Elérhetőségek

Pszichotronika Magyarország Segítő Csoport

Konzultáció


Rólunk mondták


Kedves István!

Szeretném megírni Neked a tapasztalatomat. Hívtalak, hogy másfél éve fáj a bal oldalam, lép, hasnyálmirigy, belek.....nem tudtuk kiderireni mi.....Veled megállapítottuk az okot! A testemben bizonyos inaktív szimbólumokat találtál, amelyek a diszharmóniát okozták. Megtaláltuk a személyt is, akitől származtak. Elmondtad, hogy levélben örökre szakítsak meg mindennemű kapcsolódást az ártó személlyel, és engedjem el a jelenséget. Megtettem. És elmúlt 3-4 nap, és csökkent a fájdalmam, majd eltelt 3-4 hét - és láss csodát - a testem fájdalom- és mindennemű tünetmentes! Újra bizonyság arra, ami nem igényel bizonyítást! A szellemgyógyászatnak igenis helye van az Isteni rend visszaállításában! Köszönöm segítségedet és tudásodat!
 
Üdvözlettel, Bolla Hajnal

Szia kedves Andi

Mindig is hittem a jelekben, és éreztem hogy van egy felsőbb hatalom, ami gondoskodik rólam, és így vezettek engem hozzád most is. Már az első beszélgetés után nagy változást éreztem magamon lelkileg, de most fizikai változás is történt, amit szeretnék megosztani veled. Már nagyon rég óta, nem is tudtam számon tartani mióta, rosszul voltam az autóban, bárki vezetett MINDIG rosszul voltam, hányingerem volt, ülhettem hátul vagy elől, volt hogy előtte ettem, volt hogy nem, ihattam vízet, vehettem gyógyszert, mégis. De egyszer amikor megemlítettem neked ezt a problémát, azt mondtad hogy édesapámmal való kapcsolatom miatt van ez. Hittem is, meg nem is, de azért megtettem azt, amit tanácsoltál. Elfogadtam, megbocsátottam és elengedtem. És most jön a csattanó: fél éve semmi bajom! Utazhatok bárhova, vezethet bárki, ehetek, ihatok, és még gyógyszert sem veszek. Elmúlt a rosszullétem, és ez most kézzel fogható! Köszönöm a felismerést 

Zsófia, Marosvásárhely

Szia Andi!

Már régóta „tartozom” ezzel a levéllel.

Nem tudok elég hálásnak lenni, hogy ismerhetlek, hogy VAGY  és, hogy lehetőségem nyílt általad fejlődni. Egyre több olyan emberrel találkozom, akiket szintén érdekel és foglalkoztat a spiritualitás, és másfajta módszerekkel próbálkoztak. Ahogy elmesélik a tapasztalataikat mindig megfogalmazódik bennem, hogy mennyire szerencsés vagyok. A pszichotronika volt a legjobb választás!!

Megmutattad, hogy mi az, amiben fejlődnöm kell, és azt is, hogy hogy indulhatok el az úton.

Eleinte sok levelet írtam és égettem el amik mind segítettek a régi sérelmeket feldolgozni, folyamatosan éreztem a megkönnyebbülést!!

Ráébresztettél, hogy eddigi életemet vagy a múltban vagy a jövőben éltem és nem éltem át a jelen pillanatokat. Vagy a múlton rágódtam azon, ami már elmúlt vagy a jövőn, ami még meg se történt. Nekem köszönhetem, hogy ha észre veszem, hogy nem a jelenbe vagyok, akkor mit kell tennem, hogy újra visszatérjek.

Ráébresztettél, hogy eddigi életemet az EGO irányította. Előre próbáltam mindent kitalálni, ki mit, hogy fog mondani, milyen veszélyek várnak rám. Ragaszkodtam a múltbeli sérelmeimhez, hasonlítgattam magam másokhoz és még sorolhatnám, jó hosszú lenne a lista. Persze még korántsem sikerült teljesen elcsendesítenem az EGOM, de érzem sokat fejlődtem.

Te általad sikerült felismernem, hogy elvárások szerint élek és, hogy ezek mennyire megnehezítik az életem. Ezt sikerült eddig a talán a legjobban kidolgozni magamból. Senki és semmi felé nincsenek elvárásaim és így nincs csalódás sem.

És ami talán számomra a legnehezebb volt és ezen még bizony sokat kell dolgoznom az Önmagam elfogadása és szeretete. Talán ezzel volt a legnehezebb szembesülni mennyire elnyomtam magam. Sosem voltam megelégedve magammal sem külsőleg, sem az elért eredményeimmel. Folyton többet vártam el. Pont néhány napja, megtaláltam egy kb. 1 évvel ezelőtti képemet és elcsodálkoztam milyen csinos voltam, sajnos feljött 10 kiló az 1 év alatt, az első csodálkozás után a következő felismerést kaptam: De hát akkor sem voltál megelégedve magaddal, akkor is azt gondoltad kövér vagy, nagy a combod, a hasad. Akkor ennek így sosem lesz vége? Ha esetleg még feljön plusz 10 kg akkor visszanézve most is csinos leszek??? De ha most nem fogadom el magam, akkor sose fogom!!! Ez szíven ütött! Szóval nem bántom magam, elfogadom magam így!! Persze az egészségem érdekében sportolhatok, illetve figyelhetek az étrendre, de nem azért mert elégedetlen vagyok a testemmel.

Szuper könyveket ismerhettem meg általad melyek szintén a fejlődésemet segítették!!

Még biztosan tudnám folytatni a sort, hisz rengeteg felismerést kaptam és kapok is folyamatosan, mert még koránt sincs vége az útnak, még bizony sokat kell fejlődnöm, de hihetetlenül hálás vagyok Neked , hogy megmutattad merre is induljak. Vissza adtad a hitet és a bizalmat, hogy léteznek ilyen csodálatos emberek, akik önzetlenül is segítenek.

Példaképként tekintek Rád, és remélem egyszer én is ugyanígy tudok segíteni másoknak, hogy ők is megtapasztalják ezeket a csodás érzéseket.

