Elérhetőségek

Pszichotronika Magyarország Gyógyító csoport

Telefon:
+36300184442
E-mail:
pszichotronikamagyarorszag@gmail.com
Nyitvatartás

Nyitvatartás

Konzultáció : Keddtől - csütörtökig  16- 19h - ig

A bejelentkezéshez  kizárólag e-mailben az alábbi adatok megadásával :

Név=leánykori név
Édesanya neve
Születési hely
Születési idő (év, hónap, nap)Vélemények


 

Kilenc hónap, az kilenc hónap. Egy születés története. Ez a képzés pont ennyi ideig tart. Amikor jelentkeztem, nem igazán tudtam, hogy mire vállalkozom, pedig a gyógyítás eme formájával, már legalább egy évtizede kapcsolatban voltam. Néhány hónapja azt mondtam volna, hogy ha tudom, mivel jár, akkor nem biztos, hogy belevágtam volna. Ma azt mondom, semmiért nem cserélném fel ezt a majdnem egy évet. Súlyos, és komoly műtét előtt álltam, pont egy olyan időszakban, amikor az egészségügy nem állt a helyzet magaslatán. Belső késztetés volt, hogy a már egyszer megismert rendszert hívjam segítségül, ami a Pszichotronika. Jó sokat kellett várnom az első beszélgetésre, s a szellemi műtétemre. Ez szükséges, hogy felkészülhessünk mind fizikai, szellemi, lelki  szintjeinken a változásra. Nem tudom pontosan, hogy hogyan működik ez, de egy nagyon fontos momentuma volt számomra, amikor döntést hoztam arról, hogy én másképp akarok élni, EGY-ségben, EGÉSZ-ségben, s ezért bármilyen változást és áldozatot hajlandó vagyok vállalni.  A műtét után azonnali javulást tapasztaltam, s elhagytam szépen a gyógyszereket. Több szerv is cserére került, s 30 éves gyógyszeres kezeléseket felküldtem az információk kincstárába. Ma már nincs béta-bokkoló, antiarritmiás szerek, szorongásoldás, fájdalomcsillapítók, stb. Olyan erős volt a késztetés, hogy most be kell álljak ebbe a rendkívüli közösségbe, hogy jelentkeztem azonnal. Megkaptam a lehetőséget, hogy az utat, szabad akaratomnak megfelelően végigjárjam. Igazából sem pénzem, sem elképzelésem nem volt, hogy hogyan is lesz tovább. A tanító, aki szerénységében, tisztességében, példamutatásában számomra az EMBER legtisztább minőségét mutatta fel, hozzáállásával, magatartásával, minden megnyilvánulásával,  meggyőzött arról, hogy a legjobb helyen vagyok. Nem untatok senkit azzal, hogy milyen csodáknak és kínos perceknek köszönhetem azt, hogy egész eddigi létezésem legszebb korszakát élem, ahol olyan közösség része lehetek, akik igazi „háttársak” földön és égen. Én csak egy földi testben létező szellemi-lelki minőségnek tartom magam, aki emlékezetét frissíti fel, felveszi az általa vállalt feladatait, amennyiben az Égi erők támogatják törekvéseit, tudásához, felkészültségéhez mérten végre teheti a dolgát. Köszönettel tartozom tanítóimnak: Hajas Zsófiának, Karakó Istvánnak, a Pszichotronika Magyarország egész közösségének, mert e földi ismeretség nélkül is mindig önzetlen, tiszta szeretettől vezérelt segítséget kaptam, mindig az ÉN állapotomnak tökéletesen megfelelően. A Teremtő áldását kérem minden kedves gyógyító Társamnak, s kívánom, hogy minden érző lény szabaduljon meg a szenvedéstől, ismerje fel valódi természetét, legyen szabad elutasítástól és vágytól, s valósítsa meg Ön-MAG-ában az egyetemes SZER-etet állapotát. Áldás és köszönet! 

Csontos Éva Etelka, Budapest

Mit adott ez a kilenc hónap?

 Megértéseket: az „útról”, a célról ami nem szükséges, az önbizalomról és önszeretetről, az elengedés nélkülözhetetlenségéről, a határok meghúzásáról, döntések meghozatalának fontosságáról, a lélek működéséről, test-lélek-szellem egységéről, az ezen keresztül történő gyógyulásról, az ember létezésének okáról és céljáról, alázatról, háláról, hitről, tiszta szeretetről…… és miért volt szükséges számomra ez a sok megértés? … azért, hogy ezek elengedésén keresztül tisztulhassak, gyógyulhassak és így megnyilvánulhasson számomra az egyetlen igazság, a teljesség, az önvalóm, valamint az Égiek útmutatása szerint rajtam keresztül megnyilvánuló szolgálat mindenkinek, aki kéri, és akiben ott van a fény iránti vágy…

Hálásan köszönöm az Égieknek, Zsófinak, Istvánnak, csoporttársaimnak, a Pszichotronika Magyarország tagjainak…..és Magamnak, hogy mindez megnyilvánulhatott az életemben.

Köszönettel, hálával és szeretettel: 

 Kovács-Hanka Rita, Gyöngyös

 

Ez a tanfolyam egy hatalmas ébresztő és szó szerint felér egy újjászületéssel. Felnyitja a szemed, hogy végre nézz a dolgok mögé és kezdd el gyökeresen más irányból szemlélni eddigi életedet, kapcsolataidat, döntéseidet. Megtanít arra, hogy mi a felelősség, az alázat, a tudatosság, mire képes az egód és mire a teremtő erőd, milyen fantasztikus dolgok történhetnek, ha hiszel, szeretetben vagy és elfogadod az Égiek útmutatását. Soha ezelőtt senkitől nem kaptam ilyen konkrét válaszokat a problémáim kiváltó okaira, mint itt István, Zsófi és a többi gyógyító közvetítésével kaphat az ember. Végre tudom, hogy mi a feladatom, küldetésem, miért születtem le ide, és hatalmas megnyugvást jelent, hogy mindenben segítenek, terelnek, tanítanak az Égiek. Ajánlom mindenkinek, aki érzi a belső késztetést, hogy tényleg saját kezébe vegye az életét és megtapasztalja az igazi valóságot, igaz önMAGát.

