagyrabecsülésemet kifejezni a Pszichotronika Magyarország minden tagjának. Ezen belül a két tanítónak, Hajas Zsófinak és Karakó Istvánnak önzetlen munkájukért az útmutatásért  amit nap mint nap megosztanak velünk, értünk. 2023-ban elindultam egy cél elérése miatt erre a képzésre minimális infórmációval a tarsolyomban. Ahogy teltek a hónapok egyszer csak arra ébredtem hogy amiért elindultam az a bizonyos cél megszűnt és átvette a helyét egy út amin szépen lassan, kis lépésekben, de biztosan, stabilan haladok veletek, önmagam, a megértés és az egyetlen út felé amin ma már biztos vagyok benne, hogy érdemes menni. Szóval, ha bármi okból kifolyólag megrekedtél, elakadtál az életedben bármennyi idős is vagy ne félj szembenézni magaddal, érzéseiddel, reakcióiddal mert bár nem könnyű, de nagyon felszabadító érzés. Ez a közösség egy olyan mankó a kezünkben a vezetőivel együtt amiért bármikor bármi miatt oda nyúlsz megtart és segít tovább lépni, könnyítve az utad amit remélhetőleg náluk te is megtalálsz. Őszinte, tiszta szívvel ajánlom és kívánom, hogy te is megtapasztald azt a tiszta önzetlen elfogadást és szeretetet amit itt meg kaphatsz.
 
Dániel Mária 
 
 

Nekem amit adott a tanfolyam...  A tanfolyam elött is érdekelt mi is az a szó hogy spiritualítás, és mint egos hitredszerel teli ember el kezdtem kutakodni hogy mit is jelent ez a szó, jöttek szemben ilyen olyan információk evvel a szóval kapcsolatban de nem tudtam velük mit kezdeni mert nem volt megtapasztalásom róla hogy egyáltalán tudjam hogy mi az a Hit.  A tanfolyam kezdetétől fogva el hangoztak azok a dolgok amik rám vonatkoztak és úgy éreztem ez most nekem szól ott és akkor abban a pillanatban... És meg mutatta számomra   hogy valójában saját magamnak mennyit is hazudtam addig és milyen homályban éltem, de ha a tanfolyamon fel tettem egy kérdést,vagy nem is tettem fel, akkor is kaptam egy választ és foglakoztam vele és az 100% ban meg nyílvánult az életemben, Evvel rá jöttem arra hogy  ha adunk esélyt annak hogy Hiszünk és teszünk érte akkor meg is kapjuk a választ, segítséget, kegyet, teret, amire ott akkor szükségünk van. Kaptam, Tanítót,Iránytűt, Eszközt, Közösséget, olyan energiával rendelkező Embereket akik lehetőséget adtak   arra hogy ezen a csodálatos úton  hogyan is fejlődhetünk és mi is az a fejlődés és az önmagunk "önvalónk" felismerése, és ha a "Hála" egy lét állapot akkor tanítsuk meg magunkat apró dolgoknak Hálát adni, és ha a SZERETET is egy lét  állapot akkor tanítsuk meg magunkat Is szeretni apró lépésekkel, ha magunkat szeretjük a világot is szeretjük "ahogy bent úgy oda kint" ÉS természetesen rengeteg munka van még az önismeretünk útján,,   Amit a saját börömön tapasztaltam hogy ahogy változunk, úgy változnak a körülmények velünk, fentről lehetőséget kapunk arra hogy fejlődjünk, és   a tanfolyamon jöttem rá arra hogy nem a spiritualítást keresem ha nem az utat ami oda vezet ahol nincs cél.... nagyon köszönöm !

 
Borsodi Sándor
 
Kedves Zsófi és István !
 
2022 nyarán találkoztam a Youtubon a videók által Veletek. Azt éreztem, hogy igaz szavak amiket hallok, egyszerűen, tényszerűen rávilágítanak azokra az igazságokra ami az ember orra, szeme előtt van közvetlen, de nem vagyok képes ezeket látni érzékelni.
Majd az első bizonyosságot egy közvetítő kapcsán Farnadi Bálinttól kaptam, ahol olyan
tudattalanból hozott fel dolgokat, információkat, stb. hogy azt éreztem közel van nagyon az a pont hogy elájuljak. Aztán teltek a hetek hónapok. Néztem a videókat a honlapot
egyszerre féltem és vágytam arra a Világra ami hívott.
Aztán megszületett a döntés, jelentkeztem a képzésre, és az első alkalomnál határozottan eldöntöttem, hogy biztos nem megyek többet! Ezek az emberek nem normálisak, „hülyék”.
Felhívtam egy barátom, várva a megerősítést miután a piros gomb izzott bennem mint a
Nap, hátha megerősít, hogy igazam van nem kell menni többet! De nem az általam várt
választ kaptam, így töprengtem, és teljesen elutasította az elmém az addig ismeretlent.
De ahogy közeledett a 2. időpont a képzést illetően „valaki” belülről egyre erősebben
hívott, így mentem.
A 9 hónap ami 12-ig tartott az fenekestül forgatta és jelenleg is állandó változásba tartja az életem! Hála Istennek!
Hogy mit adott: MINDENT
 
- egy új világot, szemléletet
- megmutatta hogy amit az életemnek hittem az illúzió
- szembesültem hogy fogalmam sincs ki vagyok
- átformált mindent és mindENKIt MAGamba
- kaptam egy lehetőséget egy útra
 
Pontosan annyit kapok ehhez az úthoz amennyire szükségem van, mind Tőletek mind a
Közösségtől mind a környezetemtől, már ha elég nyitott elfogadó és befogadó, kellő
alázattal rendelkező tiszta szándék van bennem.
Hogy milyen az út? Hhmmm k… nehéz, de ezért érdemes járni rajta mert folyamatosan
változtat, megmutat, felismerést hoz, meg nem értést, sírást, teljes összeomlást, aztán
mikor az bember elméje egy kicsit elcsendesedik rájön hogy itt a helye, mert az utat
nekem kell bejárni én MAGam taposom ki, más nem teheti meg helyettem!
Mit kaptam?
 
„Tudom” hogy nem tudom ki vagyok. De örülök neki.
„Tudom” hogy a lelkemmel ebben az életben talán soha nem
kapcsolódtam és nem tettem a lelkemre semmit ami építő jelleggel bírt volna.
 
„Tudom” hogy a Hitem és az önMAGamba vetett Bizalmam erőm alig több a nullától
 
„Tudom” hogy semmit nem tudok.
 
De biztos vagyok benne hogy ezek az állapotok ebben a pillanatban is változnak!
Az a „feladat” hogy kellő alázattal, tisztelettel megengedéssel stb, a saját UTAM
járhassam, és ha valóban tiszta a szándékom hiszem, hogy olyan megtapasztalt állapotok jelennek meg az ember életében ami mind MAGamat mind a környezetem, mind más embertársaimat a nagy egész szintjén támogatva előbbre segít a földi életben.
 
Talán dióhéjba ezt kaptam, kapom most is és kapni is fogom ha a valódi utamat járom.
Megköszönni a szavak szintjén talán nem is tudom. De egy igaz tiszta ölelés talán jobban
elmondja a bennem rejlő Hálát Szeretetet Békességet, azokat a tiszta érzéseimet amit
Irántatok érzek és a Közösség Tagjai iránt!
 
Áldást kérve rátok a tiszta szándék nevében mindent köszönök
 
NEKTEK!
 
2024.04.24
Czirják Sanyi
 

Hogy mit is kaptam a tanfolyamtól, FÉNYT a majdnem vak sötét erdőben ....lehetőséget kapva ezáltal látni az utat ami kivan kövezve,amire szükséges rálépni még ha néha ez is rögös,és itt is eleshetünk,de mivel látjuk a fényt könnyebben felállunk és folytatjuk. Nem kell,hogy cél legyen vele, de ha kapunk egy másik szemüveget amin keresztül az életünk láthatjuk, nem csak a homályt, és ezt értsd úgy, hogy a kérdéseidre választ kaphatsz, és ha a miértet tudod, sokkal könnyebb minden, mint egy nyirkos,hideg,sötét erdőben bolyongni és vissza-visszatérni ugyan ahhoz a fához, újra és újra lejátszva ugyan azokat az utakat, tehetetlenül válaszok nélkül... 
Hálasan köszönöm  MINDENKINEK

H.Sára

Kedves Mindenki!

Azoknak ajánlom ezt a tanfolyamot, akik ténylegesen szembe akarnak nézni önmagukkal. Nekem ez még nem sikerült teljesen, de megkaptam hozzá az infót, hogy bármit megváltoztassak.

Én úgy kaptam a „hívást” ,hogy a párom már járt és az egyik nap tanfolyam után, amikor hazajött, azt az üzenetet hozta Istvántól a tanfolyamvezetőtől, hogy jobb, ha jelentkezek, mert „pengeélen táncolok” .Kikerekedett a szemem. Honnan tudja? Tudtam, hogy igaza van és tudtam, hogy mennem kell. Az egom sokkal nagyobb biztonságba érezte magát a megszokott dagonyában, ezen akartam változtatni. Azokért mentem, akik fontosak voltak számomra és akik egyáltalán nem érezték jól magukat a környezetemben. Többnyire szív nélkül élek, csak megyek előre érzelmek nélkül és sokmindenben a megfelelés irányít. Ez a múlt el nem fogadásának, a felelősség nem vállalásának és a bennem lévő düh elfojtásának köszönhető.

Megkaptam a módszert, hogy lehet a multát megérteni, elfogadni, felelőséget vállalni érte és változtatni…

A tanfolyam elején nem akartam senkit megölelni és ha valaki odajött hozzám, hogy megtegye, igyekeztem minél előbb túlleni rajta.

Most a tanfolyam végére sokszor én kezdeményezek és vágyom arra, hogy megöleljenek .

Sok felismerésem ,sok megtapasztalásom volt 1 év alatt, annak ellenére is, hogy édesapámtól miután megbetegedett szigorú és materialista „nevelést” kaptam, amiért próbálok hálás lenni ,hisz ez vezetett ide. Én sem lettem jobb apa sem jobb férj, de valószínűleg nekem több lehetőségem van most megváltoztatni mindent, mint neki és kiüríteni a hátizsákomat  .Álandóan kételyek gyötörnek a hitemmel kapcsolatban. Azt hittem, hogy nem leszek képes befogadni a fizikai testen túli tapasztalásokat.  Tévedtem. Nem tudom mennyit írhatok le, de hihetetlen dolgok történtek. Megismertem több olyan embert, akikkel már találkoztam előző életeim során. Az első ilyen kapcsolódásomnál pont akkor és pont arra a valakire találtam rá, amikor és akire szükségem volt, hogy továbblendülhessek. Nála jobban senki sem tudta volna oldani a jelenlegi életemben az édesapámhoz való viszonyulásomat. Szavak nélkül tette, elég volt, hogy minden tanfolyamon megölelt.  

Az utolsó tanfolyami nap végén egy másik előző életes kapcsolódásom is feljött. Ez is egy öleléssel kezdődött és több hétig tartott, mire segítséggel és egy oldással visszatértem a mostba. Előző életes mély érzéseket hozott elő bennem és veszteséggel kapcsolatos fájdalmat is éreztem. Erre is szükségem volt. Hálás vagyok ezért is és hálás vagyok a feleségem szeretetéért, azért, hogy mindent 100% ban megtudtam vele osztani, hogy mindenben támogatott és mindent meg tett volna értem. Sokszor tiltakozik az egom a megtapasztalásaim ellen, de szerencsére néha egy kis szünetet tart.  Sokszor fel akartam adni az egészet, de mindig jött egy üzenet, egy megtapasztalás, egy érzés, ami továbblendített. Nagyon hálás vagyok magamnak és rendkívűl hálás vagyok megintcsak a feleségemnek, hogy végül nem adtam fel, mert az utolsó tanfolyamon jöttem rá, hogy mi is az életfeladatom. Meditáció  közben olyan szeretetet, jóságot, elfogadást és hálát tapasztaltam, amiról a mai napig meg vagyok győződve, hogy nem belőlem fakadt. Úgy érzem, hogy ezt kaptam...Egyetlen fontos feladatom van: Felülemelkedve a múlton szeretni! Bele kell tennem a szívemet a tetteimbe és nem fejböl, nem megfelelésböl élni. Hogy öleljek. Öleljem a gyermekeimet, mert szükségük van rá! Ezen dolgozom

Most visszacsöppentem a hétköznapokba, eltűnt a varázs, de tudom, ha haladni fogok ezen az úton, akkor jó irányba fog változni minden. A feleségem azt mondta, hogy sokat változtam pozitívan. Ha Ő boldog, akkor mindenki boldog a családban  Köszönök mindent! Győri Sanyi

Szeretném megosztani a pszichotronikával való találkozásomat, ami még 2020-ban kezdődött. 

"Véletlenül" elém kerültek István YouTube videói. Ámulatba ejtett amikor felismertem,
hogy a gondolataink számos helyen találkoznak. Érdekes módon csak akkor vettem észre, 
hogy lehetőség van a kapcsolódásra, amikor már az összes felvételt meghallgattam.
Jelentkeztem az éppen meghirdetett tanfolyamra, ám az Égiek nem adták rá áldásukat.
Ezzel párhuzamosan viszont megajándékoztak Zsófival. Aki az aktuális nehéz 
élethelyzetemben nagymértékű erőt és hitet adott a megoldások felé terelve, 
önzetlen módon, empátiával körülölelve.

2023-ban újra próbáltam a tanfolyami jelentkezést, ezúttal sikeresen. Nagy hittel és bizalommal
indultam el ezen az izgalmas úton. Minden egyes alkalom feltöltötte a lelkemet és egyre 
tisztábban láttam a valódi önmagamat. Válaszokat találtam a kérdéseimre, megerősödött a hitem, megváltoztak a nézőpontjaim és ezáltal az életem is. Jócskán túl az életem felén mondhatom, hogy számtalan megtapasztalás van a hátam mögött. De ilyen mértékű alázattal, tisztasággal, tudással, őszinteséggel, segítő szándékkal még nem találkoztam. Példaértékű
és tiszteletreméltó amit Zsófi és István képvisel. Hitelességüket erősíti, hogy számtalan példát osztottak meg velünk a saját életük megtapasztalásaiból. Évtizedekig kerestem ezt a fajta szellemi minőséget. Érdemes volt 3 évig kitartóan várnom erre a lehetőségre, mert ezennel végre révbe értem. Végtelenül hálás vagyok mindkettőjük szolgálatáért!.

A tanfolyam vége közel sem jelent befejezést. Az átadott tudás az információk továbbra is segítik a mindennapjaimat. Rendkívüli kincs, hogy továbbra is elérhetőek lesznek a segítő kezek és szívek egy megtartó közösséggel a háttérben. Lehetőség lesz tovább járni ezen 
a végeláthatatlan úton. Mély hálával gondolok minden lélekemelő csoporttársamra. 
Az együtt töltött minőségi időre, az élményekre, a megtapasztalásokra. 

Akiben megérett az igény az önismerete kibontására, a legjobb lehetőséget találja itt.
Bátran vágjon bele. Izgalmas belső utazásban lesz része :)

Szeretettel: 
Tokics Márti

A képzésen hallottak és tapasztaltak pozitív irányba megváltoztatták életemet, emberi kapcsolataimat. Fizikailag tapasztalható tüneteim szűntek meg a lélek működésének megértése által.
Minden oktatási napon tapasztaltam, hogy az ott hallottak nekem szólnak.
Ez a műhely a Kárpát haza lelki megújulásának a helyszíne.
Végül, de nem utolsósorban, a tanfolyam és az iskola nem lehúzós anyagi szempontból. Annyi az ára, amit az elején közölnek. Nincsenek felesleges körök, hogy minél többet húzzanak ki az érdeklődők zsebéből.

Sz. József

Kedves Zsófi és István!

Nehéz szavakba önteni mindazt amit ti és ez a tanfolyam adott nekem. Egész gyermekkoromtól kezdve egy elveszett lány voltam, aki kereste a helyét ebben a rideg világban, de valahogy sehova se illettem igazán. Mindig úgy éreztem hív valami, hogy a világ nem annyi, mint amennyit látunk belőle. Tudattalanul, rengeteg félelemmel és elutasítással tengődtem a mindennapokban, míg nem szembe jött velem István videója Youtube-on. Bár nem tudtam pontosan hogy mi ez, de azonnal éreztem, hogy ez lehet az az út amit kerestem. Ekkor még egy másik országban éltem és szinte csak akadályok jelentek meg előttem, hogy arra a havi 1 hétvégére el tudjak szakadni a munkahelyemről és részt tudjak venni a tanfolyamon. De ahogy megtettem az első lépéseket úgy tisztult előttem az út és minden nehézség ellenére belevágtam és minden várakozásomat felülmúlta. Egy számomra teljesen új, ismeretlen, de valahogy mégis ismerős világba csöppentem. Tudtam, éreztem, hogy ez a tanfolyam lesz az ami meghozza számomra a megannyi őrültségnek tűnő kérdésemre a választ: Ki vagyok én? Miért vagyok itt? Miért érzem magam olyan furának? Mindez körülöttem a valóság? Honnan jövök? stb. Persze még mindig nem tudom minden kérdésre a választ vagy csak részben vagy még én nem tudok róla… De biztosra tudom, hogy a megfelelő időben minden össze fog állni. Nem mondom hogy könnyű ez az út, mert fenekestül felfordította az életem és egy teljesen új irányt adott. Rengeteg felismerést, alázatot és kitartást követelő kemény munka ezen az úton járni, de megéri mert a világ valóban elkezd kinyílni ahogy haladunk előre. És bár már messze vagyok onnan, ahonnan elindultam, még mindig hosszú út áll előttem.

Elkezdtem megismerni önmagam, tisztábban látni önmagam és az életem szereplőit. Elkezdtem megérteni, hogy miért történtek bizonyos dolgok úgy az életemben ahogy és belátni, hogy minden értem történt és nem ellenem, hogy mindenre szükség volt ahhoz hogy most az lehessek aki most vagyok. Megtanultam, hogy felelősséggel tartozom a tetteimért, gondolataimért és elsősorban Önmagamért. Egy csodás utazás volt számomra ez a tanfolyam, ami közelebb vitt a valódi önvalómhoz. Egy sérült kislányként indultam el és most már egyre közelebb vagyok ahhoz hogy megengedjem magamnak hogy megéljem a női minőségem. Ezzel a tanfolyammal elindult valami, ahonnan már nincs vissza út, hisz az utazás még messze nem ért véget.

Elmondhatatlanul hálás vagyok Istvánnak és Zsófinak amiért felnyitották a szemem és utat mutattak a sötétben, hogy máshogy is lehet élni. Hálás vagyok azért a sok csodás emberért akiket a tanfolyamon ismertem meg és a rengeteg támogatásért amit menet közben kaptam. Azt hiszem a legjobb módja annak hogy megháláljam a sok tanítást és tudást amit kaptam Istvántól, Zsófitól és az Égiektől, ha ehhez méltón és a tanítások szerint élem az életem és hagyom, hogy az Égiek mutassák nekem az utat. Mert vezessen bárhová is ez az út, én követni fogom töretlenül és őszinte hittel.