Csikós Ágnes
Biatorbágy

Kedves Zsófi!
Nagyon régóta úgy éreztem, hogy folyamatosan keresek valamit, de nem tudtam pontosan megmondani, hogy mit. Elveszettnek és sérültnek éreztem Magam… aztán találkoztam a pszichotronikával és téged kaptalak segítőmnek. Ez volt a válasz, nem volt több keresés, éreztem, hogy helyben vagyok és minden rendben lesz. Azóta, mióta elkezdtem dolgozni magamon, látványosan megváltozott az életem, észreveszem a jeleket, nem csak élem, hanem megélem az életemet, már tudom, hogy nincs rossz és minden értem történik, sokkal boldogabb és tudatosabb vagyok. Sok feladatom van és van még mit tenni, de örömmel és hálával állok elébe. Köszönöm a segítséget, köszönöm az útmutatást!!!

Baranyai Dóra, Szombathely

Kedves István!

Ismét hálás szívvel írom soraimat Neked.
Egy hétfő reggelen férjemnek egy kelés szerű bőrelváltozás jött az arcán.Szakemberként szőrtüsző gyulladásnak gondoltam,de nem tetszett a mérhetetlen fájdalma ami kísérte.Másnapra hólyagok jelentek meg a területen még nagyobb fájdalommal.
Éreztem,hogy itt nagy gond van.Útra keltünk bőrgyógyászhoz,körzeti orvoshoz akik megállapították,hogy övsömör.
Ekkorra már elviselhetetlen volt az egész arcideget érő rohamszerű fájdalma.Az orvosok egyöntetűen azt mondták hónapokig eltarthat ez az intenzitású fájdalma.Szenvedtem vele együtt a tehetetlenségben,és eszembe jutottál.Tudtam,te átfogod látni,hogy lelki eredetből kifolyólag,mi váltotta ezt ki nála.Kértem a segítséged,de azt mondtad neki kell kérni,máshogy ez nem fog menni.
Elé álltam a tervemmel,egy olyan férjnek aki csak abban hisz amit lát vagy meg tudni fogni.
Valószínű a fájdalma akkorra már oly mértéket öltött,hogy azonnal írt nekrd,majd felhívtad őt.
A probléma gyökere a ki nem mondott düh volt.
Valóban a béke kedvéért sok mindent magába zár.
Hosszasan beszéltetek,majd miután letették a telefont,távgyógyítottad őt.
Ennek az lett az eredménye,hogy fájfalmai 4 nap alatt teljesen elmúltak,melyet egyik orvos sem akart elhinni,majd mikor szembesültek a valósággal,hogy  valóban meggyógyult,orvosi csodának nyilvánították.
Nos tudjuk,hogy ez a gyógyulás a te segítségednek köszönhető,amivel nincs az a szó mellyel hálánkat kifejezhetnénk.
Jó érzés tudni,hogy vagy nekünk,igyekszünk nem kihasználni a lehetőséget,de mivel már nem először részesültünk általad a csodában,nem tudjuk megígérni,hogy békénhagyunk.
Hálás köszönetünk mindenért,és hogy idődet energiádat nem sajnálva és féltve idegen embereknek segítesz a bajukban.
Munkádhoz tovàbbi sok sikert,és Áldást kívánunk.

Szetetettel gondolunk Rád
B.. Évi Budapest

Szia Andi!

Nagyon hálás vagyok minden beszélgetésünkért, ugyanis nagy változásokon mentem keresztül. Első sorban lelkileg sokat fejlődtem, sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabbak a mindennapjaim. Ezen kívül pedig egy régi egészségügyi problémám is megszünt. Évek óta nagyon fájt a májam, mindig vigyáznom kellett, hogy mit eszek, mert utána fájdalmam volt. Az utolsó beszélgetésünk óta teljesen egészséges vagyok, egyáltalán nincs panaszom egy étkezés után sem.

Nagyon hálás vagyok, hogy a fejlődésem és gyógyulásom közvetítője vagy. Köszönöm.

Pál Henrietta
Gyergyószentmiklós

Andim, nehéz összeszedni a szavakat de csak azért mert egy konkrét csoda volt ez a pár órás beszélgetés veled. A hála, a szeretet, ami most bennem van, csordul ki belőlem ahogy írom ezt neked. Már több mint másfél éve nem voltam önmagam; nem tudtam mit kezdjek magammal és miért vagyok egy olyan állapotban, ami csak rossz irányba vitt. A döntés, hogy hozzád forduljak, Andi, életem egyik legjobbja volt. Te segítettél abban, hogy szeressem magam, megbocsássak és ujjászülessek. Nem kifejezhető, hogy mennyit adtál, és tiszta szívből mondhatom, hogy innen kezdek el igazán élni, szeretni, teremteni.

KÖSZÖNÖM

Mali Réka, Vámfalu, Erdély

Kisfiam felső légúti betegsége kapcsán kerestem fel Zsófit.

Kisfiam másfél éves korától küzdött állandó felső légúti betegségekkel, éjszakai orrdugulással, amitől aludni nem tudott. Allergia tesztje negatív lett, azonban az éjszakai orrdugulás továbbra is megnehezítette az alvást számára. Közösségbe járni nem tudott az állandó betegségek miatt. Az orvosok különböző szteroid tartalmú gyógyszerekkel próbálkoztak, végül az orron át adható szteroid készítmény javított az állapotán. Ennek használatába azonban nehezen nyugodtam bele, ezért alternatív megoldást kerestem, hogy végleg abba tudjuk hagyni a szteroidos orrspray használatát. Zsófi segítségével egyetlen kezelés után letettük a gyógyszert, és az azóta eltelt időszakban nem is használtuk. Kisfiam azóta remekül alszik, én pedig őszintén hiszem, hogy igenis léteznek csodák. Annyi szükséges csupán, hogy higgyünk benne.

P.S.