S. Niki, Budapest

 

Amikor belevágtam ebbe a csodálatos 9 hónapba, elképzelni sem tudtam, hogy milyen lesz, miről és hogyan fogunk tanulni. Emlékszem….sokat megnéztem Karakó István videói közül. A videókról visszanézett rám egy nagyon karakteres, szimpatikus ember, aki nagyon szuggesztív, csodálatos kisugárzással! Izgalommal, vegyes kíváncsisággal vágtam neki ennek a 9 hónapnak. 
Amit kaptam, az elmondhatatlan! Azt nem merem állítani és nem is állítom, hogy könnyű, és könnyen emészthető ez a fajta tudás, amit a tanfolyam ad, de azt mindenképpen állíthatom, hogy minden eddigi, valaha valahol is szerzett ismeretet felül ír! Általa változott, borult minden! Persze jó értelemben! Egy nagyon kemény önismeret, első sorban, az ember megismerése test-lélek, szellem szinten, ahogy a végére a sok-sok kis kocka, mint egy puzzle a helyére kerül, ahogy kialakul az emberben (és itt kiemelném a 9 hónapot) ami , szinte hihetetlen, de valóban egy születés intervalluma! Igen, mi, akik ezt a 9 hónapot végig éltük, végig csináltuk, a végére kerek egészként újjászületünk. Ez a 9 hónap tele volt örömmel, bánattal, voltak könnyek, kacagások és minden (is). Leginkább egy érzelmi hullámvasúthoz tudnám hasonlítani! Egy dolog volt biztos számunkra, egy csodálatos ember és párja (István és Zsófi), akik minden pillanatban velünk voltak, mint a kisgyermekeket terelgettek minket, ahogy botladoztunk és tudtuk, bármikor, bármilyen helyzetben számíthatunk Rájuk! Ahogy azt is tudjuk, hogy amíg ezen az úton maradunk, ez mindig így lesz!
Rengeteget köszönhetünk Nekik!
A magam részéről bíztatok mindENKIT, hogy ha szeretné jobban megismerni Önmagát, vagy ha a Gyógyítás az életfeladata, vagy, csak ha érez magában hívást egy tökéletes, EGO mentes élet elsajátításában, mindenképpen tapasztalja meg ezt a 9 hónapot!


Mácsai Katalin
Marcali

 

Ajánlom a tanfolyamot mindenkinek, aki úgy érzi, hogy elveszett, vagy kilátástalan helyzetben van.

Ajánlom azoknak, akik keresik az utat és elfogadják az égiek útmutatását.

Ajánlom azoknak, akik nyitottak egy nagyszerű utazásra.

Ajánlom mindenki figyelmébe a saját megtapasztalásomat

2019 év végére már szinte kilátástalan helyzetbe vezettem saját magamat. Nem úgy mentek a dolgok, ahogyan szerettem volna, pedig volt szerető családom és jó munkám.

Ami hiányzott, az a HIT. Az Égiekben de főleg Magamban. (ezt akkor még nem tudtam)

Hitem annyira elhagyott, hogy a kék aurám hiányzott. Teljesen!

2020 januárjában történegy egy csoda (4 és fél órás beszélgetés Istvánnal) és a csodához kapcsolódóan nyáron elkezdtem a Pszichotronika tanfolyamot. Én, aki egész életemben a tudománnyal, természettudományos kutatással, termékfejlesztésekkel foglalkoztam.  

Mikor elkezdődött a tanfolyam, nem értettem sok mindent, azonban éreztem, hogy jó úton haladok.  Elfogadtam, hogy nem az elmémmel kell értenem, hanem a lelkemmel, szívemmel látnom és éreznem. Ahogy haladtam az utamon és haladtam a tanfolyam tudás sodrában nagyon sok kérdésemre választ kaptam. Elfogadtam, és éreztem, hogy az égiek megfelelő eszközökkel terelgettek. Jöttek a kérdések, és elkezdtek jönni a hozzájuk tartozó válaszok is. Jöttek az érzések, a sugallatok és éreztem az Égiek szeretetét. A válaszaik megtanították azt, hogy hogyan éljem a hétköznapokat. Vezettek utamon, éreztem, hogy segítik utamat és küldetésemet. Válaszokat nem csak a spirituális kérdésekre adtak, hanem a hétköznapi dolgokban is a segítségemre voltak.

El nem múló hála az, ami átjárja mindenem, amit István és Zsófi felé küldök folyamatosan. István indított el ezen az úton a tanfolyammal, és Zsófi pedig a klubokon végzi áldásos tevékenységét.

Hálás köszönet a megváltozott életemért.

Turi László

Kedves MindEnki!

Vélemény helyett szeretném megosztani Veletek a Pszichotronika kapcsán megtapasztalt
változást ebben az életemben. Véletlenek nincsenek, így nem írhatom, hogy véletlenül
keveredtem erre a tanfolyamra, de az biztos, hogy nem a fizikai „énem” hozott ide. Nem
tudtam mi ez az egész, egyáltalában a spirituális dolgok sem érdekeltek. Az Égiek mégis
olyan kegyesek voltak (mint mindig, ha elfogadjuk Tőlük), hogy visszaterelgettek arra az útra,
amely a Teremtés rendje szerinti Valósághoz vezet. Ennek közvetítésében nagy munkát lát el
Zsófi és István, akiknek hálásan köszönöm a segítségüket!
Tanfolyamnak mondjuk, ami 9 hónapig tart, de az a helyzet, hogy ez annál sokkal több. Az
egyetlen Igazság megismerése, szabad akarattól függően annak elfogadása és követése, amely
az egész életre kihat. Mindenki mást hozott, különböző képen éli meg ezt az utat, de az
biztos, hogy aki rálép és követi, az minden segítséget és támogatást megkap az Égiektől. Én
mélyről indultam, ezért volt és van is még bőven feladat, amik sokszor nem könnyűek, de már
tudom, hogy ezeket csakis én állítottam fel magamnak, ennek ellenére a megoldásukban nem
vagyok egyedül, mert az Égiek mindenben megsegítenek. S mikor sikerül egy-egy lépést
megtenni a Fény irányába, az leírhatatlan érzés, ami végérvényesen kihat nem csak rám, de a
környezetemben élőkre is. Annyi csodát, szeretetet, segítséget kaptam és kapok folyamatosan
ettől a Közösségtől és az Égiektől, ami által én magam is átkerültem a Szeretet Fényébe a
sötétségből, amiért örökre hálás leszek!