Hálásan köszönöm!
Rónaszéki Barbara


Nehéz szavakba önteni ezeket az érzéseket amit érzek, hogy mit adott nekem ez a tanfolyam.
Szó szerint egy Új Életet. Az Égiek és a Szellemem segítségével tértem vissza az Elhívásból.
A tanultak alapján vissza hívattam magam. Aki nem tudja ez mit jelent annak egy kis segítség.
Egy bizonyos időn belül kiléptem volna a létezésből. Befejeztem volna a Földi Életemet. 
Ez is egy megtapasztalásom része volt, amit hoztam magamnak.                                                 
Végtelen a Hálám a Teremtő Istennek és az Égieknek, amiért ilyen nagy kegyben részesültem és hogy hozzátok vezetett az utam.
Éreztem hogy el kell végeznem ezt a tanfolyamot, hogy a tanultak az életem részévé tudjanak válni.
Hálásan köszönöm nektek azt a sok értékes percet amit a tanításomra fordítottatok.
Köszönöm a tudást amit majd alkalmazhatok az Égiek és a Fény szolgálatában.
Amivel az utamat és küldetésemet teljesíthetem, amit erre az életre vállaltam.
Azt érzem és tudom hogy kaptam egy Fény Családot. Végtelen a Hálám létezésetekért.
Hálásan köszönöm Mesterem, hogy olyan tudást kaptam aminek a segítségével fel tudom számolni a bűnös vagy hibás tetteim következményét, amiket a létezésem óta elkövettem.
Így a tanfolyam végeztével, nincs szükség Emlékbe adni nektek bár mit is, hiszen ti a jelen maradtok számomra.
A Földi létezésünkig veletek és azon is túl. Hiszem hogy mi már nem születünk újra ide vissza a földi síkra.
Mivel nincs halál én úgy érzem, hogy mi az Égieknél fogunk közösen szolgálatot teljesíteni.
Hálásan köszönöm hogy a Pszichotronika közössÉg része lehetek.
A továbbiakban is igyekszem elsajátítani azt a tudást, amivel majd én is segítő lehetek.
Kívánom hogy minél több ember felébredjen, felismerje a Hit gyógyító erejét.
MindEnki a Hite által tudjon teljes, egészséges és boldog életet élni.
Mert az Égiek gondoskodnak rólunk szüntelenül ha a Fény útját járjuk.
Hálásan köszönöm a Mentoroknak is azt a sok segítséget amit kaptam.
Nagyon boldog vagyok, hogy ilyen sok értékes embert megismerhettem és a közössÉg által összetartozhatok velük.
A Teremtő Istenünk Áldása kísérjen benneteket ezen az úton tovább és adjon nektek erőt, egészséget éskitartást a munkátokhoz.
Nagy ölelés MindEnkinek, Végtelen Hálával. Áldás.
Ádám Tünde


Szeretném világgá kiáltani életem elmúlt egy évének történéseit, hogy minden emberhez eljusson ennek tanulsága, de a megkülönböztetés fontosságát is megtanították nekem, ezért a tanítóim kezébe adom e „vallomásomat”, hogy az égiek hangjára hallgatva ők döntsék el, kihez juthat el, mint ahogy azt is, érdemes vagyok e erre, érdemes e a kinyilatkoztatásom arra, hogy fülekhez (szemekhez) eljusson.
Érdekes színmű főszerepét vállaltam erre az életemre és ez rettentő sok könnyel és bántódással járt. Ennek kiegyensúlyozására a menekülést választottam. Óvodás koromban megtanultam olvasni, mert a könyvek világa szebb volt az enyémnél. Később az információk gyűjtésébe kezdtem és hittem, hogy a tanulás és a kitűzött célok elérése megszelídíti a gyomromban lakó állandó szorítást. Később, már felnőttként, az lett a stratégiám, hogy az időközben magamban megszépített gyermekkor helyszínére kezdtem el visszajárni és észre sem vettem, hogy a pillanatnyi viszonylagos nyugalmat nem az ál otthon hamis melege adja, hanem a magam mögött hagyott 800 km fáradtsága. Egy idő után már
utazni sem akartam a megnyugvás nyomában, helyette meggyőztem magam, hogy a rendszerem hibáit képtelen vagyok kijavítani és együtt kell élnem nyugtalan, hiány és szeretetéhes önmagammal.
Egy nap valaki, aki akkor éppen nagykanállal falta tanítói által kínált szellemi táplálékát, elkezdett mesélni az erőről, energiáról, ami megváltoztatta az életét( kis túlzással a halálból hozta vissza) Azt éreztem, hogy ez lehet az a valami, ami engem egész életemben elkisért, ami a magam ásta gödrökből mindig kiszabadított. Rátapadtam Évára és ő minden pillanatban készen állt arra, hogy ezzel kapcsolatos kérdéseimet megválaszolja. Egy nap azt mondta, a tanítója újabb tanfolyamot indít, ha gondolom jelentkezzek arra. Megtettem. Az első tanfolyami napon olyan „ előadást” hallottam a létezésről, annak minden szegmenséről, miértjéről és hogyanjáról, hogy életem minden súlya lehullt rólam. Számoltam a napokat a következő tanításig és egyre erősödött bennem az érzés, hogy olyan helyen vagyok, ahol bátran le vehetek minden álarcot, megmutathatom lecsupaszított lelkem minden titkát. Nem sokkal a tanfolyam elkezdése után egy nap hazafele tartottam, amikor az úton araszolgatva az előttem kígyózó kicsisor látványa eszembe juttatta, milyen sok időt töltöttem úton életemben. Mennyi elvesztegetett idő és energia a semmiért, hiszen azt, amit kisgyerek énem áhított, soha semmi nem adta meg. Abban a pillanatban elöntötték szemem a könnyek, de ezek nem a magát sajnáló ember könnyei voltak, hanem a hála könnyei, mert a könnyekkel egy időben egy
ezredmásodperc alatt világossá vált, hogy soha sehova nem kell mennem, soha semmit nem kell tennem ahhoz, hogy megszűnjön bennem a magány fojtogató érzése, hogy egy olyan felém áradó szeretet részese legyek, amilyent egész életemben vágytam. Életem legőszintébb mosolyára húzódott a szám és az arcomon lefolyó, a szájam sarkába beszivárgó könnyeim ízének éreztén tudtam, hogy haza értem. Megérkeztem oda, ahova nem vezetnek autóutak. Hazaértem abba az otthonba, ami mindenkit körülvesz, de mi emberek, elmegyünk az ajtók előtt úgy, hogy nem vesszük észre azokat. Nem vesszük észre a befele nyíló ajtókat mert sietünk megszerezni a sokadik diplománkat, hogy aztán dolgozhassunk olyan helyen, ahol elég pénzt kereshessünk ahhoz, hogy két hónap múlva már unt tárgyainkat megvegyük. Ott, akkor, fizikai otthonom felé tartva érkeztem meg igazi otthonomhoz úgy, hogy életem első hamisítatlan ölelését és szeretetét érezhettem. Az, hogy hús- vér ember jelenléte nélkül történt ez, nem levont ennek értékéből, ellenkezőleg, éppen azt kristályosította ki, hogy kizárólag ez a fajta szeretet képes arra, hogy a lelkünkben keletkezett űrt betöltse. Testem minden sejtjével azt éreztem, hogy ez a szeretet az, amit a szüleimtől, családomtól, környezetemtől vártam, de ezt ember nem képes megadni. A napok múlásával gyorsan rájöttem, hogy ez csak a kezdet volt. A tanfolyam folytatódott, a tanításokba bekapcsolódott Zsófi és kezdetét vette az ajtók nyílása előttem és csukódása mögöttem. Volt fizikai fájdalom és lelki gyötrődés, voltak sötét napok és álmok nélküli éjszakák, de a világ fájdalmát is nullifikálni képes biztonság mindvégig ott volt bennem, mert azzal, amit a tanítóim átadtak nekem, új értelmet nyert minden. Már más értelmezése volt a szeretet, hála, feladás, felelősségvállalás szavaknak. Lassan lassan megláttam igazi önmagamat, rájöttem hogy a saját bölcsességemhez való eljutás a legfontosabb, megtapasztaltam a fájdalmak felismeréssé válását és ennek fontosságát, a gyötrelmek szeretetben való oldódásának csodáját és sok más mindent. Ne higgyétek, hogy olyan könnyű volt minden, mint amilyen bizonyossággal e sorokat írom és átadni próbálom az út megkérdőjelezhetetlen szükségességét és szépségét. Volt, hogy megbicsaklott a térdem, de „véletlenül” István pont akkor posztolt egy engem erősítő gondolatát, vagy „véletlenül” pont egy olyan tanítás előtt törtek rám a félelmek, amikor láthattam, hogy István is pont olyan ember, mint én, aki elfáradhat és ezt „ véletlenül” meg is erősítette egy saját életéből vett példával . Volt olyan is, hogy megkérdőjeleztem saját képességeimet, de a Zsófi hálától megremegő hangja és egy- egy beszúrt epizód az életéből úgy hatott rám, mint egy infúzió a beteg testnek. Sem István, sem Zsófi nem házifeladatként adta ki megtanulásra azt, aminek átadását rájuk bízták az égiek. Ők azt az érzést erősítették bennem, hogy velem együtt haladva, a kezem erősen fogva vezetnek a nekem még ismeretlen úton. A szemük villanása, a hangjuk tónusa mindvégig annak a megerősítését küldte felém, hogy mindenre képes vagyok, mindent megkaphatok, ha van hitem. Van hitem. Van hitem abban is, hogy egy morzsája sem vesz el annak, amit nekem átadtak. Van hitem abban, hogy ezen az úton biztonsággal haladunk tovább együtt, akár veled is, ki e sorokat olvasod. Merthogy hitem szerint Te, akihez eljutott írásom, okkal vagy itt, ezen a felületen. Nem célom a management szerepének eljátszása és teljes mértékben szükségtelen is, de fontosnak tartom elmondani, hogy meggyőződésem, a hozzád eljutott szavaim rések azokon az ajtókon, amik neked is nyílnak. Nyílnak olyan életre, amit ha az égi törvények szerint élsz ( csak egy van: a szeretet) nem csak azt az előnyt élvezheted, hogy nem hurcolod át feladataidat egyik életedből a másikba, de ebben az életedben is betegségek nélküli, a holnaptól való félelmek nélküli, a tegnap megtett vagy meg nem tett megváltoztathatatlanságán rágódás nélküli életet élhetsz. Érezheted az alattad elterülő biztonsági hálót, ami soha nem gyengülhet, mert ezt a hálót az univerzum összefüggései, a mindent mindennel, mindenkit mindenkivel összekötő szeretet fonalából szőttük mi, közösen, még ha ezt Te, ki még nem fáradtál bele abba hogy olvasol, nem is tudod.
Megtudhatod. Meggyőződésem, az elmúlt egy év tapasztalataival magam mögött, hogy ennek a
tudásnak a leghitelesebb átadói Zsófi és István!
Végh Ibolya


Kedves Zsófi és István!

A hála szó nem is elég de én mégis hálás vagyok a sorsnak hogy ide kerültem erre a képzèsre!  Ajándékként élem meg amit a sors és az égiek elém tettek  Számomra leginkább egy hatalmas önismereti utazàs volt ez a 10 hónap mivel én nagyon màssal foglalkozom de a spiritualitás már régóta érdekel és az életem része. A pszichotronika testileg , lelkileg , szellemileg feltöltött! Segített és segít az utamon! A mindennapi életben ha egy kicsit elakadok van mihez visszanyúlnom  csak ki kell keresnek a jegyzeteim közül. Sokat tanultam, szemléletváltást, életmódváltàst. Minden percét élveztem mégha passzív is voltam ! Amit itt tapasztaltam az csodàs volt. A légkör amit István teremtett , az emberek , a tudàs…. István és Zsófi példa értékű én képviselik az áradottakat ők nemcsak oktatják az anyagot hanem élik is-hitelesen! Ezt ma nagyítóval kell keresni ebben a rideg világban! Én megtaláltam az utat ami igaz! Nagy dolog!   Hogy mennyi égi segítséget kaptunk ès hogy mennyire látják fentről hogy kinek mire van szüksège egyénileg a saját példámat tudom felhozni.  “ kaptam egy szuper hobbit és egy drága kincset , egy lélektársat a csoportomból.    Nem is kívánhatok többet!   Sok sikert kívánok és minden jót akik a jövőben a képzést végzik!       Köszönöm hogy itt lehettem!

Juhász Andrea
 


Egy olyan ajándékot  kaptam, amire szerintem mindenkinek szüksége lenne, s ez nem más, mint hogy elkezdtem igazán megismerni önmagam, ezáltal az életem nagy ívben meg is változott.
Másképp látom a világot, az embereket, a kapcsolataimat, a gyermekeimet, a feladatokhoz való hozzáállást és az életem irányításának lehetőséget is. Megtanultam, hogy minél inkább elfogadásában vagyok annál inkább áramlásban van az életem és igazából teljesen felesleges bármi ellen is tiltakoznom vagy görcsösen akarnom, amit nekem szántak, legyen az bármi, az úgyis megérkezik hozzám.
A személyiségemnek nagyon előnyös változást hozott amire be kell valljam, nagy szükségem volt, de anno ezt nem tudtam. Nem tudtam miért történnek velem érthetetlen dolgok, mit keresek különböző szerepekben, vagy miért történnek meg velem ugyanazok az események melyek erősen beárnyékolták az életem.
Megmutattátok nekem az utat, hogy hogyan tudjam teljesnek érezni magam, hogyan oldjam meg a életemben megjelenő feladatokat, hogyan bízzak és ami a legfontosabb, hogyan higgyek újra magamban és mindenek felett a Teremtőben.
Igaz az utam legelején vagyok, és azt a pár lépést amit idáig tettem kicsit botladozva, félénken, néha magamban nem bízva, néha kis sikeresnek örülve tettem, de sosem adtam fel vagy gondoltam azt, hogy vissza kéne fordulnom, éreztem, hogyha nem is könnyű akkor is ez az egyetlen út, hogy a terheimet le tudjam rakni. Azóta napról napra erősebb bennem a hívás, hogy tovább menjek és azt a tudást is jobban elsajátítsam ami a szellemi világhoz kapcsol, hisz mikor tapasztalom mekkora áldás van a kezemben, úgy érzem még teljesebb vagyok és mélyebbre utazhatok önmagamban.
Köszönök Nektek mindent, hálás vagyok az életembe érkezetek.

Áldás
Kovács Renáta


"Mikor jelentkeztem erre a tanfolyamra akkor nem tudtam hogy mit fogok kapni csak azt tudtam, hogy valami miatt nekem itt kell lennem.
Akkoriban „elégedett” életet életem, mindenem megvolt, amire szükségem volt.
Ugyanakkor tisztában voltam azzal, hogy vannak hangulatingadozásaim, vannak hirtelen rátörő kellemetlen érzések, vagy reakciók amiket nem tudtam hova tenni, sosem szerettem, hogy ezek a részeim. Nem tudtam, hogy lehetőség van arra, hogy ezeken én változtassak. 
Minden, lejegyzeteltem, amit bírt a kezem, és mindent, amire akkor energián volt igyekeztem gyakorlatba is átvinni. Teltek a hónapok a tanfolyamon és egyre jobban kinyílt a világ. Egyre tisztább volt minden. Minden, amit addig gondoltam új alapra helyezkedett. Aztán hétről hétre elkezdtek dolgok a helyükre vándorolni. 
Éreztem magamban hogy elkezd egyfajata nyugalom érzés,  egyfajta „a helyemen vagyok érzés” a mindennapok része lenni. Elkezdtem változni és ezzel együtt a gyermekeim is, csodálatos volt. Soha nem gondoltam volna hogy ilyen létezik. 
Hogy mit ad ez a tanfolyam nem lehet szavakkal leírni. Ha jelen vagy és teszed, amit meg tudsz tenni, akkor a tanfolyam teszi a dolgát, a tanfolyamon keresztül az Szellemvilág is teszik a dolgát. Nagyon egyszerű. 
Számomra nem mérhető a különbség, hogy ki voltam a tanfolyam kezdeténél és ki vagyok most. 
A Te helyed is itt van, tiszta szívemből ezt gondolom.
Köszönöm Pszichotronika Magyarország!
Áldással: Fodor Mónika Ivett"


Számomra a Pszichotronika képzés egy nagyon értékes ajándékot adott,nem pont azt amiért elindultam a tanfolyamon,de az is szépen alakul.Az “Én” kincsesládámban az ERŐ  ajándékát találtam.Ez egy nagyon értékes és különleges kincs a számomra.Megtapasztalni azt a láthatatlan Erőt,amely mindíg mellettem és velem van és amikor “elesek”  vagy feladnám,szép finoman,szeretetteljesen felsegít és még nagyobb Erővel bátorít és bíztat,hogy folytassam tovább az utamat,ne adjam fel,mert bennem is él egy “ERŐ” ,ami képes bármit elérni és megvalósítani az Égi Erők segítségével.Köszönöm a Mentoromnak,Istvánnak és Zsófinak,hogy segítettek és segítenek megtanulni ezt az Erőt,a lehető legnagyobb jó érdekében használni.Köszönöm az összes Égi Segítőmnek ezt az Áldást!Hálásan köszönöm mindazoknak a segítőknek,mentoroknak az önzetlen segítséget,akik segítettek nekem és a kislányomnak a gyógyulás útján.Áldás kísérje útjukat!    
Szeretettel: Imola 
 


„Angyalok vezetek engem az úton
s hozzátok könnyedén  találtam.
Az igazak útját régóta kerestem
s beteljesült lelkem vágya.”

Drága István és Zsófi!

Szavakba nehéz foglalni az érzést mit szívemben érzek.
Temérdek csodás és néha fájó megtapasztalás, felismerés érkezett hozzám az úton a tanfolyam időszakában és biztos vagyok benne még csak most kezdődik igazán.
Számomra midig felemelő érzés lelkek nyílását ébredését látni és oda kuporodni melléjük, talán egyre inkább érzem az a sok veszteség élmény amit átéltem, megtanított, más emberré tett s tudom ez így van jól, így tervezte teremtőm.
Pár követ,terhet úgy érzem ismét sikerült kivenni hátizsákomból, megtanultam másként látni ezekre a helyzetekre.
Ezennel ünnepélyesen átadom nektek a legtöbb piros gombra egyszerre térdepelők díját. 
De hiszen ezért jöttünk, ezt vállaltuk és István szavaival élve akkor csináljuk,haladjunk.
Bőségesen akad feladat, de egy hatalmas erő aki mögöttünk áll és támogatja lépéseinket.
Hiszem, egyre többen leszünk és egyre többen ébredünk s végre békés,szerető közösségek sokasága halad együtt az úton,kik  beszélik, éneklik, dúdolják, olvassák gyönyörű MAGYAR sokatmondó nyelvünket.
Hatalmas értékeket hordoztok magatokban,kívánok nektek ezen a nem könnyű úton legyen minden lépésetek ÁLDOTT és a teremtő által MAGasztos.
Köszönöm!Áldás!
Dusnokiné Kata


Kedves Zsófi és István!