Szia István!
Februárban nagyon nagy elkeseredésemben hívtalak fel téged,(hála a teremtőnek,hogy az utamba sodort,)azzal a problémával,hogy 2 éves kisfiam kritikán aluli viselkedést tanúsít a bölcsődében(verekedett,csapkodott,dobált,nem volt együttműködő,kereste a lehetőségeket,hogy mivel tudja a gondozói idegrendszerét kicsinálni).
Felmerült gondozóiban egy idegrendszeri elváltozás is(autizmus,ADHD.)
Amikor telefonon beszéltünk,kérted a kicsi adatait,és azt mondtad estig ránézel és hívsz.
Meg is történt.
A te meglátásod az volt,hogy az égiek által nem támogatott közösség számára a bölcsőde,próbáljam meg maximum heti 15 órát vinni.,és szeptembertől az óvoda ideális hely lesz számára és mindezeket a viselkedési zavarokat teljesen el fogja hagyni.
Szeptemberben bekerültünk az óvodába ahol sűrűn megkapjuk az óvónéniktől,dadusoktól,hogy miért mondtuk Ábelre,hogy magatartás gondok vannak vele,egy angyal.
Nem tapasztalnak semmi problémát gyermekünknél.
Többször távban meg is kezelted őt ami sikeresnek mondható,és minden úgy alakult ahogyam azt neked az égiek megmondták.
Hálás szívvel köszönünk Neked mindent,munkádhoz sok sikert és ÁLDÁST kívánunk.

Hatalmas ölelés: Napsugár Budapestről.

Karakó Ùr!

Öszinte köszönetemet és mély hálámat szeretném Önnek kifejezni azért, amit a lányomért tett!!! Nem csalódtam Önben...sem képességeiben, sem tehetségében, sem igaz EMBERSÈGÈBEN! Csak így tovább Karakó Ùr! Az ègiek áldása kísérje mind az Ön, mind szép Családja, mind az Önhöz fordulók életét! Viszontlátásra István.

Enikő D Z

Karakó Istvánnak.

Hetek óta tartó egészségügyi problémák miatt mentem el hozzád, mert nem akartam belenyugodni abba, hogy nem tudok meggyógyulni. Mindez kezdődött egy sima megfázással, torokfájás, nátha, köhögés. Ezt követte a füldugulás/fájás, álmatlan éjszakák, nehézlégzés, tachycardia. Épp a füldugulás fázisban írtam neked, de már akkor találkoztunk, amikor napok óta tartó légszomjjal és 130-as pulzussal küzdöttem. Aznap már nagyon rosszul és kimerült voltam, de éreztem, hogy mindenképp el kell mennem hozzád. Megbeszéltünk mindent, de a változáshoz nekem szükségem volt a tettlegességre. Másnap, amikor kimondtam azokat a dolgokat, amikre már tudat alatt is régóta vártam, nem telt el fél óra és normalizálódott a pulzusom. Mindezt éreztem is, de épp az orvosnál nyert bizonyítást, mert a pulzusom már csak 93 volt, majd később 76. Mondtad, hogy felesleges orvoshoz mennem, de elmentem, mert nehéz eset vagyok. Az akkor érzett boldogságom nem tudom szavakba önteni. Azóta jól alszom és igyekszem csak a JÓT teremteni! Még van hova fejlődnöm, de a legfőbb, hogy szeretném is! Hálás vagyok a segítségedért!

Sz. Adri Stombathely

Kedves István!

Tudom hogy késő éjszaka van, de nem baj, most megint meg kell írnom ezt a levelet. Ma, késő éjjel találtam rá a „Milyen gyógyítót válasszunk?” c. videóra, és megnéztem, pár perccel ezelőtt fejeztem be. Ezt a gondolatot amiről szólt, tisztábban elmondani nem lehet. Olyan kellemes érzés töltött el.

El kell mondanom valamit. Annak a napnak a másnapján, amikor megkaptam István közvetítésével a segítségeket minden téren, önzetlenül, és az Égiek tanácsát megfogadva, még anyagi juttatást sem kért a segítségért, én megírtam még egy levelet.

A Teremtő Istenemhez és a segítő Égi pártfogóimhoz. Szívből jövő hálát mondtam nekik mindenét amit tőlük kaptam és kapok, a mostani segítségükért is. Ebben a levélben megkértem Őket, hogy valamilyen formában tolmácsolják magának a hálás köszönetemet és megbecsülésemet amiért ilyen tisztaszívű, jó ember.

Most, mikor megnéztem ezt a videót, olyan érzésem támadt, hogy ezt Ők sugallták magának.

Remélni tudom, hogy az Égiek minden tekintetben pótolják azt a pluszt, amit tőlem nem kaphatott meg, bár nagyon szívesen megfizettem volna én is.

Így viszont szerintem tisztább forrásból, egész biztosan eljut magához a hálám.István, újra megköszönöm amit értem tett, és szívből mondtam azt, hogy Isten fizesse meg ezerszeresen!

Tudom hogy meghallgatta a kérésemet és teljesíti, amiért hála neki.

Minden jót, jó egészséget kívánok magának és teljes családjának.

Üdvözlettel:
V Istvánné Kati

Istvánnal tavaly ismerkedtem meg egy sorozatos szerencsétlenség ért. Két alkalommal elvetéltem és ráadásul az orvosok isémiás szívelégtelenséget és a tüdőkapacitásom is éppen elégséges volt a vizsgálatok során. Azonnali orvosi segítségre lett volna szükségem az életben maradáshoz, ami jelen helyzetben lehetetlennek bizonyult. Ekkor egy ismerősünk ajánlotta Istvánt, elmondva hogy őrajtuk csodával határos módon segített. Mivel más lehetőséget nem igazán láttam, azonnal megkerestem Istvánt telefonon és rövid időn belül sikerült találkoznunk is. István a psychotronika segítségével gyakorlatilag egyetlen találkozás alkalmával minden betegségem alól ,,felmentett"!! Hálásan köszönünk neki minden segítséget!! Mai napig tartjuk a kapcsolatot és hálát adunk a jó Istennek hogy összehozott a sors bennünket! Mindenkinek csak ajánlani tudom!

B. Lívia Sopron

Édesapámnak korábban is voltak már érrendszeri, keringési zavarai. (2018-ban jobb oldali carotis-t kellet tisztítani, mivel az elzáródás mértéke 80% feletti volt. ezt követte egy Stent beültetése a gerinc melletti artériába). Az orvosi javaslatokat mellőzve, mint életmódváltás (sport, táplálkozás, stressz) nélkül folytatta az addig megszokott, „normális” életét: Édesapám tavaly (2019) karácsonykor sztrókot kapott, amivel kórházba szállították.  A sztrók után az orvosok sürgős műtétet rendeltek el a bal oldali artériánál is.

Istvánnal 2003-óta ismerem üzleti ügyekből. 2019-ben újra összefutottunk és akkor tudtam meg hogy a korábbi üzleti életét feladta és csak a „gyógyításra” összpontosít. (akkor még: bármit is jelentsen ez….)