Köszönettel és hálával,

Kecskés-Szobonya Ágnes, Nagymaros

 

Kedves Zsófi és István!

Hálásan köszönöm, hogy részt vehettem a tanfolyamon és részesülhettem minden csodában, amit csak megkaphattam.
Nagyon örülök, hogy megismerhettelek benneteket és azt a közösséget, amit nehéz munkával, hittel-szeretettel, szívvel-lélekkel építetek.

Fantasztikusak vagytok,  kívánok nagyon sok örömöt, boldogságot és teljességet az életetekben. 

Ajánlás mindazoknak, akik válaszokat várnak útkereséseikre!   

Szavakkal leírni nem lehet, azt az igazi megtapasztalást, tudást, amelyet az út során mindenki megtanulhat, megélhet, aki az égiektől kapott feladatait elvégzi. 

Kinek és miért ajánlom a Pszichotronika tanfolyamot, nézzük csak….. 

Ajánlom mert, kiváló hiteles mester Karakó István tanítja és adja át a tiszta égi tudást, párja Hajas Zsófia támogatásával. Hitük, hitelességük, felelősségük, önzetlen szeretetük, alázatuk mindent és mindenkit áthat a képzés során.   

Ajánlom mert, kiváló felkészülés az élet minden területére, minden kérdésére. A kapott válaszokat elfogadjuk-e, képesek vagyunk-e a változás útjára lépni az egyedül rajtunk múlik. Az égi tudás fényre kerül, de meg kell tanulni használni felelősséggel, hittel, szeretettel és alázattal.  

Ajánlom, mert kiváló, szeretetteljes közösség tagja lehet az, aki az égi tudás ösvényére lép. Mindenki egységben a közösség részeként, folyamatos támogatásban és segítségben részesül.  

Ajánlom, mert kiváló lehetőséget és tudást nyújt ezéleti és előző életi megtapasztalások világába történő betekintéshez, amely megértést hoz a jelen élet eseményeire. Aki elindul ezen az úton, annak sejtése sem lesz, hogy láthatatlanul mi minden megváltozik az életében és környezetében. Kapuk kinyílnak és bezárodnak, de az út csak egy irányú lehet, a döntés az, ami mindenki kezében ott lebeg. 

Ajánlom Mindenkinek hittel, felelősséggel, szeretettel, legfőképp azoknak, akik önmagukért és az emberekért a végtelenre nyílt tudás birtokában a szeretett nyelvén, többet szeretnének tenni, mint a kimondott szó és gondolat.  

„Amikor képes vagy arra, hogy segíts az embertársaidon, ez a "képesség" megszűnik pusztán képesség lenni, és felelősséggé válik.” (Adelle Davis) 

Köszönettel, hálával és szeretettel: 

Takács Andrea, Kincsesbánya 

 

Mit adott nekem ez a tanfolyam??

Az út a cél!

Egy új „életet”, egy életfelfogást, ami oda vezet ahova eddig tartottam csak nem tudtam!

Most már sokkal könnyebb és egyértelműbb mi is Az, Amivel az égiek vezetnek!

Minden nap egy egy új tapasztalat, egy új tapasztalás, amiért hálás vagyok hisz eddig főleg az anyagi része vezérelt az életnek az határozta meg mindennapjaim!

Észrevenni a szépet, a jót nem volt nehéz, tanácsokat osztani saját kútfőből jött zsigerből, körül is vettek emberek úton-útfélen, lelki szemetese voltam sokaknak!

Tanfolyam alatt kaptam én is sok-sok választ eddig miért is haladtam így az életemben és miért is volt ennyi bucka, kátyú az utamon! 9 hónap, mint a várandóság egy várakozással teli új születése egy fejlődés mi nem áll meg, egy tanulás minek nincs vége, de ez az ami igazán érdekes benne! Most jön a vizsga és komoly lepke raj jár a belsőmbe, pedig tudom, hogy ez az első lépés, mint a totyogó gyermeknek, ezután még komolyabb leckéket ad az élet, de készen állok és várom, mert ezt szeretném tenni, megélni! Míg élek az embereknek, az Égiek által válaszokat közvetíteni az életüket segíteni! Ősi tudásunkat bővíteni vissza adni az embereknek, hogy élhessék az igaz életüket, ne a Mátrix bilincsbe vert vak világát éljék gúzsba kötve rabszolgaként! Hanem lássák meg a való Énkép mellet, a szépet, a fontos létet, a SZERETETET! Beszélhetünk nem ér semmit tettek kellenk és példák remélem, észreveszik páran és tovább adják, hogy is lehet még élni ez a fontos nekem!

Ebben segít, segített a tanfolyam ki nyitotta szemem! Minden elismerésem Zsófié és Istváné nagyon jó példát, életfelfogást táplálnak belénk! Nem könnyű, sőt nehéz út ez, de mindennél többet ér a  nap végén tiszta szívvel, boldog tudattal átgondolni mennyi jó történt és mennyi vár még rám!

Életem párját is látom, miként fejlődik, a tanok által mennyi nehézséget győz le él meg és mennyi csodás sorsfordító beszélgetést vezet és mennyire hálásak az emberek!

Ennél jobb motivációt nem éltem még meg!

Csodás világ ez a Miénk Pszihotronika köszönöm!

Molnárka Péter

Évekkel korábban nem kezdtem volna el a pszichotronikát, mert még nem értem meg rá és nem fájtak eléggé bizonyos dolgok.

Most már tudom, amit véletlen találkozásnak véltem, az okkal történt. Mindenkinek ajánlani tudom, aki úgy érzi, elakadás van az életében és egy kicsit többet szeretne megtudni a 3 D-s világunkon kívüli világról.

Amit ez a „kép”-zés adott egy szóval jobb ember lettem (remélem a feleségem is így gondolja).

Tudatosabb lettem, elfogadóbb, több szeretettel vagyok a teremtett világom felé. Kimondhatom, hogy életem fizikai síkon is helyre került.

Az a tudás, amit megszereztem, csodákra is képes.

Mi változott?

Minden és látszólag semmi.

Olyan tudás került a birtokomba, amit csak nyitott szívvel, lélekkel és szellemmel lehet befogadni.

Aminek kiváltképp örülök, hogy ez a magyar tudás nem szorult importra tanok, nézetek tekintetében.

Tisztelettel köszönök mindent kiváló tanítómnak, Karakó Istvánnak és kedves feleségének, Hajas Zsófiának a kitartó tiszta forrás átadásáért és türelmes munkájáért.