Azt hiszem a hála szó nem fejezi ki eléggé mit érzek azért, mert részt vehettem a tanfolyamon és megmutattátok nekem ezt az utat. Köszönöm! Megtapasztaltam, hogy milyen az, ha egy támogató és szerető közösségben lehetek, azt, hogy milyen a lelkeim szerint dönteni, és a szeretetet választani az életben. Ez a kilenc hónap minden fejlődési lehetőséget megadott amire szükségem volt, és a továbbiakban az utam során szükségem lesz. Úgy hiszem, ha lenne lehetőség, akkor mindenkinek el kellene jönnie a tanfolyamra, sokat segítene az embereken és sok szeretetet adna az emberiségnek.
Hálás köszönet nektek az áldozatos munkátokért! 

Zsirai Réka


Kedves Zsófi és István!

Velem is megesett úgy 2020 tájékán, hogy el kezdtem lebetegedni. Erőtlen, szétszórt, szorongó, szívritmus zavaros lettem. Orvostól orvosig járkáltam, de nem hozott eredményt. Aztán mikor már az orvos széttárt karral közölte, nem talált szervi problémát, nem tud mit tenni, ez valami lelki dolog lesz, akkor kezdtem el más irányba keresni a megoldást. Mikor felfedeztem a Pszichotronikát egyből éreztem, hogy itt fogom megtalálni azt aki nekem segíteni tud. Így is lett, kaptam egy nagyon kedves, aranyos gyógyítót aki rövid idő alatt rendesen rendbe szedett lelkileg. Pillanatok alatt nagyon nagy változás lépett be az életembe, el múlt minden bajom! Még jómagam is nehezen hittem el azt ami velem történt. Aztán jött a lehetőség, hogy elindulhatok a képzésen, ekkor felcsillant a szemem, hogy a sok kérdésre, ami felmerült bennem ennek kapcsán itt most választ kaphatok rá!
Nagyon kíváncsi voltam mi az, hogy lélek, szellem, csakrák, aurák? Igazából minden kezdett érdekelni.
Ki is vagyok én?
Mik vesznek engem körül amiről eddig azért nem tudtam mert nincs rá érzékszervem és még senki nem hívta fel rá a figyelmemet? És ott volt a legfőbb kérdés, hogy mit tegyek, hogyan éljek ezután, hogy ez többé ne forduljon elő velem? Kissé beszűkült látásmóddal érkeztem a képzésre. A spiritualitás elég távol állt tőlem ezért néha még a szemem is ki kerekedett olyan dolgok hangzottak el. Még ha nem is értettem mindent tudtam, hogy igaznak és valóságosnak kell lennie hiszen a bizonyíték már ott volt a kezembe az pedig a saját gyógyulásom volt! Itt már csak az összefüggéseket kellett összerakni, mit, miért és hogyan működik. Szinte szomjaztam erre a tudásra és úgy vártam a képzéseket, hogy bármit elhalasztottam érte. Nagyon jól éreztem magam végig a 9 hónap alatt ahol a sok-sok információn kívül még néhány baráttal is gazdagodtam. Végtelenül hálás vagyok, hogy meg kaptam tőletek a használati utasítást saját magamhoz és a világunk működéséhez. Menet közben arra is fény derül, hogy ez sem a véletlen műve, hogy ide kerültem. Ahogy jött az információ úgy jöttek a felismerések, hogyan is tereltek engem ide az égiek. El is döntöttem, hogy ezután egészségesen, tudatosan és boldogan fogom élni az életemet és ha bárkinek segítséget tudok nyújtani, hogy az életminősége javuljon azt megteszem.
Hálás vagyok nektek amiért bevállaltátok azt a feladatot, hogy az égiek útmutatását megosztjátok mindenkivel aki arra érdemes és engem is megtiszteltetek vele!
Köszönöm, hogy felnyitottátok a szememet és azért is, hogy ezt a segítőkész közösséget ilyen
csodálatosan felépítettétek aminek én is tagja lehetek!
Áldás kisérjen utatokon!

Paulovics László

Kedves Zsófi és István!

Mióta megismertelek Titeket megváltozott az életem és megváltoztam Én is.Hálám felétek minden nap erősebb.
Nem voltam még ilyen tanfolyamon eddig ebben a földi életemben amin ennyit sírtam volna.De nem bánatomban,hanem örömömben...
Nagyon nehéz időszak volt az életemben mikor jelentkeztem és igazából ezt a jelentkezést is a pszihotronikai csoport egyik csodás segítőjének köszönhettem,aki egy gyógyító beszélgetésünk alkalmával annyit mondott h "Nem mindegy h ki mit gondol ?A lényeg h Te mit érzel".Ez nagyon meghatározó az életemben azóta is.Szóval arra jutottam ,h jelentlezem ,lesz ami lesz.Mikor megkaptam a választ h mehetek napokig sírtam örömömben és végtelenül hálás voltam,elolvastam az emailt minden nap a tanfolyamig,naponta többször is,valóban az van e írva,h igen az Égiek támogatják.A 9 hónap az egy csoda,számtalan nehéz és még nehezebb feladat magammal, felismerés, válaszok az élet eseményeimmel kapcsolatban,válaszok a sok Miért?-re ,ezeket kerestem egész eddig...
Hazafelé szinte minden alkalommal sírtam mert annyira hálás voltam mindenért amit Ti átadtatok Nekem,Nekünk.Tiszta szívemből kívánom MindEnkinek aki olvassa ,hogy sokkal több mindent kap mint amire eddig valaha is gondolt h kaphat,ne legyen senki a saját maga ellensége.A legjobb ami történhetett velem.KÖSZÖNÖM
Szeretettel :Adri


Kedves Zsófi és István !

Szeretettel:

Hosszú ideje tartó, nehezen elviselhető halálfélelemmel érkeztem a tanfolyamra. Amikor kezdtem kapizsgálni, hogy itt nem kézrátétes gyógyítás lesz, és hogy az István által elénk tárt világ mennyire felülmúlja a közel 100%-ban az anyagba ragadt képzeletem, a halálfélelem mellé csapódott még a felelősségtől való félelem is. Mindig volt a táskámban 1-2 levél biztonsági valeriána pánik esetére. Mivel élni szeretnék, elhatároztam, hogy eltántoríthatatlan leszek. Nekem nagyon nehéz volt a tanfolyam. Előtte napokig pánik, utána sokszor 1 hét lebetegedés, közben szembesülés azzal, hogy még sokkal mélyebben voltam, mint gondoltam. Vagyis nem tudtam, hogy a gödör aljánál még bőven lehet még mélyebbre kaparni magunkat. Az egóm előtte sem volt gyenge, de a tanfolyam alatt … extrém módon szabotált.  

A tanfolyam fele körül kezdtem átfordulni, a FELELŐSSÉG helyett a LEHETŐSÉGET éreztem jobban. Leírhatatlan, amikor jönnek a miértek egy öntudatlanul töltött életre. Elakadásoknál jött a segítség, s a végére kaptam magam mellé egy csodálatos segítőt, akinek a segítségével megtapasztalhatom a CSODÁT.  Hoztam olyan horderejű döntést is, hogy csak pislogok...

Nekem az is számított, hogy szívesen fizettem ki a tanfolyam árát. Nagyon sok pénzt adtam oda korábban olyan segítőknek, akikre ránézve elgondolkodtam, én hogy tudok segíteni nekik. Zsófi és István igazán reménykeltő, hiteles páros. Ők is járják az utat, nem csak elméletet kapunk. Fantasztikusan gondozzák a közösséget, itt senki sincs magára hagyva, aki nem akarja. 

Zsófi, István ! Hálásan köszönöm nektek is, hogy itt lehetek, s az Égieknek, hogy ellökdöstek idáig. 

Evelin


Köszönöm ezt a kilenc hónapot Apának, Zsófinak és minden társamnak, akivel közösen csináltuk végig. Már évekkel ezelőtt szerettem volna elkezdeni a tanfolyamot, de ehhez olyan döntéseket kellett meghoznom, amik szolgálták a fejlődésem és általuk léphettem rá végre erre az útra. Az útra, amit végre igazán a magaménak érzek. Ez az út nem mindig könnyű, sőt talán az egyik legnehezebb, mert meg kell hozzá ismernem önmagamat teljes egészében, minden jóval és rosszal együtt. Itt nincs kifogás, vagy dolgozunk a felmerülő problémákkal és haladunk tovább előre, vagy megtehetjük, hogy nem törődünk velük, de akkor hiába várunk a csodára, nem fog megtörténni. Eddig akárhányszor követtem az Égiek útmutatását, abból még rossz nem származott. Úgyhogy Nekik is nagyon hálás vagyok, amiért terelgetnek és segítenek, ha kérem. Hiányozni fognak a közös találkozók, de tudom, hogy ezentúl is mindig számíthatunk majd egymásra, mert ez egy olyan támogató közösség, amelynek a távolság nem szabhat határokat.

Karakó Édua

Kedves Zsófi és István!

Nagyon szépen köszönöm a rengeteg tanítás, amit az utóbbi 9 hónapban kaptam Tőletek, biztos vagyok benne, továbbra is kapcsolatban maradunk. A léletalálkozókon meglesz erre a lehetőség.
 
Zsófitól, Istvántól mindig pontos válaszokat kaptam, türelmesen, figyelmesen tanított, nagyon "érezte" a csapatot. Hasznos, a gyakorlatban azonnal alkalmazható tudást adott át. Nyitottság, őszinteség és szeretet volt jelen minden órában. Gyorsan és nagyon kellemesen elrepült a 9 hónap.
 
Magam részéről a végén jöttem rá, kissé elhanyagoltam a tudatos tanulást, rendszerezést és ismétlést, ezért annyit javasolnék tiszta szívből a következő tanulóknak, a legelső naptól fogva ismételj, rendszerezz, tanulj és főleg alkalmazd a tanultakat, mindez egyedül a te felelősséged. A fejlődés csakis ezen múlik.
 
Még egyszer hálás köszönet Nektek, Zsófi és István, az égiek áldása kísérje minden lépéseteket, adjon erőt, egészséget a további munkához, hogy minél szélesebb körben élvezhessük tanításotok gyümölcsét.
 
Áldás!
Gyenes László

Kedves Zsófi és István!

Szeretnèk nektek köszönetet mondani amiért az élet úgy alakította ,hogy az Égiek hozzátok elvezettek. Nagyon mély ponton voltam. Éreztem, hogyha  nem történik valami nagy változás akkor még rosszabbra fordul minden. Mindíg kerestem valamit. Akkor még nem tudtam mit. Az első tanfolyamtól az utolsó alkalomig rengeteg felismerésem volt aminek nagyon örültem pedíg elég kellemetlen érzeteket hoztak mindemellett nagyon hálás voltam , vagyok!
Ezek a megtapasztalások odáig vezettek amit nem tudok szavakba foglalni..
Olyan mélyről jövő megfoghatatlan aminek nincs határa.Bár mindenki megtalálná ezt a lelki békét a szívében. Semmi sem az aminek látszik. Csodálatos volt ezt megtapasztalás megszünt az egó nem volt más csak béke és lét!
Csodálatos világ a miénk! 
Köszönöm!

Horváth Hajnalka


Kedves Zsófi és István! 

Megváltozott az életem! Nem kifejezetten akkor mikor a tanfolyamot eljezdtem, hanem akkor mikor a feleségemnél tüdő és szívelégtelenséget diagnosztizáltak Sopronban. Akkor hirtelen megjelent egy felismerés hogy semmi sem örök, az emberi élet múlandó. Nagyon sok múlik azon hogy az ember miképpen éli az életét, és hogyan becsüli saját magát. Azt hittem hogy nincs tovább, ennyi volt, ezt az orvosok meg is erősítették sikeresen bennünk. Ekkor egy hölgy felhívta a figyelmem hogy létezik egy ember aki kapcsolatba van az égiekkel, és biztosan állította hogy tud nekünk segíteni! Sikerült felvenni a kapcsolatot és ami fontos, volt áldás azon hogy segítsen nekünk! Emlékszem, 52 percig volt bent Istvánnál a feleségem! Ez idő alatt megtörtént a teljes gyógyulása a feleségemnek, ezután még két gyermekkel is megajándékozott, Annával és Áronnal. Ez a csoda motivált abban hogy elinduljak a tanfolyamon , mert az égiek áldasukat adták hogy jelentkezzek! Csodálatos utazás ban volt részem a 9hónapban, megtanultam azt hogy ha én nem vagyok rendben, akkor másokon sem tudok segíteni, így elindultunk az önismeret útján, folyamatosan dolgoztunk azon hogy a ránk rakódott rétegeket amik a tiszta kapcsolódásban akadályoznak bennünket, felszínre hozva megtisztuljunk. Szembesültem hiányaimmal, az egómmal, ami nem mindig volt kegyes velem, sokszor szembefordultam önmagammal. Nagyon érdekes és folyamatosan vonzotta a figyelmem minden órában a tanfolyamon István előadása! Emellett soha nem voltam egyedül, ha segítségre volt szükségem nekem vagy a családomnak, mindig ott voltak a mentorok és Zsófi a lélektalálkozókon segített a folyamatok megértésében és feldolgozásában. Ezen a tanfolyamon azt is megtanultam hogyan tud sok ember egyetlen egységet alkotni, az esetleges változásokat hogyan tudtuk regenerálni az egységünk további fentartásához, mert egyetlen dolog állandó és az a változás.

Amit megtanultam, a test lélek szellem egyensúlya adja az egészséges életet, és azt hogy semmi nem véletlen és semmi nem lehetetlen!

Nem tudok elég hálás lenni a rengeteg csodáért amit kaptam tőletek! Áldás kísérjen minden lépésetekben, és kívánom hogy sikerüljön beteljesíteni mindent amiért leszülettetek erre a Föld nevű bolygóra!

Tamás Pál Zsolt


Válaszokat akartam a történeteimmel, testi-lelki fájdalmakkal kapcsolatban. Csalódtam az emberekben akikhez segítségért fordultam. Ezért szerettem volna a tanfolyamon részt venni.
A 9 hónap gyorsan elszállt és még több kérdés lett! :) de segítséget kaphatunk és válaszokat, csak merni kell rálépni az útra!
Önmagam tanulásában,megértésében segített ez az időszak és nem utolsó sorban, hogy értékes embereket ismertem meg!
Hálásan köszönöm az Égieknek és mindannyiótoknak az elmúlt időszakot! 
Csak most kezdődik el igazán...
 
Szeretettel gondolok rátok!
Áldás
Sz. Ilona

“Jó emberek közé megyek.” - ezzel nyugtattam magam az első tanfolyami hétvége előtt, mikor összerándult a gyomrom attól, hogy nem tudtam, mibe vágok bele. Nehezen megnyíló embernek tartottam magam, aki retteg az új közösségektől, mégis ez volt az egyik legnagyobb ajándék, amit kaphattam: nagyszerű embereket, akik közt jó lenni, akik közé jó tartozni, akikért érdemes tenni.

Ehhez a tenni akaráshoz pedig a kezdő rúgást az Égiek adták meg nekem, akik talán még mindig sokkal jobban hisznek bennem, mint én magamban, de most már legalább azt én is elhiszem, hogy megérdemlem azt a sok szeretetet és jóságot, amit a világ adhat nekem. 
Ezt a megtapasztalást kívánom mindenkinek, aki úgy határoz, hogy elindul az úton, amin Zsófi és István a kezünket fogva, magabiztosan kísérnek minket - és nyitják fel a szemünket akkor is, ha néha csukva tartanánk. :)
 
Köszönöm, hogy itt lehetek!
 
K. Évi, Budapest

9 hónap a tanfolyam. Mint egy magzati lét. Megszülettem újra.
Finomra hangolást érzek magamban. Az Égiek frekvenciájára  hangolódtam rá ezalatt az időszak alatt. Ami csak a kezdet. Mintha most kezdődne csak el az utazás. Felfedező út magamba.
Egy biztos, hogy aki eljön önmagára talál, az igazi önmagára.
Áldás kedves István és Zsóf

R.. Helga Tatabánya


Az első pszichotronikával való élményem után éreztem, hogy nekem ott a helyem ezen a képzésen, hiszen ez az, amire mindig is vártam. Ekkora már túl voltam rengeteg önismereti tréningen, coach tanfolyamon és még sorolhatnám, de még mindig úgy éreztem, hogy hiányzik valami. Alig vártam, hogy elkezdjük a tanfolyamot. A tanfolyam közben volt nagyon sok fent és lent, felismerések, tükrök. Igazi, kihívásokkal teli 9 hónap volt. Amit viszont ennek az időszaknak köszönhetek: egy nagyon értékes tudáshoz való hozzáférést, jobb minőségű kapcsolódást elsősorban önmagammal, de a családommal és a tágabb környezetemmel is, rengeteg csodás megélést, életem legfelemelőbb vizsgaélményt és a tanfolyam alatt „szerzett” barátaimat, akik nemcsak a barátaim, hanem igazi támogató közösségem, néha az őrangyalaim is.
És ami a legfontosabb, hogy a tanfolyam végével és a vizsga végeztével még semmi sem ért véget.
Azóta talán még izgalmasabb ez az utazás.
Köszönöm nektek, Zsófi és István!
 
Ittes - Virág Veronika

Kedves Zsófi  István.

Nehéz szavakba "konvertálni" azt amit kaptam , de megpróbálom.
 
Szóval olyan ez mintha ujra megszületnék de nem 9 hónapra hanem időben semleges intervallumra . Megszületünk és ahogyan a csecsemő  szívjuk magunkba az információkat és ez a táplálékunk ezen növekszünk ki gyorsabban ki lassabban ahogyan megengedjük magunknak . Szóval a tanfolyam szinbólikusan 9 hónap vagy sem de nekem ezt jelentette . Megszületni ,újjászületni ,felébredni nagyon mély és intenzív "nevelést" kaptunk , azért nevelésnek neveztem mert mint a kis óvodások csetlünk botlunk  és fel sem fogjuk mit kapunk akkor és ott.
Csak jön jön és azt hiszed úr isten megvilágosodtam, hiszen még csak most léptél be az ajtón kicsit ülj le és engedd be engedd meg hogy "megértsd" .
Aztán később mikor kezded kapizsgálni de nem áll össze még akkor ossze zavarodsz és semmit nem értesz jó volt az ugy ahogy volt , és ilyenkor jön a "dadus" és helyretesz ujra jársz és 1000re is jön valaki és helyretesz ha kéred és AKAROD  , nem kötelező , és mint minden pici gyermek elkezd növekedni nekünk is itt a lehetőség tapasztalni hogy erősítsen érezni hogy itt tartson és felismerni hogy igen ezt kell tennem vagy nem tennem . Ahogyan növünk felelősséget kell vállalnunk ha fel akarunk  nőni a dadusaink a barátaink lehetnek és ősanyánk ősapánk marad mindig mögöttünk és terelgetnek . 
 
Nekem ezt jelenti  a tanfolyam és a meetingek a mentorok .
Örök hálám érte.
 .
Szeles Krisztián 

Kedves Zsófi és István!