Alapvetően realistának tartom magam, és szkepticizmussal viszonyulok az ezoterika/spiritualitás felé.  Amikor egy közeli hozzátartozónál diagnosztizálnak valami komolyabb dolgot, akkor az ember minden szalmaszálba kapaszkodik (akár hisz v. nem benn)e. Én is így tettem… Kikértem a „Mester” véleményét az ügyben.  A recept: néhány, a bioboltban kapható csepp és a hozzávaló pontos adagolás (gondoltam: ebben neki mi a business?) + „szellemi” gyógyítás. Mindezt díjmentesen!!?? Instrukció: szedje az előírtak szerint a cseppeket és legyen türelmes mert nem szükséges a műtét és nem is „támogatják”..  Kérdeztem: „biztos? de hát ők orvosok?”  Válasz: „Ők ezt nem értik… akinek kalapács van a kezében, az mindent szögnek lát!!!   Információkat átadtam a szüleimnek. Ők szerettek volna hinni benne, de nem mertek kockáztatni, így a műtét mellett döntöttek.Elmentünk Pécsre a műtét helyszínére. Másnap hívtak minket a kórházból, hogy mehetünk a „betegért”, mert nem találják az elzáródást (amit nem értenek, hiszen max 30 napos MR/CT felvétel és ez nem olyan dolog ami felszívódik), így a beavatkozás is elmarad.

Kicsit elgondolkodtam……
Sz. Zoltán Szombathely

2020.január 13- án voltam Nálad először. Akkor nem tudtam semmit a pszichotronikáról, Azóta eltelt 2 hónap már, és úgy érzem vettem egy 180 fokos fordulatot a fejlődés irányába. Miután kiléptem az ajtón azt éreztem, hogy minden problémám megszűnt és hogy történjen bármi, ha épít beengedem, ha lehúz elengedem. Pár napig tartott ez az érzés, aztán elkezdtem gondolkodni, ráeszméltem mennyi minden van körülöttem amiről eddig tudomást sem vettem. Gondolkodtam, próbáltam megfejteni, mi miért lehet. Aztán elkezdtem hinni magamban. Megszűntek a pánikjaim, megszűnt a szorongásom, megszűntek a félelmeim. Biztos voltam magamba. Sokkal nyitottabb szemmel, tudatosabban kezdtem el élni. Ami a legnagyobb élmény volt számomra, hogy sikerült pár napja meghúznom egy vonalat egy kapcsolatnál, és akármennyire “fájt” onnantól kezdve nem engedtem, hogy leépítsen. Ezt eddig sosem mertem megtenni, sosem fogadtam el, ha valami nem működött, féltem attól, hogy elveszítem. A Veled való találkozás ráébresztett arra, hogy jó úton járok, de még messze a cél. Nem mindig minden tökéletes, gyakran szükségem van a megerősítésedre, amiért nagyon Hálás vagyok, de bízom a megérzéseimben. Pár héten belül meghozom az egyik legnagyobb döntést az életemben, de nem az utolsót. Lezárok egy fontos szakaszt, hogy nyíljon egy új. Sokat kell fejlődnöm még, de úgy érzem jó úton járok és jó feladatok várnak rám! Szeretem azt amilyen vagyok, és tudom mennyi mindenre képes leszek még. Igyekszem nem az alsó polcról válogatni és felesleges embereket magam után húzkodni. Akármennyire nehéz néha, élvezem a fejlődésem útját. Köszönöm Neked!

T Izabella Szombathely

A történetünk egy sokkoló hírrel kezdődött. A férjemnek rosszindulatú daganata van. Összetört a családunk. Teljes volt a kétségbe esés, de nem adhattuk fel. Az orvos már a kemoterápiáról beszélt, amikor találkoztunk Istvánnal. 3 óra alatt megtörtént a csoda és a férjem meggyógyult. István segített feltárni a betegség forrását, melyet magunktól soha nem tudtunk volna megtalálni. Reményt kaptunk tőle és hitet. Azt is elmondta, hogy a testi átíródáshoz időre van szükség, de legyünk türelmesek.  Bármikor hívhattuk őt, ha kérdésünk volt, folyamatosan segített. A tenyérnyi daganat pedig egyre kisebb és kisebb lett. Ma már láthatatlan és tapintani sem lehet. A férjem jól van, teljesen egészséges, boldog és a hite megerősödött. Nincs az a szó mellyel ki tudnám fejezni mennyire hálásak vagyunk Istvánnak és az Égieknek! Köszönjük a segítséget!

Rigóné Kovács Gabi

A mi történetünk pár hete történt, mégpedig a 7 éves kislányunkkal kezdődött. Előjöttek nála azok a szörnyű álmok és félelmek, ami 3 évesen is volt. Sajnos minden éjszaka sírt, kiabált,kapálózott. Egyszerűen ki volt rémülve.Elmondta mit látott,mitől ijedt meg.Hittem neki,mert ezt már átéltük egyszer és tudtam,nem csak egy álomról van szó. Nappal is ijesztő volt a tekintete,zavart volt a szeme,kötekedett belém,nem tudtam mit csinálni vele....Nagyon megijesztett.Már előre féltünk az estétől. Eközben nagy fájdalmam lett a derekamba,bal mellembe, olyan szinten, hogy az ágyba nem tudtam megfordulni vagy hirtelen felállni a picihez. Még sorolhatnák dolgokat,de akkor hosszú lenne mindezt leírni. Nagy elkeseredésünkbe előbukkant egy barátunk,aki felajánlotta nekünk Istvánt,aki pszichotronikával,szellemgyógyászattal foglalkozik. Megkértük segítsen rajtunk,mert ez így nem mehet tovább. István elmagyarázta mi történik velünk és telefonon keresztül vagyis távúton gyógyított minket, mivel a nagy távolság miatt nem tudtunk találkozni. De hála Istennek és a gyógyítónknak Karakó Istvánnak,még azon a napon helyrejött a lányom,szinte láthatóan megnyugodott.Az én derekam is helyre jött ....a segítségével nyugodtabb az életünk,sokkal pozitívabban  állunk dolgokhoz....és remélem még sokat tanulhatunk tőle...