Hubert István  Érsekcsanád           

Már gyerekkoromban is kerestem a kérdéseimre a válaszokat:
Miért születtem meg a Földre? Mi az életfeladatom, hogyan minként éljek boldog, kiegyensúlyozott, teljes életet?
István videóit nézve, megtaláltam azt a hiteles tanítót és gyógyítót, akit mindig is kerestem. Hálás vagyok Zsófinak és Istvánnak, hogy általuk megismerhettem ezt az utat amin Ők maguk is járnak, ezzel mintát és példát mutatva mindENKInek, aki elköteleződik a Pszichotronika tanítása mellett. Ez az út nem könnyű, de más út nincs, hogy a tiszta szándék nevében tiszta válaszokat kapjunk, hogy a vállalt feladatainkat belső békével, önmagunkkal és a környezetünkkel harmóniában, szeretettel, alázattal és hittel tudjuk teljesíteni. A 9 hónap alatt egy olyan folyamaton mentem keresztül, amit még csak elképzelni sem tudtam, az Égiek Áldásával hatalmas nagy tudást és ezáltal csodákat élhettem meg. Az, hogy embertársainkon tudunk segíteni, meg tudjuk gyógyítani a test-lélek-szellem, hármas egységében ez egy nagyon tiszta, csodálatos érzés!

Köszönettel, hálával és szeretettel:

Turi Csilla, Zalaegerszeg

                                                                                          

"Mit tanított számomra a pszichotronika?
Hogy miért fontos a tiszta szándék és hogy mit is jelent ez a szó. 
Hogy miért uraljuk a gondolatainkat-szavainkat-cselekedeteinket-érzéseinket.
Hogy miért fontos, hogy legyen hitünk.
Hogy igen is vannak olyan helyek, emberi kapcsolatok, amik nem támogatottak. 
Hogy miért fontos, hogy megtanuljunk kapcsolódni az Égiekkel. 
Hogy csak nemekkel tudjuk a határainkat kijelölni. 
Hogy a gyógyuláshoz szükséges, hogy belássuk saját felelősségünket az életünkkel kapcsolatban.
Hogy ha változásokat szeretnénk, ahhoz döntéseket kell hoznunk. 
Hogy mi a különbség szeretetben lenni és a szeretet érezni között. 
Hogy az ego hogyan is hat ránk, és miért jó ezzel tisztában lenni. 

A pszichotronika gondolatvilága és az eszközei csodálatos lehetőség mindENKInek, aki fejlődni szeretne és változtatna az életén. "

Sz. Petra Budapest

Egy évvel ezelőtt volt egy nőgyógyászati problémám és akkor hallottam a pszichotronikáról. Istvánhoz mentem gyógyításra, és ott egyértelmű lett számomra, hogy ez lesz az én utam. István segítségével meggyógyultam, majd jelentkeztem a tanfolyamra. Fantasztikus élmény ez az egész a számomra. Ez az első spirituális tanfolyam amin részt veszek, és annyira hálás vagyok, hogy elsőre a legjavába csöppentem. Maximálisan egyetértek az értékrenddel amiket Zsófi és István képviselnek, és nagyon tiszta a közösség amit felépítettek az Égiek segítségével. Hálás vagyok, hogy részese lehetek, és hogy egy ilyen kincsre találtam. Mindenkinek, akinek tiszta a szándéka, szívből ajánlom, hogy vegyen részt ezen a tanfolyamon, mert olyan tudást és beavatást kap amivel önmagát és akár másokat is gyógyíthat. Hiszem, hogy nekünk magyaroknak a tanítás, gyógyítás a legmélyebb küldetésünk, és remélem, hogy minél többen tartanak majd velünk ezen az úton.

Kovács Andrea

Van az az élethelyzet, amikor az ember elkezd hinni – mondják, „a lövészárokban nincs ateista”. Amikor valamibe kapaszkodni kell, mert olyan nincs, hogy ráhagyom, és az ismert praktikák mind csődöt mondanak. 
Az én élethelyzetemben igazából két ember volt képes érdemben segíteni. Mind a kettő pszichotronikai tudással. Akkor határoztam el, hogy megkeresem a lehetőségét annak, hogy én is elsajátíthassam ezt a tudást, viszont egyikük sem taníthatott. Néhány más tanfolyamot eredményesen elvégeztem, jó volt lépni, nyitni, egyre többet megismerni a minket körülvevő világból, megízlelni a holisztikában lévő lehetőségeket. Megismerni, milyen magamon, és másokon segíteni. Tíz év telt el az óta, hogy erre az útra léptem, és István videói mutatták meg a Youtube-on, hogy itt van, amit kerestem. Volt elképzelésem, arról, hogy mi mindent tanulhatok, és mindez mivel jár, de ehhez kevés az emberi fantázia. Sokkal többről, és egész másról van szó. Megértés, egészben látás, belenyúlni a végtelenbe. Összefüggések, letisztult megoldások, és a legőszintébb tükör önmagam felé. 
„Dolgozz magadon, különben az élet fog megdolgozni!” (Dahlke) Ha ezt megoldottad, hiteles gyógyító lehetsz, mert meg lesz a tapasztalat. 
Elsőre egy kicsit kegyetlennek tűnik.  Mi a baj? Az élet nem nyújtja be a számlát? Hit, szeretet, alázat, felelősség. Mennyi félreértés kötődik hozzájuk! Amikor megértjük, mit jelentenek, akkor kapunk zöld jelzést az úthoz. 
Hálás vagyok Istvánnak, a hitelességéért, s hogy ilyen szinten képviseli a pszichotronikát. Hálás vagyok az Égieknek, hogy itt tanulhatok. Hálás vagyok a tanulócsoportnak is, amelynek a részese vagyok, akiktől szintén tanulhatok. 
Ahány ember, annyi új világ, és mindannyian esünk- kelünk, keressük a megoldást, a lehetőségeket. A lehetőség itt van bennünk, és azt hiszem, ez a legfontosabb, amit itt megtanulhatunk. 
Széll István, Budapest

Sorozatos megbetegedéseim juttattak el először Istvánhoz egy gyógyításra, itt kezdődött az utam. Nem sokat hezitáltam amikor meghirdették a következő tanfolyamot és belevágtam életem legnagyobb kalandjába. Bizony nem könnyű az önismeret útján járni, nekem is fenekestül fordult fel az életem, de minden egyes nap megerősítést kapok, hogy végre jó helyen vagyok, az utamra találtam. A tanfolyam rengeteget segített az életem minden területén, segített a sokszor nehéz döntések meghozatalában és egy fantasztikus közösség alakult ki a csoporttársakkal, mind együtt haladunk az úton, együtt, mégis mindenki a saját útját járva, de egymást támogatva, és  mindeközben pedig szárnypróbálgatásainkhoz  minden segítséget és támogatást megkapva Istvántól és Zsófitól. Hálásan köszönöm, hogy a tanfolyam által az utamon lehetek! 