Hálásan köszönöm Nektek, az Égieknek, s tanítványotoknak, Erikának, hogy segítettetek, amikor szükségem volt rá, s visszakaphattam az életemet. Szerencsére nem a régi formájában. Kegyet kaptam az Égiektől, hogy újjászülethessek.
Kaptam hitet és mellé alázatot is, hogy megléphessem azokat a lépéseket az életemben, amikben nem hittem, hogy valaha is képes vagyok.
Ma már hiszem és tudom, hogy ez lehetséges, hiszen én magam tapasztaltam a történteket, s azóta is én vagyok az, aki haladok az utamon. Ez a tanfolyam segített nekem ebben.
Élveztem minden egyes alkalmat, alig vártam a havi találkozásokat Veletek és útitársaimmal/csoporttársaimmal egyaránt. Időnként akadtak kihívások és próbatételek, de időben megérkeztek a segítségek is. Megtanultam azóta másként tekinteni a kihívásokra is.
Számomra is megadatott a lehetőség, hogy kapcsolódhassak az Égiekkel, hogy válaszokat kaphassak többek között arról is, mi az utam és küldetésem itt a Földön. Miként tudok boldogulni, fejlődni a saját életemben, hogyan tudom felismerni, meghaladni a hiányállapotaimat, berögzült mintáimat, hitrendszereimet, ha azok már nem szolgálnak, építenek engem. Hogyan tudok segíteni másoknak, hogyan tudom tiszteletben tartani mások szabad akaratát. Tanultam tudatosságot, jelenlétet és sokat tanultam a felelősségről.
Megtanultam és megtapasztaltam, hogy mindent én hoztam létre, ami jelen van az életemben, s hogy kizárólag én vagyok arra képes, hogy azon változtatni tudjak.
Sosem voltam még ennyire támogató és elfogadó közegben, ahol ennyit tanulhattam és tapasztalhattam önmagamról és a világmindenségről. Ami a legcsodálatosabb volt számomra, hogy bátran lehettem önmagam és tarthattam ott, ahol éppen tartok. Köszönöm, hogy nemcsak tanítjátok ezt, hanem ti magatok is így éltek és mintául szolgáltok az úton. A tudás, amit átadtok, nagyon széles és átfogó, holisztikusan közelít a test-lélek-szellem egységéhez, nagyon megnyugtató és természetes ilyen módon tanulni és tapasztalni az Egységről és az Egészségről. A mostani időkben pedig óriási áldás és kegy rátalálni erre a tudásra s ilyen földi és égi segítőkre, akikkel én itt találkoztam.

Köszönöm az Égieknek, hogy én Rátok találhattam!
Köszönöm Nektek, hogy általatok az Égiekre találhattam!
Köszönöm, hogy útitársakra, barátokra, segítőkre találhattam!
Köszönöm a kapcsolódást, az elfogadó, a befogadó és a feltétel nélküli szeretet terét.
Szeretettel és hálával gondolok Rátok!

Czinszky Cili
Budapest, 2022


Kedves Zsófi és István!

Számomra ez a tanfolyam egy olyan továbblépés lehetőségét mutatta meg, amiről álmodni sem mertem. Hozzászoktam, hogy magam intézzem az ügyeimet, a magam módján, saját erőmre támaszkodva. Égi segítségről ugyan tudtam, tapasztaltam, hogy van és létezik olykor, de arról hogy ez is egy teljesen természetes és napi szinten fenntartható kommunikációs forma - lövésem sem volt. A Szellemvilág és a sűrű anyagi lét között - Ég és Föld - a különbség, éppen ezért nagyon sokat kell az embernek tennie, hogy önmagát és a „csatornáit” tisztán tartsa, tisztán kapcsolódhasson, tiszta válaszokat kaphasson. Ez komoly önismereti munka, ami sokszor nehéz és fájdalmas, de végtelenül felszabadító.
Nekem volt egy nagy mélyrepülésem, ami úgy 7-8 évig tarhatott, függőségek, betegségek és családi drámák közepette éltem. Egy nap, mikor a sok düh, harag, keserűség és fizikai fájdalom már elviselhetetlenné vált, átcsapott minden gáton, ezredszerre rángatott zsinóron, tört össze és szórt szét, felüvöltöttem – Valaki mondja meg, mi ennek az értelme, különben nem csinálom tovább! – Innentől kezdődött egy lassú gyógyulási folyamat, rengeteg felismeréssel és változtatással. Ennek a folyamatnak egy fontos pontján találtam rá István videóira. Olyan komplex tudásanyagot és a szellemi- lelki-testi kapcsolódások logikus és átfogó rendszerét találtam meg bennük, melyet már régóta kerestem. Felvettem Veletek a kapcsolatot és nem sokkal később beiratkoztam egy Szellem - Lélekgyógyász tanfolyamra.

A tanfolyam tanultak által nagyon sok dolog tisztán a helyére került az életemben. Megláttam azokat a kritikus pontokat ahol mindenképpen változtatnom kell, szembesültem sok olyan kényes kérdéssel, amiket addig a szőnyeg alá sepertem. A tanfolyami órák és a chattalálkozók, intenzív energiájú események voltak – nevetések, megrendülések, felismerések – váltogatták egymást. Zsófi és István személyében hiteles tanítókat ismerhettem meg, akik élik és éltetik is azt, amiről beszélnek. A hierarchikus rendszereket sosem szerettem, felszabadító volt az is, hogy itt ennek nyomát se láttam. Azt gondolom, hogy egy ilyen tanfolyam elvégzésétől nagyon sokat kaphat, aki részt vesz rajta. Olyan irányba tud elmozdulni ez által, ami csak jobbá teheti az életét és erre most itt a földön nagy szükség
is van.

Köszönöm és a Legjobbakat!

Hegedűs Márton


Drága Zsófi és Istvàn.

Bevezetönek annyit hogy 2021novemberében én azt sem tudtam hogy létezik pszichotronika. Azt meg föleg nem gondoltam hogy decemberben jelentkezem a tanfolyamra.Hálás vagyok Istvánnak Cilinek és a Teremtőnek hogy sikerült idöben jelentkeznem. Úgy gondolom az égiek válogatták össze ezt a csapatott.Mert mindenki nagyon befogadó őszinte tisztaszivü segitökész remek ember.Csodálatos kis csapatunk volt ill. van.Magam rèszéröl hamar megtapasztaltam a változást. Figyelö üzemmódba állitottak lecsendesítettek az égiek.A környezetemben mindenki èszre vette de èn csodálkoztam a legjobban sajátmagamon.
Istvàn elöadását mindig nagy szeretettel hallgattam. Nagyon jó tanàr türelmes segitökész. Sokoldalú látszik hogy sokat tanult ès tanitani is tudja illetve átadni amit az égiek leközvetitenek àltala.Zsófinak is sokat köszőnhetünk rengeteg segitséget kaptunk tölle vègig a tanfolyam alatt. Csodálatos nö és anya. Szuper dolgokat találtki ilyen a mandala festészet.Szebbnèl szebb tànyèrok kèszültek.Szerintem ök ketten nagyon egymàsra találtak. Tökèletes pàros.Jól kiegészítik egymást.
Végtelenül hàlàs vagyok Gabinak is a rengeteg munkàjàért nélküle nem tudtam volna miböl tanulni mert  az órákon Istvánt hallgattam figyeltem de irni nem tudtam. Ezért köszönett és hàla drága Gabi.Hálás vagyok a sorsnak minden tapasztalatért mert ezek erösítenek. Tudom hogy minden okkal történik.Hallgatok a súgallatokra és befogadom amit az ègiek közvetitenek amit engednek. A tudatosság a fegyelem az alázat utján probálok jàrni.Nagyon nehèz ez az út.Naponta probára tesz azon veszem észre magam hogy mondom a bünbocsánat szövegét.Elengedek mindent amire nincs szüksègem folyamatos pakolàsban vagyok most is.
Bizom magamban és a Teremtöben hogy megtart a helyes úton.
Nagy szeretettel gondolok mindenkire.
Àldàs őlelés

Izinger Tamásné


Kedves Zsófi és István!

2021 tavaszán éreztem, hogy valami változik. Nem tudtam eldönteni, hogy bennem, vagy a világmindenségben, de elkezdtem válaszokat keresni. Sem a spiritualitáshoz, sem a Pszichotronikához semmilyen kapcsolatom nem volt, szimplán csak beírtam youtube-ra hogy 'Ébredés', így találtam Istvánra. Mindíg is tudtam és éreztem, hogy a világunk több annál, mint amit látunk és érzékelünk belőle. Már a Környe 1-es csoportba is jelentkezni akartam. Akkor még az EGO-m, a megfelelő húrokat pengetve, visszatartott. Emlékszem, 2021.08.12-én borzasztó hiányérzetem volt. Tudtam nem itthon kéne üljek, hanem egy "tanfolyamon" ahol végre révbe érthetek, megérthetem életem meghatározó aspektusait és segíthetek idővel, nem csak magamon, hanem másokon is. Az azt követő időszakban, óránként néztem a weboldalt, lesz-e következő tanfolyam?-amikor láttam hogy igen, állandóan csak egy mondat csengett a fülemben, István egyik videójából: " A nem döntés is döntés" és bennem csak az volt, nem akarok már felesleges köröket futni.
 Volt egy nagyon erős, megmagyarázhatatlan hívás, mintha egy szuper gyorsvonat tolna maga előtt, megállíthatatlanul. Hálás vagyok a tanultakért, a megtapasztalásokért, azért hogy képes vagyok más szemmel tekinteni, túlzás nélkül bármire, amit az élet szembe hoz. Abban, hogy saját magad egységben legyen, mit jelent a mások által tartott tükör, mit jelent, ha tudatos szinten tisztában vagy vele, hogy amihez érzelmi viszonyulásod van, azzal dolgod van, vagy amit másban hibaként meglátsz, azt magadban kell kijavítanod. Sokak által elbagatelizált félmondatok, amik évtizedes érzelmi konfliktusok végére segítenek pontot tenni, ha mélyen magunkba nézünk, megjelenik a felelősség vállálás és valóban dolgozunk azon, hogy változtassunk.
 Fontosnak tartom írni arról is, amit a dualitással kapcsolatban tapasztaltam meg. A média szereti hangoztatni, hogy az emberek 97%-a szociális alapon válik bünözövé, lesz rossz, gonosz stb... De valahogy a maradék 3%-ról nem esik szó. Sajnos van eredendő gonoszság, láttam, tapasztaltam. A képzésen tanultak nélkül, ezek mind traumatikus élmenyek lennének, ha nem tanultam volna meg, hogy csak az érzelmi viszonyulásom teszi a dolgokat jóvá vagy rosszá. Pusztán az, hogy ezt a gondolatot sikerült magamévá tennem, segített, hogy helyén tudjam kezelni a dolgokat. Amíg nem kezdtem el írni ezt a levelet, nem foglalkoztatott, most kérdeztem... Eddig 16 embernek tudtam segíteni a tanfolyamon tanultakkal és ez nagyon jó érzés, még akkor is ha tudom, hogy saját magammal is bőven van dolgom. Hálás vagyok mindenért, amit tőletek tanulhattunk, de legfőképpen a "fordított" tükörért, amiben nem azt láthattam meg bennetek, ami problémás bennem, hanem azt, amiből nekem is többre van szükségem embertársaim és talán saját magam segítéséhez, mint a türelem,alázat, feltétlen elfogadás.
Mindent köszönök és jó egészséget kívánok az áldásos munkátokhoz!
 
Nagy József
Környe 2


Drága Zsófi és István,
 
A pszichotronikával való megismerkedésem elég kalandos volt, mert mindig kerestem valamit: talán az utamat, a dolgok és a létem értelmét, helyemet ebben a földi világban. Másokhoz hasonlóan elolvastam sok könyvet, mindigis vonzott és mélyebben érdekelt az emberi lélek. Mi rejlhet benne, miért is olyan megfoghatatlan. Sokmindent megtapasztaltam és amikor eljött az ideje, egy segítő által kerültem közelebb a pszichotronikához. Hívást éreztem a tanfolyam elkezdéséhez. Mostmár tudom, nem véletlen! Hiszen nincsenek véletlenek. Mindennek oka és következménye van. 
Nagyon sokat adott nekem az elmúlt 9 hónap. Ennyi idő alatt megszületik egy Élet, hát....mondhatom, hogy én is nagy változásokon mentem át. Messziről indultam. De olyan megtapasztalásokat, tudást kaptam, amik megváltoztattak engem és az életem is. Végtelenül hálás vagyok ezért, elsősorban Teremtő JóIstenemnek, minden Égi Segítőmnek, valamint Zsófinak és Istvánnak is! Na és persze mindenkinek, akik tükröt mutattak és mutatnak mai napig számomra. 
Köszönöm, hogy megmutatták nekem, hogy minden válasz bennem van és mindenért én vagyok a felelős. Köszönöm, hogy oly sok szeretetet, felismerést, megértést kaptam. Köszönöm, hogy megtaláltam a Páromat a tanfolyamon. Köszönöm azt a sok formálódást amit megélhettem. Köszönöm, hogy sikerült olyan dolgokat megfejlődnöm, amikről eddig azt hittem, reménytelen. Köszönöm, hogy gyakorolhatom az alázatot és erősödhet a hitem. 
Köszönöm, hogy elindulhattam az önmagam felé vezető úton, ami számomra talán a legnagyobb dolog! Ahogy Buddha is megfogalmazta: „Ha megpróbálod megérteni az egész univerzumot, semmit sem fogsz megérteni. Ha megpróbálod megérteni önmagad, megérted az egész univerzumot.” 
Nem a cél ami igazán számít, hanem maga az út és hogy ezáltal milyen emberré válsz. „Soha ne a mestert és a tanítót kövesd, hanem mindig az utat”. Hiszen mindig úton vagyunk...
Ezúton szeretnék köszöntet mondani és Áldást kérni a közösségünkre is. Hogy amikor elakadásban vagyok, kaphatok segítséget. Óriási dolog ez. Hatalmas kincs! Az a szeretet és őszinteség, segítőkészség, amiket kaptam és kaphatok mind Istvántól, Zsófitól, mentorainktól, csoporttársaimtól, akik mára már csodás barátaimmá váltak. Hálás vagyok mindannyiótoknak! És a tiszta, mindig a számomra megfelelő időben megérkező válaszokért is! Áldás legyen Mindnyájunkon!
 
Balogh Judit
Paks, 2022. szeptember

Kedves Zsófi és István!

Levelemben összefoglalom, hogy mit adott nekem ez a 9 hónap, milyen tapasztalatokkal lettem gazdagabb.

Azért jelentkeztem a tanfolyamra mert mindig is segíteni akartam másoknak, gyógyítani és nagyon vonzódtam a spiritualitáshoz, valami nagy gyógyító akartam lenni. Emlékszem a napra mikor megláttam a hirdetést az oldalatokon, teljesen be voltam zsongva, hogy részt vehetek egy ilyen tanfolyamon, nem tudtam mi vár rám, de éreztem, hogy ott kell lennem és ez az én utam. Ahogy teltek a hónapok egyre jobban elmélyültem magamban és rájöttem, hogy nem az vagyok akinek eddig képzeltem magamat és senkinek nem tudok segíteni, addig amíg önmagammal nem rendezem azokat a hiányosságaimat amikkel a tanfolyam alatt kellett szembesülnöm, hirtelen és fájdalmasan. Nem volt kellemes a saját belső konfliktusaimmal szembesülni amikkel még a mai napig is küzdök. Felnyílt a szemem saját magammal kapcsolatban. Tisztán látszottak az évek óta szőnyeg alá söpört konfliktusok a családommal és önmagammal és ott voltam, hogy ezt most hogyan oldom meg. Köszönöm nektek, hogy megmutattátok a megoldáshoz vezető utat, hogy mellettünk voltatok mikor nagyon küzdöttünk magunkkal! Csodálatos amit alkottatok, az egész közösség és a mentor rendszer, hogy amikor szükségem volt segítségre, tudtam kihez fordulni és nem maradtam magamra. Ez nem csak egy tanfolyam amit ha elvégeztem kapok egy papírt, hanem egy közös út, olyan utitársakkal akik segítenek és támogatnak, akik hasonló cipőben járnak. Egy igazi közösség, ami a mai világban kincs! Most a tanfolyam végén a rengeteg önvizsgálat után számotvetettem újra magamról és a kapcsolataimról. Hálás vagyok, hogy már nem az vagyok aki 9 hónapja voltam, hogy felismerésekben lehetett részem. Már egész más a kapcsolatom a párommal és az apámmal, és az összes emberrel aki közel áll hozzám. Rengeteg pozitív változás történt az összes kapcsolatomban. Hálás vagyok az Égieknek! Ez a legnagyobb kincs amit kaphattam, hiszen azért vagyunk itt, hogy megoldjuk a konfliktusokat és megtanuljuk egymást szeretni és elfogadni!

Hálás vagyok nektek, hogy tiszta közvetítők vagytok és megmutattátok a helyes utat, az egyetlen utat önmagamhoz! Az Égiek Áldjanak meg titeket!

Ottlakán Daniella


Kedves Zsófi, és István!

Rövid életem során már jó pár tanfolyamon részt vettem. Mindig is érdekelt a betegségek lelki háttere, az egészséges életmód.

Voltam több alap, és emelt szintű germán tanfolyamon, angyal tanfolyamon, szakrális radiesztézia tanfolyamokon, makrobiotikus főző tanfolyamon, spirituális "vezetőnél", életmód táborokban, hálózatépítő képzéseken, családállításokon, kineziológusnál, biorezonancia kezeléseken, és rengeteg könyvet elolvastam...

Sajnálatomra mindenki meg volt győződve arról, hogy csak és kizárólag az ő által tanított anyag a tuti, és a többi nem működik. Engem itt szoktak elveszíteni. Mert a maga módján mindegyik működött, egy bizonyos szintig. És mivel volt, és van is összehasonlítási alapom, bátran mondhatom, hogy ennyire komplex, szerteágazó tudással rendelkező emberrel, és tanfolyammal ezidáig nem találkoztam, mint itt, a pszichotronikán.

Le voltam nyűgözve már az első alkalommal, hogy jó pár dolog ismerősen csengett, és megerősített abban, hogy jó helyen vagyok. Hogy megérkeztem, mert ezt kerestem idáig.

Az, hogy szó szerint test-lélek-szellem egységéről lehet itt tanulni, ez egy nagy kincs.

Hogy egy ember mennyit tud változni 9 hónap alatt, azt csak az tudja meg, aki elvégzi ezt a tanfolyamot. Sok tévhit tisztázásra került, és mindenre kaptam választ, amiket eddig még sehol nem tudtak megválaszolni.

Sok változás történt az életemben, és mondhatom azt, hogy sokkal minőségibb, teljesebb életet tudok élni most, mint 9 hónappal ezelőtt. Ugyanakkor nem érzem azt, hogy bárminek is vége lenne a tanfolyam elvégzésével, sőt, még csak most kezdem bontogatni a tojáshéjat magam körül.

Rendkívül fontos az alázat, hogy be tudjuk látni az esetleges hibáinkat, és hogy vállalni tudjuk a felelősséget minden tettünkért. Főleg azokért a történésekért, eseményekért, amikről meg vagyunk győződve, hogy nem mi tehetünk róla.

Az utolsó tanfolyami hétvége után egy erős tisztulást éreztem magamban, és elkezdtem megszabadulni sok olyan holmitól, amit már régen nem használtam: ruháktól, oklevelektől, mikrótól, cipőtől, és sok kacattól. Azonnal érezhető volt az energia áramlása.

A hab a tortán az, hogy a páromat is a tanfolyamon ismertem meg.

Sokat tanultam magamról Istvántól, és Zsófitól, és már most sokmindent sikerült megoldanom, amit más módszerekkel ezidáig nem. Hálás vagyok ezekért.