Köszönjük.  T.Tímea és családja,Szlovákia, Nagykapos

A gyógyítás előtt a bal mellemben volt fájdalom, melyről kiderült hogy lelki eredetű, és rendezetlen családi viszony áll a hátterében. Ennek tisztázása a gyógyító tanácsai alapján megtörtént, mely után a fájdalom megszűnt. Továbbá a bal lábamban görcs és zsibbadás jellegű panaszaim voltak, amik egy körülbelül 5 perces telefonos távolsági gyógyítás után nem sokkal elmúltak. További panaszaim nincsenek, a korábbiak is megszűntek és nem is tértek vissza. Köszönöm.

E. Eszter Győr

Én, aki mindig két lábbal álltam a kőkemény talajon, aki nem hitt semmiben csak a kézzel fogható dolgokban és az orvostudományban a Lackóval történt "csoda" után már máshogy állok a dolgokhoz. Miután Őt koraszülöttként 1heteskorától 8hónapig tömték többféle antibiotikummal, nagy hasi műtétet hajtottak végre rajta 7hetesen,holott egy kézzel fogható diagnózist nem tudtak felállítani egy segítő kéz nyúlt felénk. Szkeptikusan álltam a segítség felé,de mivel a gyermekem életéről volt szó - belementem egy másfajta gyógyításba.
Elfogadtam a segítő kezet, amit soha nem fogok megbánni!
Gyermekem orvosságok nélkül hétről - hétre, hónapról - hónapra gyógyult.
Most 3 éves múlt és teljesen egészséges, virgonc kissrác, akire az orvosok, akik kezelték csodálkozva néznek, és kis csodának tartják. Üzenem mindenkinek, csodák léteznek.

Köszönjük a segítséget Karakó István!
Lackó és családja, H Henrietta Sárvár

Bő egy évvel ezelőtt hallottam először a pszichotronikáról, akkor voltam először gyógyítónál, amikor már hosszú idő óta kétségbeesetten vártuk a gyermekáldást. A hormonrendszerem nem működött úgy, ahogy kellett volna, de több területen is rendbetételre volt szükségem. Azóta jó néhány dolgot tisztábban és másképpen látok, igyekszek nem megfelelni másoknak, hittel és alázattal élni. Rengeteg hasznos dolgot tudtam meg, amiről addig fogalmam sem volt. S a legnagyobb bíztatás azza kaptam, hogy belátható időn belül érkezik hozzánk egy gyermek. Telt, múlt az idő, s egyre inkább a kétségbeesést felváltotta az elfogadás. Élveztük az életet, örültünk annak, amink már megvan. S a közelmúltban, egyik reggel pozitív tesztet foghattam a kezemben."

K Zsuzsa Szombathely

"Nagyon hálás a családunk .........nak, és ezúton is köszönetünket fejezzük ki felé, amiért segített 1 éves kislányunk alvásproblémáját gyógyítani. Éjszakánként 6-8 alkalommal pánikszerűen megébredt, az egész család kialvatlan és feszült volt emiatt. Ekkor kerestem fel őt, aki gyökeres változást hozott, 5 nappal később átaludta az éjszakát és azóta is nyugodtan alszik. Az eredmény a módszerét igazolja, köszönjük még egyszer! "

D. Adrienn Budapest

"Nehéz légzéssel küzdöttem, és kérdéseim voltak az életvezetésemmel és spiritualitásommal kapcsolatban. Néha mindenkinek kicsúszik a lába alól a talaj.. Interneten találtam rá gyógyítómra, és éreztem, hogy ő az, aki segíteni tud rajtam. Két órás beszélgetés során hiteles tükröt tartott elém, így felfedte nekem nehéz légzésem lelki okait, valamint kezelést kaptam. Az összes kérdésemre választ kaptam, így életfelafatom kirajzolódott előttem. A nehéz légzésem azonnal megszűnt, és megtisztultam a negatív gondolatoktól. E találkozás egy csoda volt számomra, melyért hálával és köszönettel tartozom. Ezt a segítséget máshol, más formában nem kaptam volna meg, mint a pszichotronikával.'

Köszönöm. H. Renáta Celldömölk "

" Mi is köszönjük a segítő jobbot, mi pedig annak örülünk, hogy a személyes találkozók igazolták azt az érzésünket, hogy a Youtube-on keresztül érkezett bizalom csak erősödött a találkozón, várjuk a tanfolyamot, amire jelentkeztünk.
Pár mondatban: a hazafelé vezető úton egymásnak elmeséltük a Veled folytatott 3-3 óra tapasztalatait. Nyugodt, magabiztos és nyílt kommunkiációd megnyugtató volt, könyebb volt megnyílni és olyan dolgokat is elmondani Neked, amit sokszor másoknak sem adunk ki. Mondjuk, volt olyan érzésem néha, hogy Te már a választ és amit mondani készülök, is tudtad. :-)
Sok dologban kaptam igazolást, megerősítést, pl. hogy jó utat választottam, amikor gyorsan úgy döntöttem a diagnózist követően, hogy a nyugati orvoslás nem a helyes út, sőt, kell valami nemes, méltóságteljes módszer, és ez nekem a józan ész és elemi ösztön, ami bennünk van. Magunkat tudjuk meggyógyítani, de ebben mások segítsége nagyon hasznos, számomra elengedhetetlen, mert közben rájöttem, fejlődnöm kell. Örülök, hogy mindketten felkerestünk  A radiesztiziás eszköz, amit végig használtál, a számunkra már nem annyira meglepő kommunikációd a Teremtővel megnyugtató volt, és nagyon szeretnénk elsajátítani a használatát, s a megszerezhető tudást, ami valami új és nemes, nem a normál élethez tartozik, s ez benne a legjobb. "