F. Ági Győr

Néhány éve már, amikor először gondoltam arra hogy minden fizikai probléma mögött állhat valami magasabb rendű ok. Sokat gondolkodtam azon, vajon ki is vagyok Én? Aztán egy napon " szembe jött" velem István videója. Azonnal tudtam, hogy itt a megoldás! A csoportban fantasztikus embereket ismertem meg. Közösen, egymást bíztatva haladunk előre. Ez az Út egy csodálatos-végtelen utazás önmagunk felfedezésére. 
Szeretettel ajánlom a tanfolyamot MindENKInek, aki hívást érez a Legfelsőbb Énjétől. Zsófi és István személyében igaz, tisztaszívű tanítókra találtam, akiknek odaadása példaként állhat mindannyiunk előtt.
Hálás köszönet mindenért!

Hálával és szeretettel:  K. Judit Budapest

 
Egyszóval?: wow!

Régen mint általában mindenki azt hittem, hogy már mindent tudok. Később mikor jöttek a komolyabb pofonok rájöttem, hogy bőven van mit tanulnom még. Bár hiába tanultam az életről és más tanulmányokról éreztem, hogy az élet ettől picit többről kell, hogy szóljon mint szimplán arról amit látunk. Anno itt-ott hallottam, hogy: test meg szellem meg lélek, azonban nagyon föl sem fogtam hiszen csak a test fogalmát értettem igazán. 
Először István videói a YouTube-on és később a tanfolyam világított rá arra, hogy mi is a szellem és a lélek része az életemnek. Ezzel a megértéssel, hogy végre ez a hármasság összeállt a fejemben az életemben értelmet nyert más ember lettem. Tudom, hogy ezzel a megértéssel mekkora erő van bennem (benned) és fantasztikus hogy ezt másnak is meg tudom mutatni és tanítani. 
Őszintén köszönjük a sok segítséget és támogatást Zsófi és István, nélkületek és a Pszichotronika nélkül szegényebb lenne a magyarság és a világ is.
- Turi András István - Szombathely
 

Édesanyámmal kezdtem el a Pszihotronika tanfolyamot, és sajnos már nem tudtuk együtt befejezni,mert itt hagyta ezt a világot és bevallom őszintén nehéz volt nélküle folytatom....De! Az a rengeteg BIZONYOSSÁG, SZERETET, amit tapasztaltam a Pszihotronika által és az az erő, ami felkarolt engem, szinte mondhatom szó szerint,és ez által a hitem is mèg jobban megerősödött!!! Sorolhatnám még tovább hosszú levélben, hogy mit adott nekem a Pszihotronika, Az Ègiek és Zsófi meg István és a többiek, de azt kell mondjam, hogy ezt mindenkinek saját magának szükséges megtapasztalni,èrezni,mert az többet mond minden szónál! Köszönet ès HÁLA

Oláh Nikolett Ildikó Budapest 
 

Sokáig nem voltam egyensúlyban magammal és csak túlélni tudtam a napjaimat, István és Zsófi a tudásukkal, a csoporttársaim a szeretetükkel segítettek abban, hogy tejesebben megéljem az életem. A kapott tudással egy új világ tárult fel előttem. Nagyszerű érzés átélni azt, hogy a tanult módszerekkel segíteni tudok másoknak, és közben magam is gyógyulok.
 
szeretettel, 
M. Bea Budapest
 

Kerestem a választ 39 évesen, hogy miért vagyok itt a Földön. Most 46 évesen megkaptam minden kérdésemre  a választ. Hála a Pszichotronika Magyarországnak és annak a két embernek akiktől tanulhatok és felnézhetek, mert példaként állnak előttem. Hálás vagyok, hogy a Tiszta Szándék nevében segíthetek másoknak és egy olyan közösség tagja lehetek ahol Szeretet van.
Sz. Szilárd Budapest
 

A tanfolyamot nyitott szívvel, lélekkel vártam, de a tapasztalataim minden képzeletet felülmúltak. Az István és Zsófi által megszerezhető tudás egy kincs, melynek az elsajátításával hatalmas lehetőség nyílik meg, de ehhez mérten a felelősség is óriási. Nagyon hálás vagyok, hogy részese lehetek ennek a csodának, ami számomra olyan, mint egy utazás. Nagyon vártam, tele van élménnyel, váratlan fordulatokkal, néha gyorsvonatra szállok, aztán gyakran megállok. A tengeren a hullámok nem kímélnek, így szinte meg sem száradok. Nagyon megszeretem azokat, akikkel egy csónakban evezünk. Újra és újra szeretnék velük találkozni hegycsúcsokon, szigeteken. Az önismeret útja néha rögös, de a segítő kéz valahogy mindig éppen időben érkezik. Köszönöm szépen!

P. Judit Miskolc

Köszönöm az égieknek,hogy bebocsátást kaphattam a Tanfolyamra,megismerhettem azt a Mestert,akire felnézhetek,aki számomra egy példa ebben a földi létünkben,hogyan lehet megtalálni a valódi Tanításokat.


Csodálatos motíváció számomra rájönni,hogy a küldetésem valójában most kezdődik,minden eddigi tevékenységem,alkotásom ezt az utat készítette elő.Amikor ennyire nehéz az anyagban létezni,mint most,felemelő érzés és boldogság számomra olyan emberekkel találkozni akik szeretik és megölelik egymást,akikre tudom,hogy mindig számíthatok!A tanfolyam előtt tele voltam fél-elemmel,megfelelési kényszerrel,nehezen tudtam Nemet mondani.Most megerősödött a Hitem,sokkal több időt töltök Szeretetben,megtanultam Nemet mondani,és a két gyermekemnek jobb édesanyja lettem!Sosem éreztem magam ennyire egész-ségesnek,és teljesnek.Pedig ez még az út eleje!Köszönöm Istvánnak és Zsófinak a tanításokat a csoporttársaimnak a segítséget és Szeretetet!Újra élem a gyermekkoromat!