A tanfolyammal leraktuk az alapot egy új út kezdetéhez, amin nekem kell végigjárnom, ha akarom. Csakhogy ez az út nem kifelé, hanem befelé vezet.

Ajánlom mindenkinek ezt a megértésekkel teli csodálatos utazást.

Horváth György
Paks, 2022. Szeptember


Drága Zsófi, drága István!

Az utolsó tanfolyami nap után néhány órával itt ülök a gép előtt és próbálom szavakba önteni a lehetetlent, azt hogy mit adott nekem ez a 9 hónap.

3 évvel ezelőtt találkoztam a pszichotronikával, megoldást kerestem egy súlyos betegségre, amikor István videói jöttek velem szemben. Éreztem, hogy megvan, amit kerestem és hála az Égieknek és Istvánnak a férjem makk egészséges. Csoda, ami történt és szerettem volna ennek még inkább a részese lenne.

2021 decemberében jött el a tökéletes időpont arra, hogy elkezdjem ezt az utat. Nem tudtam mire számítsak, nem tudtam mit fogunk tanulni, mi fog történni, de belevágtam. Bátran írhatom, hogy meghoztam életem legjobb döntését!

Jobban megismertem valódi önmagam, hogy mi mozgat, hogyan és miért reagálok helyzetekre, mitől félek. Segített, hogy kimondjam a nemeket, hogy magamat tegyem az első helyre. Hogy megértsem, minden belőlem indul ki és ez érkezik meg hozzám. Megtanított arra, hogy felelősséget vállaljak magamért, az életemért, a döntéseimért, hogy ne tekintsem magamra áldozatként. Megerősödött a hitem és az elköteleződésem az Égiek felé, a sok pozitív megtapasztalás által.

Olyan támogatást és szeretetet kaptam tőletek, ami felbecsülhetetlen számomra. Barátokra találtam, akikre tudom, hogy bármikor számíthatok és egy olyan közösség tagja lettem, akik feltételek nélkül elfogadnak.

Óriási dolog, hogy tudok segíteni saját magamnak és remélem méltó leszek arra, hogy másoknak is segíteni tudjak.

Végtelenül hálás vagyok nektek mindenért!

Köszönöm!

Gabi


Egy beszélgetéssel kezdődött a pszichotronikával való találkozásom. Egy volt tanítványom édesanyja ajánlására néztem meg a Pszichotronika Magyarország honlapját. Éreztem, hogy valami olyanra találtam, amit régóta kerestem. A honlap áttekintése után meghallgattam István jó néhány videóját. Eldöntöttem, hogy elindulok ezen az úton, ha az Égiek is úgy akarják!

Hosszú évek óta igyekeztem a sok miértre megtalálni a válaszokat. Megtanultam jógázni, reikizni. Tanultam autogén tréninget, hipnoterápiát, NLP-t, mediációt, coacholást és sok minden mást. Haladtam szépen, de mindig volt bennem valami hiányérzet.

A tanfolyamon azt éreztem, hogy van már sok gondolat, amivel már találkoztam eddigi életem során, de hihetetlenül sok új ismerettel gazdagodtam. Új perspektívával, lehetőséggel, tudással, nézőponttal egészült ki korábbi tudásom. Olyan fogalmak, mint hit, szabad akarat, hála, elfogadás, változás, magyarság, gyógyulás -és sorolhatnám hosszasan- kerültek középpontba, melyek új, az eddigiekhez képest más tartalommal gazdagodtak számomra.

Hónapról hónapra változott meg, alakult át a világom és ezzel együtt az életem. Letisztult, világosabbá, egyszerűbbé, egyértelműbbé vált sok minden ahogy István tanításait hallgattam. Ugyanakkor azt érzem, hogy még mindig nagyon keveset tudok, ezután még többet kell tanulnom.

Hálásan gondolok vissza a 9 hónapra, amit a tanfolyami napokon eltölthettem és amit ott Istvántól tanultam. A Zsófi vezette klubok is sok mindennel szembesítettek.

Az önismereti úton elért eredményeim mellett a családomban tapasztalt előrelépesek, a mindennapokban tapasztalt pozitív változások egyaránt abban erősítettek meg, hogy jól döntöttem, hogy elindultam ezen az úton.

Ahogy István szokta mondani: „Hálás vagyok azért, amim már van és hálás vagyok azért is, ami még hiányzik az életemből!”

Azért igyekszem minél több mindent magamévá tenni, már ami a tudást illeti!

Legyen hitem szerint!

Áldás! Vida Ibolya Paks


Kedves István ès Zsófi!

Ahhoz, hogy a megèrtsètek mit adott nekem a tanfolyam, el kell mondjam,hogy előtte milyen állapotban voltam. Nagy hatással volt rám a társadalom nyomása, a covid mizèria, a lèt bizonytalanság, egy csomó minden amit most már tudok, hogy MAGamnak köszönhettem. Fèltem ès szorongtam sokszor ès nem tudtam mi bajom van.

 Ti olyan kapu voltatok ès vagytok számomra mely az Ègből nyílik. Sokszor minden szavatok egy kisebb megvilágosodás volt számomra. Persze  rengetegszer beleütköztem az Egomba a tanfolyam folyamán, de sokszor sikerült is átlèpnem a kèpzelt akadályt. Rengeteget fejlődtem. Nem fèlek. Hálás vagyok mèrhetetlenül, hogy tereltek az úton, hogy mostmár kicsit távolabbról, de fogjátok a kezem. Általatok jobb ember lettem, s ezt a tudást mások javára is használom már. Hálásan Köszönöm!

Áldás Èrte Nektek ès mindEnkinek!

O. Andi Budapest


Egészen kiskoromtól kezdve közel állt hozzám a spiritualitás, és olyan nevelést kaptam Édesanyámtól, ahol elfogadott volt az angyali világok és az Égi segítség létezése. Húszas éveim elejétől sok spirituális gyógyítónál és tanítónál megfordultam, kerestem életem kérdéseire a választ a fizikai síkon túlról. A legtöbb megrekedésem csak konzerválódott, és körbe-körbe haladtam. 26 éves voltam, amikor először Andi barátnőm és Andris által találkoztam a pszichotronikával - ezúton is köszönöm! Őszintén, elsőre furcsának találtam, hogy ide nem szükséges "visszajárni", mint a legtöbb "gyógyítóhoz".

Az első találkozásom Istvánnal örökre bevésődött, éreztem, hogy itt sokkal komolyabb, mélyebb és tisztább válaszokat kaphatok, mint eddig bármikor. Hatalmas támaszt jelentett, hogy megtaláltam azt az utat és segítőt akihez fordulhatok feltétel nélkül. Rájöttem, hogy a félelem és a hit ugyanazt kívánja tőlem: higgyek abban, amit még nem látok. Az életem rövidesen elkezdett számtalan területen felfelé ívelni és úgy döntöttem, hogy beadom a jelentkezésem a tanfolyamra.

Tapasztalom, hogy nem létezik akkora kihívás amit Égi segítséggel ne bírnék el, és csodálva figyelem sokszor külső szemlélőként az életem, ahogy vezetnek az úton. Hiszem, hogy a köszönöm a legszebb ima, amit elmondhatunk, így köszönettel tartozom Istvánnak és Zsófinak a rengeteg tiszta tudásért amit átadtak nekünk és a támaszért amit nyújtanak!

Hálával, Bakonyi Petra


Kedves Olvasó, Kereső!

Tiszta szívből ajánlom a tanfolyamot mindenkinek, aki hisz benne, hogy ennél több a mindenség, mint amit látunk és tanítanak nekünk. A tanfolyam által egy utazás kezdődött el, amely izgalmas és érdekes területekre visz. Rátalálhatsz elveszettnek vélt dolgokra, a hitedre, a mindenségre, az Egyre és saját magadra. A tanfolyam során nagyon sokat tanultam és sokat tapasztaltam, ami a hitemet is erősítette. Indulj el, ha érzed a hívást és ha te is akarod.

Hála és köszönet érte mindenkinek.

Lőrinc Zoltán


Mielőtt jelentkeztem a tanfolyamra, az életem egy részét a következőképpen tudnám jellemezni: Minimális önértékelés, önszeretet, alulválasztott munkahelyek, megfelelés másoknak, mély pontok, depresszió. Fiatal felnőttkorom nagyrészében, nem találtam a helyem itt a Földön... Sokszor merült fel bennem, hogy mi az én utam? Egyszer csak egy gyógyítóbeszélgetésen találtam magam egy Pszichotronikussal és István néhány videóit is átküldte a különböző testi tüneteimre. Majd ezek után, nagyon erős hívást éreztem a tanfolyamra, olyan szinten, hogy pontosan azt se tudtam miről is szól, csak jelentkeztem. Már az első tanfolyamon éreztem, hogy „megérkeztem” és életem egyik legjobb döntése volt. Nagyon sok kérdésemre választ kaptam az életemben... Teljes újjászületés volt számomra a tanfolyam 9 hónapja. Le vetkőztem azt, aki nem vagyok és visszakaptam azt, aki vagyok. Önmagam. Isteni minőségem és MAGyarságom.

Most már érzem, hogy utamon vagyok és a lelkem is nyugodt...

MindEnkinek szívből ajánlom a tanfolyamot, aki úgy érzi, hogy kilátástalan az élete, „meg ragadt” és nem tudja hogyan tovább.

Köszönöm az Égieknek, hogy "haza" vezettek...

Köszönök mindent a Pszichotronika Magyarországnak!

Mindenért nagyon hálás vagyok nektek István, Zsófi és Ági!

Áldással,
Juhász Renáta


Ha tiszta szándék vezérel minden lehetséges!

Kilenc hónappal ezelőtt mim nem volt:

                – Hitem

                – Önbecsülésem

                – Ön szeretetem

                – Alázatom

Lehet még tiszta szándékom sem volt! Viszont hatalmas egóm és sok félelmem az bőven ! És a ‘legszebb,’ hogy volt valami olyasmi is  amitől nehezen tudtam megszabadulni, de mára már NINCSENEK ,NEM HIÁNYOZNAK NEM FÜGGÖM TŐLÜK ! Nem  tudtam, nem értettem  mit jelent feladni ! Elkezdődött a Változás !  Megtanultam  minden okkal történik …Végtelenül  hálás vagyok azert amit itt kaptam Pszichotronika M.O. Csoportjában Istvántól és Zsófitól ,az Égiek segítségével !Mutatták az UTAT ami előre visz egyenesen ,nem kellenek a felesleges kitérők! Bonyolultnak tűnhet ,de végtelenül egyszerű, ha van valami a kezedben, ami segít neked, segít visszaállítani a Teremtésbe  való hitünket, amit elfelejtettünk a nagy rohanásban. Csak le kell csendesedni, Befelé menni… és megtalálunk sok  mindent  amit elvesztettünk valamikor, valahol nagyon régen….. és ami a legfontosabb nekem, hogy megtanultam mit jelent FELADNI!

Figeczki Csilla


Mit adott nekem a pszihotronika?

Hálás szivvel írom ezeket a sorokat.Az életem elmúlt  éveit úgy éltem,hogy nem is tudtam nem vagyok a saját utamon.Betegségből betegségbe.Azt hittem boldog vagyok.István egyik videója hozta meg a felismerést az életemben.Elkeztem kutatni és egyre jobban jött az érzés ,hogy az életem a szolgálat és a gyógyítás.A tavalyi évben a férjem elment az angyalok biirodalmába.Köszönöm a pszihotronika tanfolyamnak mert sokat segitett ,hogy el tudjam őt engedni.Ez a kilenc hónap önismeretet nagyon sok felismerést hozott,23 év után letettem az inzulint,nagyon köszönöm a közösség tagjainak a sok segítséget:Ma már megtanultam szeretni,el fogadni feltétel nélkül.Köszönöm Istvánnak és Zsófinak a sok segítséget ,újjászülettem.Folytatom a megkezdett utat az égiek támogatásával .Tudom ,hogy jó úton vagyok."LEGYEN MEG A TE AKARATOD."Köszönöm ,hogy egy csodálatos közösség tagja lehetek ami a fejlődésemet szolgálja.

ÁLDÁS ÉS HÁLA.

BARTHA JULIANNA ENIKÖ.


Kedves István és Zsófi!

Óriási hálával írom ezeket a sorokat. Hiszem és tudom hogy tapasztalataim, és ez a pár szó segíteni fog másoknak is.

Kisgyermekkorom óta egy erős megnemértettség volt része az életemnek, és az hogy nem találok valamit: a saját válaszaimat, a kapcsolódásomat. Sok dolgot megéltem ebben az életben is. Rengetegszer sodortak el életem hullámai a parttól, és beleütköztem mindig valamilyen sziklába. Ezek legtöbbször valamilyen tünetek, tünetegyüttesek, betegségek voltak. Ilyenkor mindig megkaptam a választ hogy: "ez így marad, fogadjam el, hogy ez nem fog változni". Kaptam ezt gyerekkori asztmára, allergiára sbt... eltűntek életemből, pedig senki se hitte csak én, hogy meg tudok gyógyulni.

19 éves koromra annyira elkeveredtem a saját utamtól, hogy kórházban kötöttem ki gyomorfekély által kilyukadt gyomorral. Kétszer megműtöttek egy éven belül, ekkor gyomromat és vékonybelemet csonkították meg az orvosok. Az emésztőrendszerem tönkrement - mondták -, és megint megkaptam a választ: "ez így marad, fogadjam el hogy ez nem fog változni", DE nem így történt. Ekkor, - ezek a megélések által - kaptam egy erős figyelmeztetést az Égiektől, és megszületett egy gondolat: "kell hogy legyen ennél több... másfele kéne venni az irányt".

Elkezdtem önerőből keresni a válaszokat, alternatív gyógymódok, filozófia, vallás, bölcseletek, spiritualitás stb. Folytonos több éves keresés közben felfigyeltem hogy teljes életem zátonyra futott.

Végül eljutott hozzám az első találkozás pillanata a Pszichotronikával, és egy egy órás beszélgetés után megjött a felismerés. "Nem vagyok bolond!" Egész életemben tudtam, éreztem..., de mivel nem volt támogatás melletem, nem hittem saját magamban, megtapassztalásaimban, és abban sem teljesen, hogy létezik valami más, valami több, valami tisztább, ami igaz... -de ezt kerestem. Jelentkeztem a tanfolyamra.

9 hónap folyamatos, intenzív felismerés áradat, fejlődés, és munka. Nem könnyű ez az út, és nincs vége... de mindennél jobban megéri. Sok dolgot újra megtanultam, amiket elvesztettem életem viharaiban.

Hit, szeretet, alázat! - ezek nélkülözhetetlenek magunk, és életünk meggyógyításához. Magam részéről amit hozzá tennék ehhez: bátorság!

Bátorság kell ahhoz, hogy beleálljunk a változásokba, és kinyilatkoztassuk, hogy vállalom ezt az utat, még ha nehéz is! Bátorság kell ahhoz, hogy szembenézzünk félelmeinkkel, betegségünkkel, életünkkel. Bátorság kell ahhoz is, hogy magamon változtassak, és hallgassak a szívemre - "jól csak a szívével lát az ember"

Ebben a közösségben rengeteg bátor emberrel találkozom, akik hittel, szeretettel, alázattal, tiszta szándékkal és tiszta szívvel segítik egymás, és azokat akik szintén szeretnék életüket meggyógyítani és vállalják ezért a felelősséget, feladatot, és önmagukkal a munkát. Mert minden ami az életünkben van, mi teremtettük, (vagy engedtük hogy megteremtődjön )... és úgy ahogy létrejött, úgy helyre is tudjuk állítani a dolgokat.

Hálásan köszönöm Istvánnak, Zsófinak, a Pszichotronika Magyarország közösség minden tagjának!

Hálásan köszönöm az Égieknek!

és köszönöm magamnak is hogy mertem :) , "...mert mindig van honnan erőt meríteni!"

Tiszta Szívemből Köszönöm!

Ui.: Aki érzi a hívást, valamit benne megmozdult... bátorság!

Merítsen..., és merjen segítséget kérni, ha úgy érzi szüksége van rá.

Farnady Bálint


Pontosan egy évvel ezelőtt került elém István videója az interneten. Előszőr nem voltam rá kíváncsi, de valahogy mindig ott volt.Így rákattintottam. Amikor az első videót megnéztem,tudtam, muszáj látnom a többit is, mert igaznak éreztem minden szavát. Pár napon belül írtam levelet ,akkor még nem tudtam miért? Hamar jött a válasz,mikor támogatott felhívnom Istvánt? A beszélgetés előtt gyorsan megnéztem,mit is takar a Pszichotronika szó?  A beszélgetés ötödik percében azt mondta István,az Égiek áldásával Gyógyítás a feladatom, hamarosan indul a következő tanfolyam. Nem gondolkodtam,azonnal jelentkeztem. Ez az érzés kísér azóta is, megtaláltam,mi a feladatom. Nem kell már gondolkodnom,egyszerűen menni,amerre vezetnek. A 9 hónap alatt gyökeresen megváltoztam, olyan rossz szokásaim szabadultak meg tőlem, amelyek nem szeretik a csendes szemlélődést, békés véleménymentességet, a kapcsolódás csodáját. Alig emlékszem az ítélkező, kritikus, beszólós Erikára, egy fantasztikus színes energia vonalakkal átszőtt Szellemi lényt látok kicsit kívülről, kicsit belülről akit a külső világ dolgai alig érintenek. Hatalmas a tudásanyag,amit kapunk a Tanfolyamokon,Klubokon. Mindennapos munka,küzdelem eredménye, ahol tartok, de naponta látom azt a hatalmas energiát,amit István és Zsófi ebbe beletesz. Végtelen a Hálám feléjük, és ha néha nehéznek érzem, jön egy idézet,egy mosoly, aztán megyek tovább. Csoporttársaimmal egy csodás közösség tagjai vagyunk, ha személyesen nem is de más síkokon összetartozunk. Köszönöm az Égieknek hogy rátalálhattam az utamra.Áldás Mindannyiunkra!

Nonn Erika


A pszichotronika tanfolyam mit adott nekem?

Az önismereti utamon olyan tudást sajátíthattam itt el, amivel  az Égieknek teljes biztonságban feladhatom az életem folyását. Megtanultam, hogy valóban mi a feladás, mi az elfogadás és mi az elengedés. Ennek gyümölcseként megtapasztalhattam sok-sok áldást, szeretetet.

Ahogy haladtam ezen a folyamaton hónapról hónapra, beavatásról beavatásra,  egyre stabilabbnak, magabiztosnak éreztem magam, és a családom, valamint a környezetem is ezt jelezte vissza. Egyre nagyobb lett a fény az életemben, aminek nagyságát csak jobban kiemelték az árnyékok. Viszont azokat is jobban tudtam elfogadni.

A hozzám forduló embertársaimnak hatékonyabban tudok segíteni, mint korábban, amíg nem  kezdtem el a tanfolyamot.

Hálás vagyok a Teremtőnek és Istvánnak, Zsófinak, hogy ezt a  lehetőséget megkaphattam.

J.Borbála, Rácalmás


Kedves MindEnki!

Nagyon hálás vagyok, hogy megérkeztem.

Mély víz, csak úszóknak.

Belépsz egy térbe, egóval teli

Sok a sérelmed, lelked cipeli

Látom a mestert, és ellen állok

Nem tudom, hogy áldás vagy átok

 

Elmém felfogja, amiket hallok

Ha elakadok, elég, ha szólok.