P Lajos Székesfehérvár

Tapasztalataim a gyògyìtàsròl:
 Egy olyan helyzetbe kerültem amit sosem tudtam volna elkèpzelni. Annyira elvesztettem magam ès kètsègbe voltam esve attòl, hogy, ezek utàn mindig majd fèlelemben kell leèlnem az èletemet. Pànik rohamok gyötörtek ès minden nap fèltem az èrzèstől, mikor lesz urà rajtam ismèt. Fèl ember voltam, pedig előtte szinte mindig jókedvű. Teljes elkeseredettsègemben felhìvtam a kedves baràtnőmet  ès kèrtem hogy tanàcsokkal làsson el mert nem tudom mitèvő legyek. Ő nagyon kedves ès segítőkész volt ès adott egy időpontot gyógyításra. A gyògyìtàs napjàt nagyon vàrtam mert abban volt minden reményem. Ès vègre eljött a nap ès az időpont. Nagyon izgatott voltam mert nem tudtam mi fog velem törtènni. Először bemèrte az auràmat ès tanácsokkal làtott el hogy miken kellene javìtanom. Utànna beszéltünk arrol hogy, miből fakadhat az hogy, pánik rohamok gyötörnek. Elèg gyorsan megtalàlta a problèma forràsàt abbòl amit elmesèltem neki. Közben folyamatosan komunikàlt az ègiekkel. A gyògyìtàs folyamàn megtisztított engem a nem kìvànatos eröktől ès tàv tisztitàsban megtisztította a házat is amiben lakom. Èn szinte egy meditatív állapotban voltam. Becsukott szemmel feküdtem ès közben ismételtem azokat a dolgokat amiket mondott. A gyògyìtàs végére èreztem hogy megkönnyebbültem mégis a szívem ùgy vert mint egy gőzmozdony. Ő persze megnyugtatott hogy ez teljesen normàlis majd megnyugszom . Az òta vègre megint nyugodt az èletem!! Nincsenek rohamok ès végre visszatértem önmagamhoz!! Nagyon hàlàs vagyok neki ès persze az égieknek hogy segítettek rajtam!! Mèg egyszer köszönöm szèpen!
Bernadett, Liebing (Ausztria)

Én egy ajánlás során kerültem kapcsolatba a pszichotronikával. Lelki és fizikai síkon is voltak problémáim, amihez úgy éreztem segítség kell. Leírhatatlan az a nyugalom és biztonság érzet amit már első alkalommal tapasztaltam. Enyhültek a fizikai tünetek és sokkal pozitívabban láttam a dolgokat!  Egy „háztisztítást” is végeztek nálunk. Szabályszerűen rossz volt a légkör az otthonunkban, a kislányom utált, félt otthon lenni. Mint kiderült nem véletlenül. A tisztítás után mintha kicserélték volna. El sem akar menni otthonról, érezhetően jobban érezzük magunkat! A közeljövőben én is szeretném elvégezni a tanfolyamot, ami sokkal többet ad az élet minden területén, mint azt gondolnánk!

Noémi Sárvár

15 hónapos kisfiamnál a doktornőnk tüszős mandulagyulladást állapított meg, és antibiotikumot írt fel. De tudtam, hogy nem szeretnék gyógyszert adni neki, ezért a pszichotronikához fordultam  segítségért.
Hihetetlen, hogy el sem kellett hagynunk a beteg gyermekemmel az otthonunkat, mégis megkapta a gyógyítást, mindenféle várakozás, és vizsgálatok nélkül és olyan rövid idő alatt történt a javulás, amiről még álmodni sem mertem.
A doktornőnk, mikor másnap megvizsgálta a kisfiút, nem akart hinni a szemének, hogy azok a tüszők amik előtte nap, még elborították a manduláit, azok teljesen megszűntek. Antibiotikum nélkül, 24 óra alatt teljesen rendbe is jött.
Soha nem tudok elég hálás lenni ezekért a segítségekért!

Köszönöm
M Zsanett Gérce

Egy ismerősömtől hallottam a pszichotronikáról, mindjárt olvastam is róla az interneten néhány dolgot. Érdekelnek hasonló témák, hiszem, hogy a lélek és a szellem is fontos az életünkben. Párommal családot szeretnék, nagyon várjuk a gyermekáldást, ezért nem is volt kérdés, hogy időpontot kérjek egy gyógyító beszélgetésre, hiszen már egy hosszabb ideje próbálkozunk sikertelenül. Betegségeim között szerepel a PCO szindróma, melynek egyik ismérve a petefészek elváltozás. A beszélgetés során erre is kitértünk, hogy a gondolkodásommal, a hitemmel akár el is tudom tüntetni a petefészkeken lévő cisztákat. Rajtam múlik! Ezen a mondaton kívül még tanultam mást is, közben néhány dolog megvilágosodott előttem, útmutatást is kaptam és megerősítést abban, amit jól csinálok. Hogy a beszélgetés alatt még mi történt azt hosszú lenne leírni. Hazafelé azon gondolkodtam: „Ez az egész ilyen egyszerű lenne és mégis milyen nehéz, hogy is van ez?! Blokkok feloldása, elengedés, hogy is kezdjem…?! Aztán eljött az ideje egy előre megbeszélt nőgyógyászati kivizsgálásnak, amit egy olyan orvos végzett, akivel még korábban nem találkoztam. A vizsgálat után azt kérdezte: „Ki mondta magának, hogy PCO-ja van? „ Ez az orvos azt mondta nekem, hogy ő nem lát elváltozást, nincs PCO-m. Nagyon elcsodálkoztam ezen, hiszen nekem erről papírom van, legalább kettő orvostól. Hihetetlennek tűnt, és egyfolytában csak a szellemgyógyászat járt az eszemben. Valami történt akkor, két héttel ezelőtt! Köszönöm szépen!!!

Zsuzsa Szombathely

Mit adott nekem a pszichotronika? Rengeteg módszert ismerek, ebben találtam meg azt az egyensúlyt, ami a hitrendszeremhez, eddigi tudásomhoz legközelebb áll. Segít megtartani a hitem, egyensúlyba hoz, azzal az alázattal támogat, amit nagyon fontosnak, sőt nélkülözhetetlennek tartok a gyógyítás során. A gyógyító a kezelés előtt, alatt és után megnyugtató jelenléttel, értő figyelemmel kísért, megválaszolva azokat a kérdéseim is, amik még meg sem fogalmazódtak. Biztonságos térben éreztem magam, védelmező környezetben, stabil tudással és háttérrel. Mivel nem zárult még le a folyamatom, nem tudok erről bővebben beszélni, de a dinamikát és a testem-lelkem hullámzásait az óta is érzem.