Bozsik Yvette

Hogy mit adott nekem a pszichotronika és az elmúlt 9 hónap?

HITet, bizonyosságot, erőt, SZERETETet, valódi értelmet az ÉLETNEK.
Kiutat mutatott a végeláthatatlan útvesztőkből.
Tudatosságot, felismeréseket...hogy mindaz, amit mélyen önMAGamban mindig is éreztem, nem csupán a KÉPzeletem szüleménye, hanem MAGa a VALÓság.
Hihetetlen lehetőség, CSODA, belső utazás ,önismeret, szolgálat ami nem teher, hanem a magasba emel.
Köszönöm unokabátyámnak-Karakó Istvánnak-hogy lehetőséget kaptam tanulni, fejlődni.
Az út nem könnyű, buktatókkal, kihívásokkal, félelmekkel és könnyekkel teli...de megéri!
Hála…

D. Judit Sopron

Hálásan köszönöm az égieknek, hogy a pszichotronika irányába vezettek valamint Istvánnak és Zsófinak a tudást, amit a tanfolyamok és az online clubbok során folyamatosan átadtak és adnak át számunkra. Közösséget építenek, melyben hatalmas összetartó erő lakozik.
A tanfolyam 9 hónapja megtanított bennünket holisztikus szemléletmódban látni életünket és a körülöttünk zajló eseményeket. Sok felismeréssel gazdagodtunk, melyek segítik életünk mindennapjait magasabb minőségben megélni. A tanfolyam segített felfedezni önmagunkat, más nézőpontól látni életünket, rádöbbeni gátló hiedelmeinkre és elengedni azt, ami már nem szolgál bennünket utunk küldetésünk teljesítésében. A pszichotronika módszerei által megérkeztek a felismerések, megérthetővé váltak az érzelmek, gondolatok, tapasztalások és azok ok ok-okozati összefüggései.

V. Anett Veszkény

"Régóta kerestem már azt a módszert, amellyel a saját életem rendbe tehetem. Az elmúlt 15 évben több mindent hívtam segítségül főleg a gyerekkor idejében elszenvedett sérülések elengedésére, de semmi nem bizonyult kellően hatékonynak és főleg nem végérvényesnek. Mielőtt elkezdetem a tanfolyamot, úgy gondoltam, én már nagyon sok mindent megtettem azért, hogy megtaláljam azt a valakit, aki én vagyok, azt, akit valahol nagyon elvesztettem. Gyorsan rá kellett jönnöm, hogy ettől még mindig nagyon messze járok. Rengeteg olyan réteget szedtem magamra életem során, ami olyan szinten elfedett, hogy belőlem szinte már semmi sem látszott. Számomra a pszichotronika jelentette azt a megoldást, amit mindig is kerestem. Segítségével megérkeztek a szükséges felismerések, a felelősség vállalások, majd pedig az elengedések. A pszichotronika módszereinek segítségével a mélyen letárolt sérüléseimet, hibás mintáimat és dogmáimat, és az önmagamról alkotott nagyon téves megítésemet is hatékonyan lehet kezelni. A tanfolyam vége nem valaminek a vége, hanem épp a kezdete. Az önmagamhoz vető útnak ugyan még az elején járok, de már rálépnem. Ez egy nagyon izgalmas, de mégis megnyugtató utazás a számomra hisz tudom, hogy minden eszköz és forrás amire csak szükséges lehet az út során, az a rendelkezésemre áll. Hálás szívvel mondok köszönetet Karakó Istvánnak, aki végig segítette ezt a nem épp könnyű 9 hónapot, és köszönöm, hogy ha szükséges, a továbbiakban is magam mellett tudhatom. "

P. Katalin Budapest

 

"Számomra az elmúlt 9 hónap csodálatos időszak volt, rengeteg felismeréssel.

Hálás szívvel köszönöm Istvánnak és Zsófinak ezt a tudást, ami sok-sok pozitív változást hozott az életembe és ami elindított egy új élet felé. 
Ha nem érted, miért nem működik vmi az életedben, ha gyógyulni szeretnél, ha tartalmasabb, értékesebb életre vágysz, a legjobb helyen jársz! Minden segítséget, útmutatást, információt megkapsz hozzá, hogy a lehető legjobbat hozd ki a dolgokból, vagy még annál is többet, mint amire számítottál. 
:)" 
B Bogi Sopron
 
Életem legjobb döntése volt, hogy jelentkeztem a tanfolyamra. Elsődleges célom az volt, hogy magamhoz, a valódi énemhez közelebb kerüljek, de elmondhatom, hogy ennél jóval többet adott nekem ez a 9 hónap. Ahogy változtam én, úgy változott a közvetlen környezetem is, s eljutottam tudatosságom azon szintjére, hogyha saját magamat és családomat testi-lelki-szellemi szinten egyensúlyban tarthatom, tudhatom, az felér számunkra a boldogsággal, teljességgel. Nem mondom, hogy könnyű egy Út, de nagyon megéri rálépni és aztán járni rajta, mert csodákkal, élményekkel, tapasztalásokkal teli, tiszta és igaz. Az Égiek, István és Zsófi által egy hatalmas, folyamatosan bővülő tudásrendszert , gyógyítási eljárási módot ismerhettem meg, amiért én is nagyon hálás vagyok és köszönöm támogatásukat, bizalmukat és szeretetüket. Én személy szerint szeretném megköszönni férjem és kislányunk tiszteletét, hitét, hozzáállását, segítését az Úton való haladásban.
 
Ildikó Szombathely
 
Hiteles ember ,tanító és gyógyító. Szerénysége példamutató. Tiszta forrásból merít és önmaga , családja is az egyenes utat járja s éli .Erre tanít bennünket is ! tiszta fény és bölcsességével Tiszta fény erejével ,bölcsességével vezeti azon embertársait akik erre hivatottak . Boldog és hálás vagyok , hogy részesei lehetünk az Ō általa vezetett csoportnak . Köszönettel Cs. Attila Révkomárom
 
Újra tervezés (Gps után szabadon :) ), ez a két szó amely számomra leginkább kifejezi a tanfolyammal kapcsolatos érzéseimet. Egy tiszta útirány a gondolkodásomban, viszonyulásaimban, az életemben. Változás pozitív irányban, egy hiteles tanító segítségével. Hatalmas tudását önzetlen szeretettel, tisztelettel adja át, mely által tudatosságunk, önértékelésünk fejlődik. Kivételes tudásra tehetünk szert, tisztítási, gyógyítási technikák által, amit joggal nevezhetünk csodának :)
 
Hálás vagyok, hogy részese lehetek ennek a csodának. 
 