Felismerés a tiszta szándékot

Megértettem ezt a fényvilágot.

 

Hónapról hónapra sok tapasztalat

Hallom a tanítást, mindenki halad

Van hogy könnyebb, néha nehéz

Feladatod kapod, lenyúl egy kéz.

 

Kapod a tanítást, ha nem is kéred

Minden érted van, ezt értsd meg.

Látom a fejlődést, és érték sokat,

Halad a szekér, van aki marad.

 

Mi a cél a végén? Fontos tudnod?

Hogy meg is érkezz, el kell indulnod.

Kilenc hónap kevés, reped a burok

Drága Mester, én itt maradok.

 

Nagyon köszönök mindent, a név kötelez, Angyal Krisztián


Kisgyermek korom óta kísér egy érzés: Azért születtem, hogy szeressek! Akkor még nem tudtam, mit is jelent ez igazán, folyamatosan kerestem az értelmét.

Egy lábszársérülés után jött szembe velem a tanfolyam lehetősége, ahol láttam, hogy az időtartama 9 hónap. Rögtön jött egy sugallat, hogy igen, erre van szükségem, hiszen 9 hónap alatt biztosan megszületik valami új az életemben. Hagytam magam az Égiek által rávezetni erre az útra és valóban meghozta az újjászületést.

A tanfolyam során nem voltak kérdéseim, mégis hónapról-hónapra folyamatosan válaszokat kaptam,  megértések érkeztek az életemmel, az élet értelmével és a világ dolgaival kapcsolatosan nem csak Zsófitól és Istvántól, hanem a csoporttársaimtól és a Pszichotronika Magyarország tagjaitól is, amit hálásan köszönök mindENKInek.

Nem csak a saját életem, hanem velem együtt az egész családom és a környezetemben lévő emberek élete is teljesen megváltozott.

Nem  könnyű és nem fájdalommentes ez az út, de mindENKInek szeretettel ajánlom, aki közelebb szeretne kerülni önmagához, választ szeretne kapni a kérdéseire és szeretne minél közelebb kerülni egy tisztább és szeretetteljesebb életminőséghez.

Hálásan köszönöm Zsófinak és Istvánnak, hogy a tanfolyam során rátaláltam a teljesség felé vezető útra, amin szeretettel haladok tovább.

Végtelen szeretettel:

Keszler Gyöngyi, Környe


Ma lett vége annak a csodának ami 9 hónapig tartott az életemben , de tudom , hogy most kezdődik igazán az ÉLETEM, ami maga a csoda…

Fantasztikus volt ez a 9 hónap!!! 3 éve kezdtem “ eszmélni”, hogy valami nem jó, nem az utamon haladok az èletemben. Nem én talàltam rá a pszichotronikára, hanem egy ismerősöm javasolta, helyesebben küldött,.de tudjuk, hogy nincsenek vèletlenek, ide kellett jutnom, hogy megérkezzen a megértés, hogy el tudjak indulni befelé, önmagam felè, és megértsem mi is történt velem eddig. Imádtam minden percét a tanfolyamnak.

Jártam kineziologusnàl, voltam spirituális vàlaszterapeutánál, olvastam pszichologiàt, mégis Istvánt hallgatva tudtam “összerakni”, megérteni  az életemet, a pszichotronika mutatta meg az utam magam felé és a világ felé is. Itt tapasztaltam meg a szeretet és a hàla érzését, a közössèg erejét és még sorolhatnám..

Egy olyan közösségbe kerültem ahol mindig van segítség , tanács és a legfontosabb, szembesülés, ezàltal tanulás.

Próbálom megfogalmazni az érzéseimet,de inkább azt javaslom, hogy ha hívást érez bárki, annak ott a helye a tanfolyam, garantálom, hogy megvàltozik az élete.

ÉLETEM LEGNAGYOBB UTAZÁSA VOLT ÖNMAGAMBAN !

Örök hálàm Zsófi és István!!!!

Mindent köszönök !

Àldás

Marosán Szilvia


Kedves Zsófi és István!

A legnagyobb szeretettel írok tapasztalataimról. 2021. februárban jelentkeztem a pszichotronika tanfolyamra és addig fogalmam sem volt, hogy a létezésem lényegének körülbelül a felével vagyok tisztában. Elrohant ez a 9 hónap, de még emlékszem, hogy már az első tanfolyami alkalom után örült a szívem, tele voltam új érzésekkel, úgy éreztem, hogy végre felragyogott az a fény, amire 39 évet vártam és elkezdhetek tudatosan újraemlékezni. Ez azóta is tart. Köszönöm nektek, hogy a lehető legtöbbet adtátok át nekem eddig, amit megkaphatok. Kinyílt előttem a világ, gyönyörű út ez, bár nem könnyű. De ezt is szeretem. Mindezek mellett imádtam a tanfolyami hétvégék minden pillanatát, a szabad akaratunkat, a tanításokat, a jó hangulatot, a forráshoz és az egymáshoz kapcsolódás megtapasztalását. Ma már elképzelhetetlen számomra kapcsolódás nélkül élni és igyekszem ezt másoknak is átadni.

Hálás vagyok. Áldás.

Ozsvár Noémi


Kedves MindEnki!

Ez a 9 hónap számomra egy újjászületés volt. Ez a lehetőség egy olyan utat mutatott meg számomra amit eddig semmilyen más megoldás nem tett lehetővé. Az út Önmagam felé. Már régóta kerestem valamit, nem tudtam mit és azt sem, hogy hol keressem. Mielőtt megismertem a Pszichotronikát az életemet egy hullámvasúthoz tudtam volna hasonlítani. Kevés Önszeretet, Önbizalom és hitem volt. Főleg Önmagamban. Mindenkinek segíteni akartam, mert azt gondoltam attól jobb ember leszek. Mindenkiben jobban hittem,mint saját magamban. Éreztem, hogy változásra van szükségem ezért jelentkeztem a tanfolyamra. Ezek a hónapok alatt fejlődtem, változtam és sok bennem kavargó kérdésemre választ is kaptam. Most érzem, hogy ez az én utam. Segíteni másoknak egy tisztább formában ez megtisztelő feladat.

Köszönettel tartozom Istvánnak és Zsófinak, hogy példamutatásukkal, tapasztalataikkal és tudásukkal segítettek és segítenek is továbbra is.

Hálás vagyok a közösség tagjainak akik által tapasztalom meg, hogy milyen érzés egy tiszta, szeretetben létező közösség tagjai között lenni.

Végezetül hálás vagyok az Égieknek a segítségükért, a bizalomért és a jelenlegi Önmagamnak.

Szeretettel nektek

Börcsök Tímea, Budapest


Kedvesek!

Itt most sok nevet tudnék felsorolni, akik jelenleg a Pszichotronika Magyarország közösségének tagjai. Nem tudok elég hálás lenni annak, hogy utat mutattok, hogy folyamatosan érzem a támogató jelenlétetek, hogy szeretetben és elfogadásban tudok tanulni, gyógyulni, és egyre közelebb kerülhetek önmagamhoz. Nem tudtam, mi lesz, amikor jelentkeztem a tanfolyamra. Tele voltam kérdéssel, de éreztem, hogy bárhogy lesz, az úgy lesz jó. Szavakba sem tudom foglalni, hogy a 9 hónappal ezelőtti önmagamhoz képest mekkora fejlődésen mentem keresztül. Hogy mennyi oldás történt már, hogy hosszú éveken keresztül cipelt terheket tudtam végre letenni. Hálás vagyok az Égieknek, hogy ide vezettek, és a legnagyobb szeretettel ajánlom ezt a megtapasztalást mindenkinek!

Anna


Mit adott a Pszichotronika?

Nagyon nehéz szavakba foglalni, mit adott a pszichotronika. Olyan rendszert, amiben egyértelműen átlátható a test-lélek-szellem összefüggése. Megérhető, hogyan is működik a világunk, ezen a földi síkon. El kellett szakadni, mindentől, ami megszokott. Olyan, mint amikor a Mátrixban választani kell a kék és a piros kapszula között. Ha a pirosat választottad, megnyílik egy másik világ. Nehezebb útnak tűnik, de ez az IGAZ. Megértettem összefüggéseket olyan dimenziókkal kapcsolatban, amelyekről csak érzéseim voltak, de tudásom nem. Fura volt elfogadni, hogy léteznek ilyen valóságok is, főleg látni, milyen közvetlen hatásuk lehet a mindennapi életre. Felfogni, hogy mindent mi teremtünk magunknak. Gondjaink, problémáink, betegségeink (ahogy nevezzük ezeket a dolgokat) mind belőlünk fakadnak. Igazából egyik sem létezik, mi alakítjuk ki ezeket magunk körül, vagy magunkban, testünkben. Nem kell, hogy így legyen. Ha hátrébb lépünk, vagy inkább felülről nézünk rájuk, akkor nem léteznek. Megszűnnek, ha átlátjuk a kiváltó okokat, megértjük, hogy temérdek hatás hat ránk jelen életünkből és nem kevés dolgot hordozunk magunkkal esetleg életeken át. Ez létező valóság, egységben kell látnunk létezésünket. Fel kell fogni, hogy hatásokat keltünk, mely hatások eredményei visszahatnak ránk. Minden, amit átélünk belőlünk ered, és tőlünk függ, mit is élünk át, pontosabban, hogyan éljük meg. Ezek megrendítő felismerések, főleg, ha rendszerben láthatjuk, mindezek az összefüggések milyen módon hatnak fizikai testünkre. Látni az eszközt, mellyel testi problémáknak lelki-szellemi okai egyértelműen beazonosíthatóak, döbbenetes megélés. Köszönet, hogy ez az ősi tudás újra életre kelt, és részesei lehetünk annak, hogy ezt a tudást megőrizzük.

Örök hálával,
Varhanyovszki Zoltán


Kilenc hónap, az kilenc hónap. Egy születés története. Ez a képzés pont ennyi ideig tart. Amikor jelentkeztem, nem igazán tudtam, hogy mire vállalkozom, pedig a gyógyítás eme formájával, már legalább egy évtizede kapcsolatban voltam. Néhány hónapja azt mondtam volna, hogy ha tudom, mivel jár, akkor nem biztos, hogy belevágtam volna. Ma azt mondom, semmiért nem cserélném fel ezt a majdnem egy évet. Súlyos, és komoly műtét előtt álltam, pont egy olyan időszakban, amikor az egészségügy nem állt a helyzet magaslatán. Belső késztetés volt, hogy a már egyszer megismert rendszert hívjam segítségül, ami a Pszichotronika. Jó sokat kellett várnom az első beszélgetésre, s a szellemi műtétemre. Ez szükséges, hogy felkészülhessünk mind fizikai, szellemi, lelki  szintjeinken a változásra. Nem tudom pontosan, hogy hogyan működik ez, de egy nagyon fontos momentuma volt számomra, amikor döntést hoztam arról, hogy én másképp akarok élni, EGY-ségben, EGÉSZ-ségben, s ezért bármilyen változást és áldozatot hajlandó vagyok vállalni.  A műtét után azonnali javulást tapasztaltam, s elhagytam szépen a gyógyszereket. Több szerv is cserére került, s 30 éves gyógyszeres kezeléseket felküldtem az információk kincstárába. Ma már nincs béta-bokkoló, antiarritmiás szerek, szorongásoldás, fájdalomcsillapítók, stb. Olyan erős volt a késztetés, hogy most be kell álljak ebbe a rendkívüli közösségbe, hogy jelentkeztem azonnal. Megkaptam a lehetőséget, hogy az utat, szabad akaratomnak megfelelően végigjárjam. Igazából sem pénzem, sem elképzelésem nem volt, hogy hogyan is lesz tovább. A tanító, aki szerénységében, tisztességében, példamutatásában számomra az EMBER legtisztább minőségét mutatta fel, hozzáállásával, magatartásával, minden megnyilvánulásával,  meggyőzött arról, hogy a legjobb helyen vagyok. Nem untatok senkit azzal, hogy milyen csodáknak és kínos perceknek köszönhetem azt, hogy egész eddigi létezésem legszebb korszakát élem, ahol olyan közösség része lehetek, akik igazi „háttársak” földön és égen. Én csak egy földi testben létező szellemi-lelki minőségnek tartom magam, aki emlékezetét frissíti fel, felveszi az általa vállalt feladatait, amennyiben az Égi erők támogatják törekvéseit, tudásához, felkészültségéhez mérten végre teheti a dolgát. Köszönettel tartozom tanítóimnak: Hajas Zsófiának, Karakó Istvánnak, a Pszichotronika Magyarország egész közösségének, mert e földi ismeretség nélkül is mindig önzetlen, tiszta szeretettől vezérelt segítséget kaptam, mindig az ÉN állapotomnak tökéletesen megfelelően. A Teremtő áldását kérem minden kedves gyógyító Társamnak, s kívánom, hogy minden érző lény szabaduljon meg a szenvedéstől, ismerje fel valódi természetét, legyen szabad elutasítástól és vágytól, s valósítsa meg Ön-MAG-ában az egyetemes SZER-etet állapotát. Áldás és köszönet!

Csontos Éva Etelka, Budapest


Mit adott ez a kilenc hónap?

 Megértéseket: az „útról”, a célról ami nem szükséges, az önbizalomról és önszeretetről, az elengedés nélkülözhetetlenségéről, a határok meghúzásáról, döntések meghozatalának fontosságáról, a lélek működéséről, test-lélek-szellem egységéről, az ezen keresztül történő gyógyulásról, az ember létezésének okáról és céljáról, alázatról, háláról, hitről, tiszta szeretetről…… és miért volt szükséges számomra ez a sok megértés? … azért, hogy ezek elengedésén keresztül tisztulhassak, gyógyulhassak és így megnyilvánulhasson számomra az egyetlen igazság, a teljesség, az önvalóm, valamint az Égiek útmutatása szerint rajtam keresztül megnyilvánuló szolgálat mindenkinek, aki kéri, és akiben ott van a fény iránti vágy…

Hálásan köszönöm az Égieknek, Zsófinak, Istvánnak, csoporttársaimnak, a Pszichotronika Magyarország tagjainak…..és Magamnak, hogy mindez megnyilvánulhatott az életemben.

Köszönettel, hálával és szeretettel:

 Kovács-Hanka Rita, Gyöngyös


Ez a tanfolyam egy hatalmas ébresztő és szó szerint felér egy újjászületéssel. Felnyitja a szemed, hogy végre nézz a dolgok mögé és kezdd el gyökeresen más irányból szemlélni eddigi életedet, kapcsolataidat, döntéseidet. Megtanít arra, hogy mi a felelősség, az alázat, a tudatosság, mire képes az egód és mire a teremtő erőd, milyen fantasztikus dolgok történhetnek, ha hiszel, szeretetben vagy és elfogadod az Égiek útmutatását. Soha ezelőtt senkitől nem kaptam ilyen konkrét válaszokat a problémáim kiváltó okaira, mint itt István, Zsófi és a többi gyógyító közvetítésével kaphat az ember. Végre tudom, hogy mi a feladatom, küldetésem, miért születtem le ide, és hatalmas megnyugvást jelent, hogy mindenben segítenek, terelnek, tanítanak az Égiek. Ajánlom mindenkinek, aki érzi a belső késztetést, hogy tényleg saját kezébe vegye az életét és megtapasztalja az igazi valóságot, igaz önMAGát.

S. Niki, Budapest


Amikor belevágtam ebbe a csodálatos 9 hónapba, elképzelni sem tudtam, hogy milyen lesz, miről és hogyan fogunk tanulni. Emlékszem….sokat megnéztem Karakó István videói közül. A videókról visszanézett rám egy nagyon karakteres, szimpatikus ember, aki nagyon szuggesztív, csodálatos kisugárzással! Izgalommal, vegyes kíváncsisággal vágtam neki ennek a 9 hónapnak.

Amit kaptam, az elmondhatatlan! Azt nem merem állítani és nem is állítom, hogy könnyű, és könnyen emészthető ez a fajta tudás, amit a tanfolyam ad, de azt mindenképpen állíthatom, hogy minden eddigi, valaha valahol is szerzett ismeretet felül ír! Általa változott, borult minden! Persze jó értelemben! Egy nagyon kemény önismeret, első sorban, az ember megismerése test-lélek, szellem szinten, ahogy a végére a sok-sok kis kocka, mint egy puzzle a helyére kerül, ahogy kialakul az emberben (és itt kiemelném a 9 hónapot) ami , szinte hihetetlen, de valóban egy születés intervalluma! Igen, mi, akik ezt a 9 hónapot végig éltük, végig csináltuk, a végére kerek egészként újjászületünk. Ez a 9 hónap tele volt örömmel, bánattal, voltak könnyek, kacagások és minden (is). Leginkább egy érzelmi hullámvasúthoz tudnám hasonlítani! Egy dolog volt biztos számunkra, egy csodálatos ember és párja (István és Zsófi), akik minden pillanatban velünk voltak, mint a kisgyermekeket terelgettek minket, ahogy botladoztunk és tudtuk, bármikor, bármilyen helyzetben számíthatunk Rájuk! Ahogy azt is tudjuk, hogy amíg ezen az úton maradunk, ez mindig így lesz!

Rengeteget köszönhetünk Nekik!

A magam részéről bíztatok mindENKIT, hogy ha szeretné jobban megismerni Önmagát, vagy ha a Gyógyítás az életfeladata, vagy, csak ha érez magában hívást egy tökéletes, EGO mentes élet elsajátításában, mindenképpen tapasztalja meg ezt a 9 hónapot!

Mácsai Katalin
Marcali


Ajánlom a tanfolyamot mindenkinek, aki úgy érzi, hogy elveszett, vagy kilátástalan helyzetben van.

Ajánlom azoknak, akik keresik az utat és elfogadják az égiek útmutatását.

Ajánlom azoknak, akik nyitottak egy nagyszerű utazásra.

Ajánlom mindenki figyelmébe a saját megtapasztalásomat

2019 év végére már szinte kilátástalan helyzetbe vezettem saját magamat. Nem úgy mentek a dolgok, ahogyan szerettem volna, pedig volt szerető családom és jó munkám.

Ami hiányzott, az a HIT. Az Égiekben de főleg Magamban. (ezt akkor még nem tudtam)

Hitem annyira elhagyott, hogy a kék aurám hiányzott. Teljesen!

2020 januárjában történegy egy csoda (4 és fél órás beszélgetés Istvánnal) és a csodához kapcsolódóan nyáron elkezdtem a Pszichotronika tanfolyamot. Én, aki egész életemben a tudománnyal, természettudományos kutatással, termékfejlesztésekkel foglalkoztam.  

Mikor elkezdődött a tanfolyam, nem értettem sok mindent, azonban éreztem, hogy jó úton haladok.  Elfogadtam, hogy nem az elmémmel kell értenem, hanem a lelkemmel, szívemmel látnom és éreznem. Ahogy haladtam az utamon és haladtam a tanfolyam tudás sodrában nagyon sok kérdésemre választ kaptam. Elfogadtam, és éreztem, hogy az égiek megfelelő eszközökkel terelgettek. Jöttek a kérdések, és elkezdtek jönni a hozzájuk tartozó válaszok is. Jöttek az érzések, a sugallatok és éreztem az Égiek szeretetét. A válaszaik megtanították azt, hogy hogyan éljem a hétköznapokat. Vezettek utamon, éreztem, hogy segítik utamat és küldetésemet. Válaszokat nem csak a spirituális kérdésekre adtak, hanem a hétköznapi dolgokban is a segítségemre voltak.