Réka Budapest

Ami miatt a pszichotronikus gyógyítóhoz fordultam az az volt, hogy nem jutottam egyről a kettőre, folyamatosan rosszabbnál rosszabb döntéseket hoztam, nem láttam semmiből sem a kiutat és nem voltam boldog. Azért sem voltam szkeptikus a gyógyításával kapcsolatban, mert mindig is történtek “furcsa”, mások számára megmagyarázhatatlan dolgok velem. A gyógyítások alatt a leginkább kézzelfogható dolog az volt, amikor az ember egy-egy út után teljesen megnyugodott, mikor megkönnyebbültnek éreztem magam. Új erőre kaptam és azt éreztem, hogy tiszta lappal indulok. Most már mindenben csak a jót látom, olyan pozitivitásra tettem szert, ami minden helyzetben megoldásokat mutat számomra. És ennek a gyógyításnak köszönhetem, hogy ott vagyok és tartok, ahol. Természetesen időközönként beszámolunk egymásnak. Tehát ez egy élethosszig tartó kapocs. Csak köszönettel és hálával vagyok a gyógyítóm iránt.

Mercédesz, Budapest

Az én történetem 7 évvel ezelőtt kezdődött. Több tünet is jelentkezett egymás után. Ezek egyre súlyosbodtak és nem kaptam válaszokat az egészségügyben. Volt gyógyszer, ami enyhítette a tüneteket, de ezek folyton visszatértek, erősödtek. Azt hittem, sosem tudok véget vetni ezeknek, hiszen előtte makk egészséges voltam. Egy felfázással kezdődött. Úgy voltam vele, mint gyermekkoromban, vártam pár napot, hogy elmúljon. Sosem ittam sokat, sőt szinte alig. De korábban magától távozott az enyhe csípés és kellemetlen wc-re járás. Csakhogy ez más volt. Nem múlt el. Először nem mentem orvoshoz, mert annyira nem volt fájdalmas, de kellemetlen volt. Pontosabban húgycsőfájdalom volt, nem is igazán csípő vizelet. Aztán egyik nyáron vesemedencegyulladást kaptam, kezeltek 3 antibiotikum kúrával, véget is ért a szenvedésem. Legalábbis a gyulladás. A felfázáshoz hasonló fájdalom nem. Hónapokig és évekig sem. Viszont minden leletem negatív volt. Sem genny, sem baktérium, sem gomba nem volt bennem. Ugyanakkor sokszor vér igen. Veséim száz százalékosan működtek. Minden vizsgálat, lelet negatív volt. Nőgyógyászhoz küldtek. Ott is mindent rendben találtak. Időközben a mindig is tiszta arcbőrömön óriási, fájdalmas és kinyomhatatlan csomók jelentek meg. Nem aknék. Gyulladt csomók. Nem tudtak segíteni rajtuk. A bal mellemben is megjelent egy csomó. Megvizsgálták, s mondták, nincs dolgom vele ez egy jóindulatú elváltozás. Majd begyulladt a bal vesém. Újra és újra olyan görcsökkel járó gyulladásom volt, ami miatt munkaképtelen voltam. Mozogni is fájt. Kezdetben két havonta, majd havonta, aztán hetente jelentkezett a gyulladás. Végül, egy idő után állandóvá vált és megtanultam vele együtt élni. Mármint, nyilvánvalóan nem lehet együtt élni a fájdalommal. Folyamatosan gyógyszereken éltem. Vitaminokat, vizelethajtókat és antibiotikumokat szedtem. A vesém elkezdte magában tartani a vizeletem egy részét és tágulat képződött rajta. Ez a tágulat okozta a folyamatos vesegyulladást. Ahogy ultrahangokra jártam, már az is fájdalmat okozott, ahogy megvizsgáltak. 7 év telt el így. El tudják képzelni ezt? Minden orvos mondta, velem született rendellenesség a tágulatom, ami egyébként hét éve még nem létezett, így huszonévesen ezt nehezen képzeltem el. Nem találtak okot a fájdalmaimra, nem találtak semmilyen kórokozót a leleteimben, minden lehetséges módon megvizsgáltak, és mindent rendben találtak. Színezték a vesém, röntgeneztek, sem követ, sem mást nem észleltek. A nőgyógyászok is mindig megerősítettek abban, hogy egészséges vagyok. Egyik reggeli vizsgálat után hazamentem „egészségesen” a borzasztó fájdalmaimmal, este pedig Édesanyám bevitt az ügyeletre véres vizelettel és elapadó vizeletürítéssel. Az orvos nagyon megszidott, hogy felelőtlenség idáig húzni a problémát, hisz ahogy a vesémhez nyúlt egyből felsikoltottam fájdalmamban. Plusz számonkért, hogy miért sírok egy véres vizelet miatt. Hisz nem ő szenved ezektől évek óta, és nem ő szembesül azzal nap, mint nap, hogy „Erre nincs megoldás kedvesem, ön képzeleg és egészséges”. Dühösen raktam elé 6 év leleteit és mondtam, hogy ma reggel voltam kontrollon. Tessék, egészséges vagyok. Nem fáj, csak bemesélem magamnak, és a vér, ami szín tiszta vér a vizeletem helyett az üvegcsében, csak ámítás. Természetesen elszégyellte magát, felírt antibiotikumot és hazaküldött. Természetesen ez nem volt megoldás. Próbáltam élni az életemet. Később egy mellékállás révén ismerkedtem meg egy olyan vezetővel, aki azt vallotta: „Krisztikém, minden betegség, minden tünet a lelked kiáltása feléd, hogy ébredj fel! Valami nincs rendben!” Ma már tudom, mindennek oka van, és azt is tudom, miért kellett az életembe egy mellékállás akkor. Azért, hogy felébredjek végre, hogy meghalljam azt, amit a belsőm üzen. Tudtam, máshoz kell fordulnom. Két természetgyógyásznál jártam, és másokról is hallottam, de valahogy egyikük sem volt igazi számomra. Még is tudtam, amit keresek, túlmutat a szimpla orvostudományon. Nem tudják, mi okozza nekem a tüneteket. Nem is tudhatták. Hiszen mind a lelkem betegsége volt. Végül találkoztam életem szerelmével, és most már férjemmel, aki ódákat zengett a masszőréről. Most már tudom, ez sem véletlen. Nem is igazán a masszírozás része volt számomra érdekes, hanem az, hogy emellett talpmasszázzsal, reikivel, szellemgyógyászattal, lélekgyógyászattal és rengetek mással is foglakozik . Éreztem, hogy Ő lesz az, akit keresek és elmentem hozzá. Mondanom sem kell, hogy az első pillanatban bebizonyosodott, hogy jó helyen járok. Az élet számomra egy teljesen új megvilágítást nyert. A talpmasszázs során, melyet kértem tőle, mindent elmondott rólam. Olyan dolgokat tudott számomra adni, amit soha senki más. Megoldásokat, válaszokat. Tudta, miért fáj a vesém, a húgycsövem, hogy miért vannak ilyen éktelen gyulladások az arcomon, hogy miért van a bal mellemben csomó, ami úgy fáj, hogy nem tudok felvenni egy pólót sem. Egy év telt el azóta, hogy először találkoztunk. És mondanom sem kell. Az arcom, a bőröm szebb, mint valaha. A csomóra nem is emlékszem. A vesém teljesen rendbejött. Fájdalom és gyötrődés nélkül élem az életemet. Elhagytam a munkahelyemet, illetve a környezetemet is, ami mérgezett. Elengedtem a múltamat, megértettem mindent és mindenkit, megbocsájtottam. Most végre teljesen úgy élem az életemet, ahogy mindig is akartam! Boldog vagyok, egészséges és fájdalmak nélkül létezem. A gyógyítóm, a pszichotronika és a hitem által valóra vált az, amit mindig is tudtam. Egész életemben az a fajta lány voltam, majd nő lettem, aki hitt a csodákban, a varázslatban. Ha egy szóval kéne jellemeznem a történetemet az a varázslat lenne. A csodák tényleg léteznek, és mind bennünk vannak! A döntés, hogy mást akarunk, pedig csak rajtunk áll. Én akartam a csodát. Amit pedig igazán és tisztán akarunk, és teszünk érte kitartóan, az el is jön hozzánk. Manapság nyertek értelmet a közhelyekként elhíresült mondatok számomra: Segíts magadon, Isten is megsegít. Hiszem, ha látom, látom, ha hiszem.

