-

Elérhetőségek

Pszichotronika Magyarország Gyógyító csoport

Telefon:
+36300184442
E-mail:
pszichotronikamagyarorszag@gmail.com
Nyitvatartás

Nyitvatartás

Konzultáció : Keddtől - csütörtökig  16- 19h - ig

A bejelentkezéshez  kizárólag e-mailben az alábbi adatok megadásával :

Név=leánykori név
Édesanya neve
Születési hely
Születési idő (év, hónap, nap)Őket ajánljuk

Rigóné Kovács GabriellaRigóné Kovács Gabriella

Rigóné Kovács Gabinak hívnak és a legtöbb emberhez hasonlóan kerestem/keresem az utamat. A „hétköznapi” dolgok töltötték ki a napjaimat, munka, háztartás, családi programok. A saját kis mókuskerekemben éltem, de mindig ott volt bennem a kérdés. Tényleg ez minden? Arról szól az életünk, hogy dolgozzunk, fizessük a számlákat, időnként elmenjünk kicsit pihenni aztán kezdjünk mindent előlről?

Hittem, hogy van valami sokkal magasabb értelem ennél és meg is találtam a pszichotronika által. Sokat tanultam és tanítottak. Felismertem, hogy azzal nem teszek magamnak jót, ha mindenkinek meg akarok felelni. Ki érezte már azt, hogy el kell mennie egy családi programra, munkahelyi eseményre vagy bárhová ahová nincs kedve? Én az utóbbi években egyre többször és ez elsősorban megfelelés volt. Mit gondolnak rólam, ha nem megyek el? Kevésbé fognak szeretni? És a végén inkább mindig igent mondtam nekik és nemet magamnak.

Ma már nem így teszek, megtanultam a lelkem szerint élni, követni az Égiek vezetését, mert náluk jobban senki nem tudja melyik a legjobb út. Elengedni dolgokat, amik keretek közé akartak zárni, féltételekhez kötni és a jó hír, hogy azóta sokkal boldogabb vagyok és már nem fontos mit gondolnak mások. „Egyedül jöttünk és egyedül megyünk!” az életedet senki más nem oldhatja meg helyetted, de amint megérted, hogy a felelősség a tiéd megkapsz minden segítséget, itt a földi síkon is és az Égiektől is. Hit, szeretet, alázat és tiszta szándék, ennyi kell hozzá. A legnagyobb értékek számomra és bár megoldani nem tudom a jelenlegi problémádat helyetted, de elkísérhetlek az úton és átadhatom az Égiek útmutatását, hogy te magad találhass rá a megoldásokra.

Elérhetőségem:

rigone.k.g@gmail.com

+36208038811

Bejelentkezés az alábbi adatok megadásával kizárólag emailen.

Születési név:

Születési idő:

Születési hely:

Anyja neve:

 


Vissza az előző oldalra!
Pszichotronika Magyarország Gyógyító csoport - Magyar