Üdv:  Zsuzsa
Mosonmagyaróvár
 
 
 
Találkozásom a pszichotronikával egy "véletlen" folytán történt.
Egy sok éve nem látott ismerősömmel beszélgettem....s a végén annyit mondott:
Adok egy telefonszámot hívd fel ( István száma volt) , szerintem tud neked segíteni.
Igy találkoztam Istvánnal, aki abban a több, mint 3 órában rávilágított arra, hogy az életem miért teljes, miért akadtam el.
Komoly felismerések jöttek elő bennem, sok-sok könny kíséretében....
Azt hiszem, ott, akkor kinyílt nekem egy kapu.....egy lehetőség.
Amikor hazaértem, rögtön elkezdtem nézni a videókat....s másnap jelentkeztem a tanfolyamra.
Nagyon boldog voltam, hogy elfogadta István és Zsófi a jelentkezésemet, az Égiek támogatták.
 
P Anikó Szombathely

Amikor először kerültem kapcsolatba Istvánnal nem tudtam megmagyarázni miért, de úgy éreztem nagy szükségem van a segítségére. Nem volt semmilyen "szervi" panaszom, de mégis padlón éreztem magam. Nem mondanám depressziónak ami akkor uralkodott rajtam, tudtam akkor is, hogy orvos ezen nem segíthet. Úgy éreztem válságban van az életem.

A baj kiváltó oka egy erős szellemi támadás volt, amit István gyorsan helyre rakott, elsősorban azzal, hogy rávilágított a felelősségemre. A vele folytatott beszélgetés során megértettem, hogy a dolgokhoz való viszonyulásom az elsődleges probléma, tehát én vagyok, ill. én okozom magamnak a gondot. Ráébredtem, hogy rossz -anyagi – célokért küzdök egyre kevesebb sikerrel: mivel ez feszültséget okoz bennem. Éreztem előtte is, hogy valahogy másként kellene élnem, de csak ekkor értettem meg, hogy hogyan.

A találkozó gyors és megdöbbentő javulást hozott.

Másnap elküldtem a jelentkezésemet a tanfolyamra a feleségemmel együtt és – mivel az Égiek támogatták – elkezdtünk mindketten ezen az úton járni.   

István Röjtökmuzsaj

 
Évek óta keresem az utamat és hálát adok az Égieknek, hogy ráleltem a neten lévő kis videók egyikére,majd rögtön utána a tanfolyami lehetőségre is!!! Aztán pár nap múlva arra eszméltem, hogy a képzésen ülök....a lehető legjobb ami történhetett...már első alkalommal tudtam,igen ez az amit évek óta keresek, hiszem,érzem, hogy ez a tiszta út!!!
Ha az ember erre az útra lép,lehull a lepel,leszáradnak a vad hajtások!!! Bátorság kell,hogy szembenézzünk saját magunkkal,rálássunk dolgainkra, kapcsolatainkra és a felismerések után merjünk lépni és akkor hatalmas változások történnek....mint ahogy velem is most,jelen pillanatban!!!
Hálás vagyok a Kaporszakállnak, hogy István a mesterem,tanítóm és a tanítványa lehetek!!!Sallang mentes, őszinte,tiszta, példamutató,hiteles ember!!!
Köszönet és áldás!!!! N. Anikó Sopronkövesd
 
Azonnal, gondolkodás nélkül igent mondtam, amikor a testvérem megkérdezte, hogy lenne-e kedvem jönni vele erre a tanfolyamra. Sokféle módszer kapcsán kerestem a megoldásokat, a saját utamat, a reikitől a kristálygyógyászatig, tanfolyam, aminek tanításait csak rövid ideig használtam, könyvek, amiket sohasem olvastam végig. Hálás vagyok, hogy ennek a közösségnek a tagja lehetek, könnyedén mondtam nemet bármilyen kötelező programra, ha az az utazás, vagy a tanfolyam napjaira esett. Köszönet és hála Istvánnak és Zsófinak a tartalmas, remek hangulatú tanfolyamokért, a klubokért. Hatalmas mennyiségű információt, tudást tolmácsolnak felénk, érthetően, egyszerűen, sokoldalúan, mindent egységben, egymásra építve, sok gyakorlással. Bármikor segítenek, hívhatjuk őket, ha gondjaink vannak. Jó tudni, hogy nem vagyunk egyedül, számíthatunk rájuk, egymásra is, hiszen a csoporttársaim is mindannyian segítőkész, csodás emberek. Már az első alkalom után teljesen más értelmezést kapott számomra a hála, a szeretet, a hit, az alázat fogalma. Folyamatos a változás bennem, körülöttem, amire most már tudatosan figyelek.
 
Köszönöm Sz. Katalin Ágasegyháza
 
 Számomra a  hónap leginkább várt 2 napja.  
 
Aki elvégzi a tanfolyamot, megtanulja hogyan hozza meg a számára legmegfelelőbb döntést. Minden helyzetben, minden pillanatban, élete végéig. Ennél nagyobb biztonságot nem ismerek. 
 
Fantasztikus emberekkel járok együtt a tanfolyamra, akikkel kapcsolatban már most, a nyolcadik találkozás után azt érzem hogy bármiben számíthatok rájuk! Mindegyikōjükre!
 
Sokat tanulunk és sokat nevetünk !
Úgy érzem, ez életem legértelmesebb és egyik legvidámabb időtöltése. Kezdem megérteni mit miért csináltam eddig életemben, miért vagyok ott, ahol vagyok és merre megyek.
 
Mindezt egy olyan Vezetőtől kapjuk aki személyes példával jár elől, hiteles, óriási tapasztalattal és tudással rendelkezik, kedves, vidám, határozott, s még talán az enyémnél is jobb a humora . Képes december 24-én egy vadidegen embert gyógyítani, és 25-én engem felhívni, mert érzi hogy szükségem van rá! Azt éli amiről beszél.
Valami egészen hihetetlen figura!!!
 