Én hittem is és akartam is. Krisztina (Szombathely)

Az előzmények:
hosszú évek óta benne voltam egy kapcsolatban, amiről már minden szempontból tudtam hogy nem jó. Anyagi tartalékok hiányában nem láttam a kiutat hogy ebből ki tudják lepni. (Ez egy szürkehályog formájában a jobb szememen meg is mutatkozott.) Több nagynevű spirituális szakemberrel is konzultáltam elethelyzetemrol, de egyikük után sem éreztem magamban az erőt a változtatásra. Az energiatlansag olyan méreteket öltött hogy voltam úgy a munkahelyemen hogy azt éreztem, el kellett volna búcsúzom a lanyomtol, mert már nem tudok hazamenni. Érdektelenség, a családban néha  veszekedések, de már inkább csak nihil, energiatlansag,  memória, látás, egyensúly, potencia, emésztés,alvás-zavar volt folyamatosan. Többször szinte egy halalfejet láttam visszanézni a tükörből amikor belenéztem.
2019 év elején találkoztam a pszichotronikaval először. A YouTube on. Tetszett hogy amit ilyen-olyan gyogyitoktol eddig hallottam, és egy részéről meg is gyozodtem, azt ott egy csokorba szedve, tömören, konkrétan megfogalmazva kimondva visszahallottam. Felhívtam Istvánt, aki telefonban javasolt egy időpontot a találkozásunkra. Ez a fél évvel azelőtt leadott szabadságom első napja volt!!! Akkor megerősödött bennem hogy ez a módszer és ez az ember tényleg valami különlegeset tud.
A kezelés után "mintha kicsereltek volna".
Megpróbálom összeszedni amiket tapasztaltam, amik azóta történtek velem, bár azt a sok jót szinte lehetetlen. Egy érdekességgel kezdem:
 Már a kezelés előtt is esténként egy füzetbe leírtam az aznapi jó tetteimet. Önértékelés javítási celzattal. Ezt a szokásokmt azóta is folytattam. Ami döbbenetes és mókás is volt egyben, a kezelés után a dátum mellé mindig odairtam István után 1 nappal...2 nappal....  Ezt utólag vettem észre! Tényleg egy újjászületésnek élem meg ezt az időpontot. (Nagy kedvencem Havasi Balázs, ebben az időben sokszor beugrott "véletlenül"a YouTube on a Rebirth című száma
A konkrétumok:
-meg tudtam hozni a döntést hogy kilépek a kapcsolatból, s ezt meg is tettem
-ehhez aztán (a döntés után!!!,) a munkahelyemen is kedvező változások parosultak
-talaltam egy kertes, medencés albérletet jóval a piaci ár alatt
-a kezelést követő estén, bár akkor még "kívül" semmin sem változtattam, úgy tekintettem az életemre, azt mondtam magamnak:olyan gyönyörű az életem, sosem akarok meghalni!
-sokkal kedvesebb vagyok emberekkel, meg tudom őket szembe is dicsérni, amire azt megelőzően nem igazán voltam képes
-szuleimmel mindjárt másnap volt egy olyan többórás őszinte beszélgetés, amire 40 év alatt nem volt példa!!! Ez a megváltozott kapcsolat azóta is fennáll velük
-a munkahelyemen sokkal kevesebbet jopofizok. Azt csak most ismertem fel hogy jopofizas volt.
-komfrontalodom emberekkel, amire szintén nem igazán volt példa
-jobban értem a nyelvet (Ausztriában élek)
-jobb lett a memoriam
-latasom, ha csak kis mértékben is, de elkezdett javulni
-sokkal jobb energiaszinten vagyok
-fogytam, izmosabb vagyok
-orommel nézek a tükörbe
-eljezdtek új kapcsolatok az életembe megjelenni
-sokkal spontanabb vagyok
-sokkal őszintébb vagyok
-sokkal jobban ki merem és ki tudom mutatni az erzelmeimet, tudok róluk beszélni.
NAGYON KÖSZÖNÖM!!!!
Gábor LinzVissza az előző oldalra!
Weboldalunk sütiket (cookie) használ működése folyamán annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassa Önnek, valamint a látogatottság mérése céljából. A sütik használatát bármikor letilthatja! Erről bővebb információkat olvashat itt: Adatkezelési tájékoztatónk
Pszichotronika Magyarország Segítő Csoport - Magyar