-

Elérhetőségek

Pszichotronika Magyarország Gyógyító csoport

Telefon:
+36300184442
E-mail:
pszichotronikamagyarorszag@gmail.com
Nyitvatartás

Nyitvatartás

Konzultáció : Keddtől - csütörtökig  16- 19h - ig

A bejelentkezéshez  kizárólag e-mailben az alábbi adatok megadásával :

Név=leánykori név
Édesanya neve
Születési hely
Születési idő (év, hónap, nap)Alkalmazási Területek

Idegrendszeri betegségek, depresszióIdegrendszeri betegségek, depresszió

A XXI. század embere hatalmas érzelmi és mentális terheléseknek (a média nyomása, az anyagi és érzelmi terhek, valamint a meg nem oldott, a múltban, jelenben elszenvedett konfliktusok) van kitéve. Már sokan kisgyermekkorban a közösségi rendszer hatására, akaratuk ellenére elveszítik a szabad akaratukat és olyan élethelyzetekben léteznek, ahol csak idő kérdése az, hogy betegség alakuljon ki. Ennek gyakori formája a depresszió, ami akár teljes elszigeteltséghez, legvégső esetben öngyilkossághoz is vezethet. Sajnos hatalmas számban fordulnak elő idegrendszeri alapú betegségek embertársainknál.

Egy jó pszichotronikus jól tudja, hogy milyen egyéb, nem fizikai szintű okok  is közrejátszhatnak egy ilyen betegségcsoport megjelenésekor.

Az idegrendszerünk sajnos sokszor az ego és az elme irányítása alatt áll, mert a mai kor embereinek nagy tömege nem hisz abban, hogy képes dönteni és változtatni a jobbítás érdekében.

A szellem- és lélekgyógyászat segítségével feltárható az ok, megtörténhet a felismerés. Utána már csak a döntés és a cselekvés kell hogy következzen, hiszen a betegség egy út vége, a gyógyulás egy új út kezdete.

Kérje gyógyítójának segítségét!

Amennyiben szeretne gyógyítóként segíteni, jelentkezzen tanfolyamainkra itt:


Vissza az előző oldalra!
Pszichotronika Magyarország Gyógyító csoport - Magyar