-

Elérhetőségek

Pszichotronika Magyarország Gyógyító csoport

Telefon:
+36300184442
E-mail:
pszichotronikamagyarorszag@gmail.com
Nyitvatartás

Nyitvatartás

Konzultáció : Keddtől - csütörtökig  16- 19h - ig

A bejelentkezéshez  kizárólag e-mailben az alábbi adatok megadásával :

Név=leánykori név
Édesanya neve
Születési hely
Születési idő (év, hónap, nap)Alkalmazási Területek

Megszállók eltávolításaMegszállók eltávolítása

A csodálatos magyar anyanyelvünk, a teremtés nyelve, nagyon pontosan fogalmaz, amikor valakiről azt mondja, hogy megszállott.

Ez nem egy pozitív kicsengésű jelző, hanem annyit jelent, hogy az illetőnek nincs szabad akarata. Más, a testén kívüli erők vették át felette az irányítást.

Amikor azt mondjuk valakiről, hogy harcol a saját démonjaival, akkor arra utalunk, hogy az illetőt olyan általa teremtett szellemi erők támadják, amik akadályozzák őt a döntéseiben, cselekedeteiben.

Egyszóval nagyon sok olyan, nem a fizikai síkon létező erő és energiaforma létezik, amikről  a magyar nyelv ugyancsak részletesen beszél. Démon, kísértet, kóbor vagy halott szellem, egyéb asztrális lények. Attól függetlenül léteznek és hatnak az életünkre, hogy azt sokan megkérdőjelezik.

Őseink hagyományai között számos esetben megfigyelhető, hogy ők ezeknek a jelenlétét természetesnek vették, sőt a táltosok, sámánok, mágusok állandó kapcsolatban voltak, vannak a szellemi világgal.

A betegségek mögött mindig rejtőzik megszálló erő. Minden olyan szellemi energiaformával, ami a szabad akaratunkat befolyásolja, érzelmi, értelmi döntéseinkben korlátoz minket, azzal feladatunk van és lesz.

Ahhoz, hogy ez tudatosulhasson a betegben, szükséges egy képzett pszichotronikus, aki ezt pontosan tudja mérni, kezelni, eltávolítani ha szükséges.

Kérje gyógyítójának segítségét!

Amennyiben szeretne gyógyítóként segíteni, jelentkezzen tanfolyamainkra itt:


Vissza az előző oldalra!
Pszichotronika Magyarország Gyógyító csoport - Magyar