Gábor, Ausztria
 

Életkoromból adódóan is, nagyon sok  tanfolyamot elvégeztem hasonló témában, ami a rendszerváltozás után elém került. Jól éreztem magam, kaptam is valamit, de nagyon rövid idő eltelte után megjelentek a kérdőjelek. Tudok segíteni, de van egy pont amin nem tudok átlépni, kevesek az eszközeim.
Kb. 10 hónappal ezelőtt, személyesen meg lettem szólítva, hogy indul pszichotronikus képzés Szombathelyen. Hosszú hezitálás után jelentkeztem a tanfolyamra, most már látom, hogy ez volt eddigi életem legjobb döntése. Elindultak a változások az életemben, voltak köztük fájdalmasak is, ami viszont segített, és ami miatt nem adtam fel, az István segítő-támogató szeretete volt. Nekem nagyon sokat jelentett, hogy kérhetek segítséget akkor amikor szükségem van rá, és nem kell megvárnom a következő tanfolyami időpontot,  nincs elengedve a kezünk. Nagyon jó érzés, hogy számíthatunk egymásra is. Hatalmas erő és tudás birtokosa lettem, ami óriási felelősséggel, folyamatos tanulással jár, de nem adnám semmiért sem. Hálás vagyok érte!
 9 hónap alatt megszülettem, felsírtam :) , de pontosan tudom, hogy mi a dolgom ezen a  a Földön! Azt is tudom, hogy megkapom a változtatáshoz az erőt és a támogatást.
Szeretnék ebben a szellemcsaládba maradni,  "míg világ a világ, s még 7 nap" .
R. Zsóka Szombathely

9 hónap alatt fejlődik ki két különálló sejtből egy egyedülálló, csodálatos lény, egy ember. Én a képzés 9 hónapja alatt teljes mértékben felnőtté váltam, kifogások és rövidítések nélkül... Bár életem során rengeteg képzésen vettem részt, ez volt az első, ahol szeretettel, elfogadással, időnként kíméletlenül őszintén, de mindig precízen, pontosan választ kaptam minden kérdésemre, még azokra is, amiket fel sem tettem. Támogatás, tudás, professzionalizmus jellemzi a képzést, lágy, szeretetteli,  minden szinten tiszta szándékkal és elfogadó jelenléttel fűszerezve.

Réka Budapest

Ebben a kilenc hónapban legfőképp egy belső utazást éltünk meg, amely számomra a megfelelő tudatosságot hozta el az életembe.

A döntések egész életünkben szerepet játszanak, de a tanfolyamon tanultak segítségével mindig megkapom a választ, hogy melyik a számomra minden tekintetben megfelelő út a továbblépéshez.
Nem mellesleg ha szeretnél egy olyan közösségbe tartozni, ahol minden esetben tiszta szándékúak, őszinték az emberek és szeretettel fordulnak feléd, akkor mindenképp ajánlom, hogy kezdj bele a tanfolyamba!
H. Edina Kőszeg

Megtisztelő volt már a tanfolyamra való bekerülés önmagában. Hamar megtanultuk, hogy a
Felismerés szükséges a gyógyuláshoz. A tanfolyami alkalmak folyamán és folytán olyan Felismerések jöttek, ami a tisztulásunkhoz, gyógyulásunkhoz elengedhetetlen. Mindamellett, hogy rengeteget információval gazdagodtunk, és az összefüggések megvilágítása is nagy hangsúlyt kapott, az igazán nagy tanításokat a gyakorlatban kaptuk. Egyrészt abban, hogy az önismeret nem mindig fájdalommentes, rögös útján járva fejlődünk. Ami talán még fontosabb, hogy társainkkal egymást látva, hol motiválva a másik lendületétől, hol más botlásaiból tanulva, olyan közösség részeivé váltunk, ahol a csoporttagok ereje, energiája nem összeadódik, hanem egymást segítve megsokszorozódik. Remélem, sokáig számíthatunk még egymásra, és támogatjuk egymást gyógyításaink során is. Nagyon köszönöm, hogy ennek részese lehettem/lehetek!

Orsi Szombathely
 

A módszer megismerése életem legjobb döntései közé tartozik. Biztosan tudom, hogy a tanfolyamon megszerezett ismeretek nagyon fontos részét fogják képezni az életemnek.  Egy nagyon szuper oktatóval, kiváló közösségben eltöltött 9 hónap olyan fokú önismeretre késztetett, ami csak pozitív irányba viheti tovább az életet. Úgy élni, hogy tudod, hogy közben segíthetsz, felbecsülhetetlen életérzést kelt bennem. Hála és köszönet, hogy itt lehettem, csalódott vagyok, hogy véget ért.
J. Krisztina Kőszeg
 
Évek óta foglalkoztam önismerettel, spiritualitással, megismertem több irányzatot, részt vettem tanfolyamokon, amik nagyon hasznosak voltak és hozzájárultak a fejlődésemhez, de mindig volt egy hiányérzetem, sok kérdésemre nem találtam meg a választ általuk és bennük. A Pszichotronika ezzel szemben minden kérdésemre megadta a választ, megértettem, hogy az életemben miért úgy és akkor alakultak úgy a dolgok, ahogy, és rájöttem, hogy az életünket csakis mi irányítjuk, amihez a Pszichotronikán keresztül minden segítséget megkapunk. Végtelenül hálás vagyok ezért a csodáért az életemben, ha egy kívánságom lehetne, az lenne, hogy mindenki tapasztalja meg ezt a tudást, mert nem azért születtünk le a Földre, hogy minél nagyobb és drágább házunk vagy autónk legyen, hanem hogy lelkileg a legnagyobb fejlődést érjük el az életünkben. De ezt a csodát csak az tapasztalhatja meg, aki hajlandó döntéseket hozni az életében, ami nem mindig a könnyebbik és egyszerűbb út. Ehhez a Pszichotronika minden eszközt megad, egy tökéletesen felépített struktúrájú tanfolyammal és igazán tiszta, őszinte segítőkkel és gyógyítókkal, Viszont a munka nagy részét a hétköznapjainkban, a mindennapi cselekedeteinkben kell elvégeznünk, amit ha tiszta szándékkal, alázattal és őszinte hittel teszünk, akkor megérkeznek a csodák az életünkbe. 
G. Barbara SzombathelyVissza az előző oldalra!
Pszichotronika Magyarország Gyógyító csoport - Magyar