-

Elérhetőségek

Pszichotronika Magyarország Gyógyító csoport

Telefon:
+36300184442
E-mail:
pszichotronikamagyarorszag@gmail.com
Nyitvatartás

Nyitvatartás

Konzultáció : Keddtől - csütörtökig  16- 19h - ig

A bejelentkezéshez  kizárólag e-mailben az alábbi adatok megadásával :

Név=leánykori név
Édesanya neve
Születési hely
Születési idő (év, hónap, nap)Őket ajánljuk

Árendásné Baráth SzabinaÁrendásné Baráth Szabina

Árendásné Baráth Szabinának hívnak. Végzettségem szerint reklám- és marketingmenedzser, közgazdász és adótanácsadó vagyok. Eddig teljesen más életet éltem, egészen más utakat jártam.

Más folytatásra számítottam az életben, de azt is mondhatnám, hogy a pszichotronika talált meg engem. Hirtelen és nagyon gyorsan csöppentem bele ebbe a világba, melyről semmilyen fogalmam nem volt, azt sem tudtam mi fán terem és mit keresek a tanfolyamon. Azonban az elejétől fogva éreztem, hogy megtaláltam azt, amivel teljesebbé válik az életem, amivel szeretnék foglalkozni, és ami segíti céljaim elérését úgy, hogy közben a megfelelő hittel, alázattal és szeretettel nem csak családomnak, de másoknak is segíthetek. Ez lehet, akár egy jó beszélgetés, gyógyítás, vagy akár egy kósza gondolat, mely elindít a helyes irányba. Csak engedjük, hogy beáramolhasson az életünkbe mindaz, amire szükségünk van!

Semmi nem állandó, csak a változás maga. (Hérakleitosz) Hiszem, hogy semmi nem történik véletlenül és minden a fejlődésünket szolgálja, és ha kellően alázatosak vagyunk, elfogadjuk, hogy a nehézségek csak egy-egy kövek a valós énünk megismeréséhez vezető rögös, sokszor nehéz, de szépségekkel teli úton, akkor elérhetjük a vágyott teljességet, boldogságot, testi-lelki-szellemi egyensúlyt és egészséget.

"Egy pillanat megváltoztathat egy napot, egy nap megváltoztathat egy életet, egy élet megváltoztathatja a világot" -  Buddha

Áldással:

Szabina

pszichotronikatata@gmail.com

Komárom - Tata - Tatabánya

 


Vissza az előző oldalra!
Pszichotronika Magyarország Gyógyító csoport - Magyar