El nem múló hála az, ami átjárja mindenem, amit István és Zsófi felé küldök folyamatosan. István indított el ezen az úton a tanfolyammal, és Zsófi pedig a klubokon végzi áldásos tevékenységét.

Hálás köszönet a megváltozott életemért.

Turi László


Kedves MindEnki!

Vélemény helyett szeretném megosztani Veletek a Pszichotronika kapcsán megtapasztalt változást ebben az életemben. Véletlenek nincsenek, így nem írhatom, hogy véletlenül keveredtem erre a tanfolyamra, de az biztos, hogy nem a fizikai „énem” hozott ide. Nem tudtam mi ez az egész, egyáltalában a spirituális dolgok sem érdekeltek. Az Égiek mégis olyan kegyesek voltak (mint mindig, ha elfogadjuk Tőlük), hogy visszaterelgettek arra az útra, amely a Teremtés rendje szerinti Valósághoz vezet. Ennek közvetítésében nagy munkát lát el Zsófi és István, akiknek hálásan köszönöm a segítségüket!

Tanfolyamnak mondjuk, ami 9 hónapig tart, de az a helyzet, hogy ez annál sokkal több. Az egyetlen Igazság megismerése, szabad akarattól függően annak elfogadása és követése, amely az egész életre kihat. Mindenki mást hozott, különböző képen éli meg ezt az utat, de az biztos, hogy aki rálép és követi, az minden segítséget és támogatást megkap az Égiektől. Én mélyről indultam, ezért volt és van is még bőven feladat, amik sokszor nem könnyűek, de már tudom, hogy ezeket csakis én állítottam fel magamnak, ennek ellenére a megoldásukban nem vagyok egyedül, mert az Égiek mindenben megsegítenek. S mikor sikerül egy-egy lépést megtenni a Fény irányába, az leírhatatlan érzés, ami végérvényesen kihat nem csak rám, de a környezetemben élőkre is. Annyi csodát, szeretetet, segítséget kaptam és kapok folyamatosan ettől a Közösségtől és az Égiektől, ami által én magam is átkerültem a Szeretet Fényébe a sötétségből, amiért örökre hálás leszek!

Köszönettel és hálával,

Kecskés-Szobonya Ágnes, Nagymaros


Kedves Zsófi és István!

Hálásan köszönöm, hogy részt vehettem a tanfolyamon és részesülhettem minden csodában, amit csak megkaphattam.

Nagyon örülök, hogy megismerhettelek benneteket és azt a közösséget, amit nehéz munkával, hittel-szeretettel, szívvel-lélekkel építetek.

Fantasztikusak vagytok,  kívánok nagyon sok örömöt, boldogságot és teljességet az életetekben.

Ajánlás mindazoknak, akik válaszokat várnak útkereséseikre!  

Szavakkal leírni nem lehet, azt az igazi megtapasztalást, tudást, amelyet az út során mindenki megtanulhat, megélhet, aki az égiektől kapott feladatait elvégzi.

Kinek és miért ajánlom a Pszichotronika tanfolyamot, nézzük csak…..

Ajánlom mert, kiváló hiteles mester Karakó István tanítja és adja át a tiszta égi tudást, párja Hajas Zsófia támogatásával. Hitük, hitelességük, felelősségük, önzetlen szeretetük, alázatuk mindent és mindenkit áthat a képzés során.  

Ajánlom mert, kiváló felkészülés az élet minden területére, minden kérdésére. A kapott válaszokat elfogadjuk-e, képesek vagyunk-e a változás útjára lépni az egyedül rajtunk múlik. Az égi tudás fényre kerül, de meg kell tanulni használni felelősséggel, hittel, szeretettel és alázattal. 

Ajánlom, mert kiváló, szeretetteljes közösség tagja lehet az, aki az égi tudás ösvényére lép. Mindenki egységben a közösség részeként, folyamatos támogatásban és segítségben részesül. 

Ajánlom, mert kiváló lehetőséget és tudást nyújt ezéleti és előző életi megtapasztalások világába történő betekintéshez, amely megértést hoz a jelen élet eseményeire. Aki elindul ezen az úton, annak sejtése sem lesz, hogy láthatatlanul mi minden megváltozik az életében és környezetében. Kapuk kinyílnak és bezárodnak, de az út csak egy irányú lehet, a döntés az, ami mindenki kezében ott lebeg.

Ajánlom Mindenkinek hittel, felelősséggel, szeretettel, legfőképp azoknak, akik önmagukért és az emberekért a végtelenre nyílt tudás birtokában a szeretett nyelvén, többet szeretnének tenni, mint a kimondott szó és gondolat. 

„Amikor képes vagy arra, hogy segíts az embertársaidon, ez a "képesség" megszűnik pusztán képesség lenni, és felelősséggé válik.” (Adelle Davis)

Köszönettel, hálával és szeretettel:

Takács Andrea, Kincsesbánya


Mit adott nekem ez a tanfolyam??

Az út a cél!

Egy új „életet”, egy életfelfogást, ami oda vezet ahova eddig tartottam csak nem tudtam!

Most már sokkal könnyebb és egyértelműbb mi is Az, Amivel az égiek vezetnek!

Minden nap egy egy új tapasztalat, egy új tapasztalás, amiért hálás vagyok hisz eddig főleg az anyagi része vezérelt az életnek az határozta meg mindennapjaim!

Észrevenni a szépet, a jót nem volt nehéz, tanácsokat osztani saját kútfőből jött zsigerből, körül is vettek emberek úton-útfélen, lelki szemetese voltam sokaknak!

Tanfolyam alatt kaptam én is sok-sok választ eddig miért is haladtam így az életemben és miért is volt ennyi bucka, kátyú az utamon! 9 hónap, mint a várandóság egy várakozással teli új születése egy fejlődés mi nem áll meg, egy tanulás minek nincs vége, de ez az ami igazán érdekes benne! Most jön a vizsga és komoly lepke raj jár a belsőmbe, pedig tudom, hogy ez az első lépés, mint a totyogó gyermeknek, ezután még komolyabb leckéket ad az élet, de készen állok és várom, mert ezt szeretném tenni, megélni! Míg élek az embereknek, az Égiek által válaszokat közvetíteni az életüket segíteni! Ősi tudásunkat bővíteni vissza adni az embereknek, hogy élhessék az igaz életüket, ne a Mátrix bilincsbe vert vak világát éljék gúzsba kötve rabszolgaként! Hanem lássák meg a való Énkép mellet, a szépet, a fontos létet, a SZERETETET! Beszélhetünk nem ér semmit tettek kellenk és példák remélem, észreveszik páran és tovább adják, hogy is lehet még élni ez a fontos nekem!

Ebben segít, segített a tanfolyam ki nyitotta szemem! Minden elismerésem Zsófié és Istváné nagyon jó példát, életfelfogást táplálnak belénk! Nem könnyű, sőt nehéz út ez, de mindennél többet ér a  nap végén tiszta szívvel, boldog tudattal átgondolni mennyi jó történt és mennyi vár még rám!

Életem párját is látom, miként fejlődik, a tanok által mennyi nehézséget győz le él meg és mennyi csodás sorsfordító beszélgetést vezet és mennyire hálásak az emberek!

Ennél jobb motivációt nem éltem még meg!

Csodás világ ez a Miénk Pszihotronika köszönöm!

Molnárka Péter


Évekkel korábban nem kezdtem volna el a pszichotronikát, mert még nem értem meg rá és nem fájtak eléggé bizonyos dolgok.

Most már tudom, amit véletlen találkozásnak véltem, az okkal történt. Mindenkinek ajánlani tudom, aki úgy érzi, elakadás van az életében és egy kicsit többet szeretne megtudni a 3 D-s világunkon kívüli világról.

Amit ez a „kép”-zés adott egy szóval jobb ember lettem (remélem a feleségem is így gondolja).

Tudatosabb lettem, elfogadóbb, több szeretettel vagyok a teremtett világom felé. Kimondhatom, hogy életem fizikai síkon is helyre került.

Az a tudás, amit megszereztem, csodákra is képes.

Mi változott?

Minden és látszólag semmi.

Olyan tudás került a birtokomba, amit csak nyitott szívvel, lélekkel és szellemmel lehet befogadni.

Aminek kiváltképp örülök, hogy ez a magyar tudás nem szorult importra tanok, nézetek tekintetében.

Tisztelettel köszönök mindent kiváló tanítómnak, Karakó Istvánnak és kedves feleségének, Hajas Zsófiának a kitartó tiszta forrás átadásáért és türelmes munkájáért.

Hubert István  Érsekcsanád          

Már gyerekkoromban is kerestem a kérdéseimre a válaszokat:

Miért születtem meg a Földre? Mi az életfeladatom, hogyan minként éljek boldog, kiegyensúlyozott, teljes életet?

István videóit nézve, megtaláltam azt a hiteles tanítót és gyógyítót, akit mindig is kerestem. Hálás vagyok Zsófinak és Istvánnak, hogy általuk megismerhettem ezt az utat amin Ők maguk is járnak, ezzel mintát és példát mutatva mindENKInek, aki elköteleződik a Pszichotronika tanítása mellett. Ez az út nem könnyű, de más út nincs, hogy a tiszta szándék nevében tiszta válaszokat kapjunk, hogy a vállalt feladatainkat belső békével, önmagunkkal és a környezetünkkel harmóniában, szeretettel, alázattal és hittel tudjuk teljesíteni. A 9 hónap alatt egy olyan folyamaton mentem keresztül, amit még csak elképzelni sem tudtam, az Égiek Áldásával hatalmas nagy tudást és ezáltal csodákat élhettem meg. Az, hogy embertársainkon tudunk segíteni, meg tudjuk gyógyítani a test-lélek-szellem, hármas egységében ez egy nagyon tiszta, csodálatos érzés!

Köszönettel, hálával és szeretettel:

Turi Csilla, Zalaegerszeg


 
"Mit tanított számomra a pszichotronika?

Hogy miért fontos a tiszta szándék és hogy mit is jelent ez a szó.

Hogy miért uraljuk a gondolatainkat-szavainkat-cselekedeteinket-érzéseinket.

Hogy miért fontos, hogy legyen hitünk.

Hogy igen is vannak olyan helyek, emberi kapcsolatok, amik nem támogatottak.

Hogy miért fontos, hogy megtanuljunk kapcsolódni az Égiekkel.

Hogy csak nemekkel tudjuk a határainkat kijelölni.

Hogy a gyógyuláshoz szükséges, hogy belássuk saját felelősségünket az életünkkel kapcsolatban.

Hogy ha változásokat szeretnénk, ahhoz döntéseket kell hoznunk.

Hogy mi a különbség szeretetben lenni és a szeretet érezni között.

Hogy az ego hogyan is hat ránk, és miért jó ezzel tisztában lenni.

A pszichotronika gondolatvilága és az eszközei csodálatos lehetőség mindENKInek, aki fejlődni szeretne és változtatna az életén. "

Sz. Petra Budapest


Egy évvel ezelőtt volt egy nőgyógyászati problémám és akkor hallottam a pszichotronikáról. Istvánhoz mentem gyógyításra, és ott egyértelmű lett számomra, hogy ez lesz az én utam. István segítségével meggyógyultam, majd jelentkeztem a tanfolyamra. Fantasztikus élmény ez az egész a számomra. Ez az első spirituális tanfolyam amin részt veszek, és annyira hálás vagyok, hogy elsőre a legjavába csöppentem. Maximálisan egyetértek az értékrenddel amiket Zsófi és István képviselnek, és nagyon tiszta a közösség amit felépítettek az Égiek segítségével. Hálás vagyok, hogy részese lehetek, és hogy egy ilyen kincsre találtam. Mindenkinek, akinek tiszta a szándéka, szívből ajánlom, hogy vegyen részt ezen a tanfolyamon, mert olyan tudást és beavatást kap amivel önmagát és akár másokat is gyógyíthat. Hiszem, hogy nekünk magyaroknak a tanítás, gyógyítás a legmélyebb küldetésünk, és remélem, hogy minél többen tartanak majd velünk ezen az úton.

Kovács Andrea


Van az az élethelyzet, amikor az ember elkezd hinni – mondják, „a lövészárokban nincs ateista”. Amikor valamibe kapaszkodni kell, mert olyan nincs, hogy ráhagyom, és az ismert praktikák mind csődöt mondanak.

Az én élethelyzetemben igazából két ember volt képes érdemben segíteni. Mind a kettő pszichotronikai tudással. Akkor határoztam el, hogy megkeresem a lehetőségét annak, hogy én is elsajátíthassam ezt a tudást, viszont egyikük sem taníthatott. Néhány más tanfolyamot eredményesen elvégeztem, jó volt lépni, nyitni, egyre többet megismerni a minket körülvevő világból, megízlelni a holisztikában lévő lehetőségeket. Megismerni, milyen magamon, és másokon segíteni. Tíz év telt el az óta, hogy erre az útra léptem, és István videói mutatták meg a Youtube-on, hogy itt van, amit kerestem. Volt elképzelésem, arról, hogy mi mindent tanulhatok, és mindez mivel jár, de ehhez kevés az emberi fantázia. Sokkal többről, és egész másról van szó. Megértés, egészben látás, belenyúlni a végtelenbe. Összefüggések, letisztult megoldások, és a legőszintébb tükör önmagam felé.

„Dolgozz magadon, különben az élet fog megdolgozni!” (Dahlke) Ha ezt megoldottad, hiteles gyógyító lehetsz, mert meg lesz a tapasztalat.

Elsőre egy kicsit kegyetlennek tűnik.  Mi a baj? Az élet nem nyújtja be a számlát? Hit, szeretet, alázat, felelősség. Mennyi félreértés kötődik hozzájuk! Amikor megértjük, mit jelentenek, akkor kapunk zöld jelzést az úthoz.

Hálás vagyok Istvánnak, a hitelességéért, s hogy ilyen szinten képviseli a pszichotronikát. Hálás vagyok az Égieknek, hogy itt tanulhatok. Hálás vagyok a tanulócsoportnak is, amelynek a részese vagyok, akiktől szintén tanulhatok.

Ahány ember, annyi új világ, és mindannyian esünk- kelünk, keressük a megoldást, a lehetőségeket. A lehetőség itt van bennünk, és azt hiszem, ez a legfontosabb, amit itt megtanulhatunk.

Széll István, Budapest


Sorozatos megbetegedéseim juttattak el először Istvánhoz egy gyógyításra, itt kezdődött az utam. Nem sokat hezitáltam amikor meghirdették a következő tanfolyamot és belevágtam életem legnagyobb kalandjába. Bizony nem könnyű az önismeret útján járni, nekem is fenekestül fordult fel az életem, de minden egyes nap megerősítést kapok, hogy végre jó helyen vagyok, az utamra találtam. A tanfolyam rengeteget segített az életem minden területén, segített a sokszor nehéz döntések meghozatalában és egy fantasztikus közösség alakult ki a csoporttársakkal, mind együtt haladunk az úton, együtt, mégis mindenki a saját útját járva, de egymást támogatva, és  mindeközben pedig szárnypróbálgatásainkhoz  minden segítséget és támogatást megkapva Istvántól és Zsófitól. Hálásan köszönöm, hogy a tanfolyam által az utamon lehetek!

F. Ági Győr


Néhány éve már, amikor először gondoltam arra hogy minden fizikai probléma mögött állhat valami magasabb rendű ok. Sokat gondolkodtam azon, vajon ki is vagyok Én? Aztán egy napon " szembe jött" velem István videója. Azonnal tudtam, hogy itt a megoldás! A csoportban fantasztikus embereket ismertem meg. Közösen, egymást bíztatva haladunk előre. Ez az Út egy csodálatos-végtelen utazás önmagunk felfedezésére.

Szeretettel ajánlom a tanfolyamot MindENKInek, aki hívást érez a Legfelsőbb Énjétől. Zsófi és István személyében igaz, tisztaszívű tanítókra találtam, akiknek odaadása példaként állhat mindannyiunk előtt.

Hálás köszönet mindenért!

Hálával és szeretettel:  K. Judit Budapest


Egyszóval?: wow!

Régen mint általában mindenki azt hittem, hogy már mindent tudok. Később mikor jöttek a komolyabb pofonok rájöttem, hogy bőven van mit tanulnom még. Bár hiába tanultam az életről és más tanulmányokról éreztem, hogy az élet ettől picit többről kell, hogy szóljon mint szimplán arról amit látunk. Anno itt-ott hallottam, hogy: test meg szellem meg lélek, azonban nagyon föl sem fogtam hiszen csak a test fogalmát értettem igazán.

Először István videói a YouTube-on és később a tanfolyam világított rá arra, hogy mi is a szellem és a lélek része az életemnek. Ezzel a megértéssel, hogy végre ez a hármasság összeállt a fejemben az életemben értelmet nyert más ember lettem. Tudom, hogy ezzel a megértéssel mekkora erő van bennem (benned) és fantasztikus hogy ezt másnak is meg tudom mutatni és tanítani.

Őszintén köszönjük a sok segítséget és támogatást Zsófi és István, nélkületek és a Pszichotronika nélkül szegényebb lenne a magyarság és a világ is.

- Turi András István - Szombathely


Édesanyámmal kezdtem el a Pszihotronika tanfolyamot, és sajnos már nem tudtuk együtt befejezni,mert itt hagyta ezt a világot és bevallom őszintén nehéz volt nélküle folytatom....De! Az a rengeteg BIZONYOSSÁG, SZERETET, amit tapasztaltam a Pszihotronika által és az az erő, ami felkarolt engem, szinte mondhatom szó szerint,és ez által a hitem is mèg jobban megerősödött!!! Sorolhatnám még tovább hosszú levélben, hogy mit adott nekem a Pszihotronika, Az Ègiek és Zsófi meg István és a többiek, de azt kell mondjam, hogy ezt mindenkinek saját magának szükséges megtapasztalni,èrezni,mert az többet mond minden szónál! Köszönet ès HÁLA

Oláh Nikolett Ildikó Budapest


Sokáig nem voltam egyensúlyban magammal és csak túlélni tudtam a napjaimat, István és Zsófi a tudásukkal, a csoporttársaim a szeretetükkel segítettek abban, hogy tejesebben megéljem az életem. A kapott tudással egy új világ tárult fel előttem. Nagyszerű érzés átélni azt, hogy a tanult módszerekkel segíteni tudok másoknak, és közben magam is gyógyulok.

szeretettel,

M. Bea Budapest


Kerestem a választ 39 évesen, hogy miért vagyok itt a Földön. Most 46 évesen megkaptam minden kérdésemre  a választ. Hála a Pszichotronika Magyarországnak és annak a két embernek akiktől tanulhatok és felnézhetek, mert példaként állnak előttem. Hálás vagyok, hogy a Tiszta Szándék nevében segíthetek másoknak és egy olyan közösség tagja lehetek ahol Szeretet van.

Sz. Szilárd Budapest


A tanfolyamot nyitott szívvel, lélekkel vártam, de a tapasztalataim minden képzeletet felülmúltak. Az István és Zsófi által megszerezhető tudás egy kincs, melynek az elsajátításával hatalmas lehetőség nyílik meg, de ehhez mérten a felelősség is óriási. Nagyon hálás vagyok, hogy részese lehetek ennek a csodának, ami számomra olyan, mint egy utazás. Nagyon vártam, tele van élménnyel, váratlan fordulatokkal, néha gyorsvonatra szállok, aztán gyakran megállok. A tengeren a hullámok nem kímélnek, így szinte meg sem száradok. Nagyon megszeretem azokat, akikkel egy csónakban evezünk. Újra és újra szeretnék velük találkozni hegycsúcsokon, szigeteken. Az önismeret útja néha rögös, de a segítő kéz valahogy mindig éppen időben érkezik. Köszönöm szépen!

P. Judit Miskolc


Köszönöm az égieknek,hogy bebocsátást kaphattam a Tanfolyamra,megismerhettem azt a Mestert,akire felnézhetek,aki számomra egy példa ebben a földi létünkben,hogyan lehet megtalálni a valódi Tanításokat.

Csodálatos motíváció számomra rájönni,hogy a küldetésem valójában most kezdődik,minden eddigi tevékenységem,alkotásom ezt az utat készítette elő.Amikor ennyire nehéz az anyagban létezni,mint most,felemelő érzés és boldogság számomra olyan emberekkel találkozni akik szeretik és megölelik egymást,akikre tudom,hogy mindig számíthatok!A tanfolyam előtt tele voltam fél-elemmel,megfelelési kényszerrel,nehezen tudtam Nemet mondani.Most megerősödött a Hitem,sokkal több időt töltök Szeretetben,megtanultam Nemet mondani,és a két gyermekemnek jobb édesanyja lettem!Sosem éreztem magam ennyire egész-ségesnek,és teljesnek.Pedig ez még az út eleje!Köszönöm Istvánnak és Zsófinak a tanításokat a csoporttársaimnak a segítséget és Szeretetet!Újra élem a gyermekkoromat!

Bozsik Yvette


Hogy mit adott nekem a pszichotronika és az elmúlt 9 hónap?

HITet, bizonyosságot, erőt, SZERETETet, valódi értelmet az ÉLETNEK.

Kiutat mutatott a végeláthatatlan útvesztőkből.

Tudatosságot, felismeréseket...hogy mindaz, amit mélyen önMAGamban mindig is éreztem, nem csupán a KÉPzeletem szüleménye, hanem MAGa a VALÓság.

Hihetetlen lehetőség, CSODA, belső utazás ,önismeret, szolgálat ami nem teher, hanem a magasba emel.

Köszönöm unokabátyámnak-Karakó Istvánnak-hogy lehetőséget kaptam tanulni, fejlődni.

Az út nem könnyű, buktatókkal, kihívásokkal, félelmekkel és könnyekkel teli...de megéri!

Hála…

D. Judit Sopron


Hálásan köszönöm az égieknek, hogy a pszichotronika irányába vezettek valamint Istvánnak és Zsófinak a tudást, amit a tanfolyamok és az online clubbok során folyamatosan átadtak és adnak át számunkra. Közösséget építenek, melyben hatalmas összetartó erő lakozik.

A tanfolyam 9 hónapja megtanított bennünket holisztikus szemléletmódban látni életünket és a körülöttünk zajló eseményeket. Sok felismeréssel gazdagodtunk, melyek segítik életünk mindennapjait magasabb minőségben megélni. A tanfolyam segített felfedezni önmagunkat, más nézőpontól látni életünket, rádöbbeni gátló hiedelmeinkre és elengedni azt, ami már nem szolgál bennünket utunk küldetésünk teljesítésében. A pszichotronika módszerei által megérkeztek a felismerések, megérthetővé váltak az érzelmek, gondolatok, tapasztalások és azok ok ok-okozati összefüggései.

V. Anett Veszkény


"Régóta kerestem már azt a módszert, amellyel a saját életem rendbe tehetem. Az elmúlt 15 évben több mindent hívtam segítségül főleg a gyerekkor idejében elszenvedett sérülések elengedésére, de semmi nem bizonyult kellően hatékonynak és főleg nem végérvényesnek. Mielőtt elkezdetem a tanfolyamot, úgy gondoltam, én már nagyon sok mindent megtettem azért, hogy megtaláljam azt a valakit, aki én vagyok, azt, akit valahol nagyon elvesztettem. Gyorsan rá kellett jönnöm, hogy ettől még mindig nagyon messze járok. Rengeteg olyan réteget szedtem magamra életem során, ami olyan szinten elfedett, hogy belőlem szinte már semmi sem látszott. Számomra a pszichotronika jelentette azt a megoldást, amit mindig is kerestem. Segítségével megérkeztek a szükséges felismerések, a felelősség vállalások, majd pedig az elengedések. A pszichotronika módszereinek segítségével a mélyen letárolt sérüléseimet, hibás mintáimat és dogmáimat, és az önmagamról alkotott nagyon téves megítésemet is hatékonyan lehet kezelni. A tanfolyam vége nem valaminek a vége, hanem épp a kezdete. Az önmagamhoz vető útnak ugyan még az elején járok, de már rálépnem. Ez egy nagyon izgalmas, de mégis megnyugtató utazás a számomra hisz tudom, hogy minden eszköz és forrás amire csak szükséges lehet az út során, az a rendelkezésemre áll. Hálás szívvel mondok köszönetet Karakó Istvánnak, aki végig segítette ezt a nem épp könnyű 9 hónapot, és köszönöm, hogy ha szükséges, a továbbiakban is magam mellett tudhatom. "

P. Katalin Budapest


"Számomra az elmúlt 9 hónap csodálatos időszak volt, rengeteg felismeréssel.

Hálás szívvel köszönöm Istvánnak és Zsófinak ezt a tudást, ami sok-sok pozitív változást hozott az életembe és ami elindított egy új élet felé.

Ha nem érted, miért nem működik vmi az életedben, ha gyógyulni szeretnél, ha tartalmasabb, értékesebb életre vágysz, a legjobb helyen jársz! Minden segítséget, útmutatást, információt megkapsz hozzá, hogy a lehető legjobbat hozd ki a dolgokból, vagy még annál is többet, mint amire számítottál.

:)"

B Bogi Sopron


Életem legjobb döntése volt, hogy jelentkeztem a tanfolyamra. Elsődleges célom az volt, hogy magamhoz, a valódi énemhez közelebb kerüljek, de elmondhatom, hogy ennél jóval többet adott nekem ez a 9 hónap. Ahogy változtam én, úgy változott a közvetlen környezetem is, s eljutottam tudatosságom azon szintjére, hogyha saját magamat és családomat testi-lelki-szellemi szinten egyensúlyban tarthatom, tudhatom, az felér számunkra a boldogsággal, teljességgel. Nem mondom, hogy könnyű egy Út, de nagyon megéri rálépni és aztán járni rajta, mert csodákkal, élményekkel, tapasztalásokkal teli, tiszta és igaz. Az Égiek, István és Zsófi által egy hatalmas, folyamatosan bővülő tudásrendszert , gyógyítási eljárási módot ismerhettem meg, amiért én is nagyon hálás vagyok és köszönöm támogatásukat, bizalmukat és szeretetüket. Én személy szerint szeretném megköszönni férjem és kislányunk tiszteletét, hitét, hozzáállását, segítését az Úton való haladásban.

Ildikó Szombathely


Hiteles ember ,tanító és gyógyító. Szerénysége példamutató. Tiszta forrásból merít és önmaga , családja is az egyenes utat járja s éli .Erre tanít bennünket is ! tiszta fény és bölcsességével Tiszta fény erejével ,bölcsességével vezeti azon embertársait akik erre hivatottak . Boldog és hálás vagyok , hogy részesei lehetünk az Ō általa vezetett csoportnak . Köszönettel Cs. Attila Révkomárom

Újra tervezés (Gps után szabadon :) ), ez a két szó amely számomra leginkább kifejezi a tanfolyammal kapcsolatos érzéseimet. Egy tiszta útirány a gondolkodásomban, viszonyulásaimban, az életemben. Változás pozitív irányban, egy hiteles tanító segítségével. Hatalmas tudását önzetlen szeretettel, tisztelettel adja át, mely által tudatosságunk, önértékelésünk fejlődik. Kivételes tudásra tehetünk szert, tisztítási, gyógyítási technikák által, amit joggal nevezhetünk csodának :)

Hálás vagyok, hogy részese lehetek ennek a csodának.

Üdv:  Zsuzsa, Mosonmagyaróvár


Találkozásom a pszichotronikával egy "véletlen" folytán történt.

Egy sok éve nem látott ismerősömmel beszélgettem....s a végén annyit mondott:

Adok egy telefonszámot hívd fel ( István száma volt) , szerintem tud neked segíteni.

Igy találkoztam Istvánnal, aki abban a több, mint 3 órában rávilágított arra, hogy az életem miért teljes, miért akadtam el.

Komoly felismerések jöttek elő bennem, sok-sok könny kíséretében....

Azt hiszem, ott, akkor kinyílt nekem egy kapu.....egy lehetőség.

Amikor hazaértem, rögtön elkezdtem nézni a videókat....s másnap jelentkeztem a tanfolyamra.

Nagyon boldog voltam, hogy elfogadta István és Zsófi a jelentkezésemet, az Égiek támogatták.

P Anikó Szombathely


Amikor először kerültem kapcsolatba Istvánnal nem tudtam megmagyarázni miért, de úgy éreztem nagy szükségem van a segítségére. Nem volt semmilyen "szervi" panaszom, de mégis padlón éreztem magam. Nem mondanám depressziónak ami akkor uralkodott rajtam, tudtam akkor is, hogy orvos ezen nem segíthet. Úgy éreztem válságban van az életem.

A baj kiváltó oka egy erős szellemi támadás volt, amit István gyorsan helyre rakott, elsősorban azzal, hogy rávilágított a felelősségemre. A vele folytatott beszélgetés során megértettem, hogy a dolgokhoz való viszonyulásom az elsődleges probléma, tehát én vagyok, ill. én okozom magamnak a gondot. Ráébredtem, hogy rossz -anyagi – célokért küzdök egyre kevesebb sikerrel: mivel ez feszültséget okoz bennem. Éreztem előtte is, hogy valahogy másként kellene élnem, de csak ekkor értettem meg, hogy hogyan.

A találkozó gyors és megdöbbentő javulást hozott.

Másnap elküldtem a jelentkezésemet a tanfolyamra a feleségemmel együtt és – mivel az Égiek támogatták – elkezdtünk mindketten ezen az úton járni.  

István Röjtökmuzsaj


Évek óta keresem az utamat és hálát adok az Égieknek, hogy ráleltem a neten lévő kis videók egyikére,majd rögtön utána a tanfolyami lehetőségre is!!! Aztán pár nap múlva arra eszméltem, hogy a képzésen ülök....a lehető legjobb ami történhetett...már első alkalommal tudtam,igen ez az amit évek óta keresek, hiszem,érzem, hogy ez a tiszta út!!!

Ha az ember erre az útra lép,lehull a lepel,leszáradnak a vad hajtások!!! Bátorság kell,hogy szembenézzünk saját magunkkal,rálássunk dolgainkra, kapcsolatainkra és a felismerések után merjünk lépni és akkor hatalmas változások történnek....mint ahogy velem is most,jelen pillanatban!!!

Hálás vagyok a Kaporszakállnak, hogy István a mesterem,tanítóm és a tanítványa lehetek!!!Sallang mentes, őszinte,tiszta, példamutató,hiteles ember!!!

Köszönet és áldás!!!! N. Anikó Sopronkövesd


Azonnal, gondolkodás nélkül igent mondtam, amikor a testvérem megkérdezte, hogy lenne-e kedvem jönni vele erre a tanfolyamra. Sokféle módszer kapcsán kerestem a megoldásokat, a saját utamat, a reikitől a kristálygyógyászatig, tanfolyam, aminek tanításait csak rövid ideig használtam, könyvek, amiket sohasem olvastam végig. Hálás vagyok, hogy ennek a közösségnek a tagja lehetek, könnyedén mondtam nemet bármilyen kötelező programra, ha az az utazás, vagy a tanfolyam napjaira esett. Köszönet és hála Istvánnak és Zsófinak a tartalmas, remek hangulatú tanfolyamokért, a klubokért. Hatalmas mennyiségű információt, tudást tolmácsolnak felénk, érthetően, egyszerűen, sokoldalúan, mindent egységben, egymásra építve, sok gyakorlással. Bármikor segítenek, hívhatjuk őket, ha gondjaink vannak. Jó tudni, hogy nem vagyunk egyedül, számíthatunk rájuk, egymásra is, hiszen a csoporttársaim is mindannyian segítőkész, csodás emberek. Már az első alkalom után teljesen más értelmezést kapott számomra a hála, a szeretet, a hit, az alázat fogalma. Folyamatos a változás bennem, körülöttem, amire most már tudatosan figyelek.

Köszönöm Sz. Katalin Ágasegyháza


Életkoromból adódóan is, nagyon sok  tanfolyamot elvégeztem hasonló témában, ami a rendszerváltozás után elém került. Jól éreztem magam, kaptam is valamit, de nagyon rövid idő eltelte után megjelentek a kérdőjelek. Tudok segíteni, de van egy pont amin nem tudok átlépni, kevesek az eszközeim.

Kb. 10 hónappal ezelőtt, személyesen meg lettem szólítva, hogy indul pszichotronikus képzés Szombathelyen. Hosszú hezitálás után jelentkeztem a tanfolyamra, most már látom, hogy ez volt eddigi életem legjobb döntése. Elindultak a változások az életemben, voltak köztük fájdalmasak is, ami viszont segített, és ami miatt nem adtam fel, az István segítő-támogató szeretete volt. Nekem nagyon sokat jelentett, hogy kérhetek segítséget akkor amikor szükségem van rá, és nem kell megvárnom a következő tanfolyami időpontot,  nincs elengedve a kezünk. Nagyon jó érzés, hogy számíthatunk egymásra is. Hatalmas erő és tudás birtokosa lettem, ami óriási felelősséggel, folyamatos tanulással jár, de nem adnám semmiért sem. Hálás vagyok érte!

 9 hónap alatt megszülettem, felsírtam :) , de pontosan tudom, hogy mi a dolgom ezen a  a Földön! Azt is tudom, hogy megkapom a változtatáshoz az erőt és a támogatást.

Szeretnék ebben a szellemcsaládba maradni,  "míg világ a világ, s még 7 nap" .

R. Zsóka Szombathely


9 hónap alatt fejlődik ki két különálló sejtből egy egyedülálló, csodálatos lény, egy ember. Én a képzés 9 hónapja alatt teljes mértékben felnőtté váltam, kifogások és rövidítések nélkül... Bár életem során rengeteg képzésen vettem részt, ez volt az első, ahol szeretettel, elfogadással, időnként kíméletlenül őszintén, de mindig precízen, pontosan választ kaptam minden kérdésemre, még azokra is, amiket fel sem tettem. Támogatás, tudás, professzionalizmus jellemzi a képzést, lágy, szeretetteli,  minden szinten tiszta szándékkal és elfogadó jelenléttel fűszerezve.

Réka Budapest


Ebben a kilenc hónapban legfőképp egy belső utazást éltünk meg, amely számomra a megfelelő tudatosságot hozta el az életembe.

A döntések egész életünkben szerepet játszanak, de a tanfolyamon tanultak segítségével mindig megkapom a választ, hogy melyik a számomra minden tekintetben megfelelő út a továbblépéshez.

Nem mellesleg ha szeretnél egy olyan közösségbe tartozni, ahol minden esetben tiszta szándékúak, őszinték az emberek és szeretettel fordulnak feléd, akkor mindenképp ajánlom, hogy kezdj bele a tanfolyamba!

H. Edina Kőszeg


Megtisztelő volt már a tanfolyamra való bekerülés önmagában. Hamar megtanultuk, hogy a

Felismerés szükséges a gyógyuláshoz. A tanfolyami alkalmak folyamán és folytán olyan Felismerések jöttek, ami a tisztulásunkhoz, gyógyulásunkhoz elengedhetetlen. Mindamellett, hogy rengeteget információval gazdagodtunk, és az összefüggések megvilágítása is nagy hangsúlyt kapott, az igazán nagy tanításokat a gyakorlatban kaptuk. Egyrészt abban, hogy az önismeret nem mindig fájdalommentes, rögös útján járva fejlődünk. Ami talán még fontosabb, hogy társainkkal egymást látva, hol motiválva a másik lendületétől, hol más botlásaiból tanulva, olyan közösség részeivé váltunk, ahol a csoporttagok ereje, energiája nem összeadódik, hanem egymást segítve megsokszorozódik. Remélem, sokáig számíthatunk még egymásra, és támogatjuk egymást gyógyításaink során is. Nagyon köszönöm, hogy ennek részese lehettem/lehetek!

Orsi Szombathely


A módszer megismerése életem legjobb döntései közé tartozik. Biztosan tudom, hogy a tanfolyamon megszerezett ismeretek nagyon fontos részét fogják képezni az életemnek.  Egy nagyon szuper oktatóval, kiváló közösségben eltöltött 9 hónap olyan fokú önismeretre késztetett, ami csak pozitív irányba viheti tovább az életet. Úgy élni, hogy tudod, hogy közben segíthetsz, felbecsülhetetlen életérzést kelt bennem. Hála és köszönet, hogy itt lehettem, csalódott vagyok, hogy véget ért.

J. Krisztina Kőszeg


Évek óta foglalkoztam önismerettel, spiritualitással, megismertem több irányzatot, részt vettem tanfolyamokon, amik nagyon hasznosak voltak és hozzájárultak a fejlődésemhez, de mindig volt egy hiányérzetem, sok kérdésemre nem találtam meg a választ általuk és bennük. A Pszichotronika ezzel szemben minden kérdésemre megadta a választ, megértettem, hogy az életemben miért úgy és akkor alakultak úgy a dolgok, ahogy, és rájöttem, hogy az életünket csakis mi irányítjuk, amihez a Pszichotronikán keresztül minden segítséget megkapunk. Végtelenül hálás vagyok ezért a csodáért az életemben, ha egy kívánságom lehetne, az lenne, hogy mindenki tapasztalja meg ezt a tudást, mert nem azért születtünk le a Földre, hogy minél nagyobb és drágább házunk vagy autónk legyen, hanem hogy lelkileg a legnagyobb fejlődést érjük el az életünkben. De ezt a csodát csak az tapasztalhatja meg, aki hajlandó döntéseket hozni az életében, ami nem mindig a könnyebbik és egyszerűbb út. Ehhez a Pszichotronika minden eszközt megad, egy tökéletesen felépített struktúrájú tanfolyammal és igazán tiszta, őszinte segítőkkel és gyógyítókkal, Viszont a munka nagy részét a hétköznapjainkban, a mindennapi cselekedeteinkben kell elvégeznünk, amit ha tiszta szándékkal, alázattal és őszinte hittel teszünk, akkor megérkeznek a csodák az életünkbe.

G. Barbara Szombathely
Vissza az előző oldalra!
Weboldalunk sütiket (cookie) használ működése folyamán annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassa Önnek, valamint a látogatottság mérése céljából. A sütik használatát bármikor letilthatja! Erről bővebb információkat olvashat itt: Adatkezelési tájékoztatónk
Pszichotronika Magyarország Segítő Csoport - Magyar